Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > a mund te rregullohet populli shqiptar
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

o colpo...

Sja vleka me u mor me ty goce...Mire qe je e keq informuar po je dhe koke derre dhe spranon informohesh ne menyre te sakte....
Po te lej Burrat me mire.....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Prill 2005 20:01
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Gjuha

Paskam ca veshtiresi per ta kuptuar kete mesazhin tend e lal. A e shkrun ca me shqip dhe me kuptim se nuk po marr vesh ca po thua e ku do me dal.
Faleminderit

Mesazh i vjetër 22 Prill 2005 00:18
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arakati
$$$$

Regjistruar: 24/02/2005
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 44

Re: a mund te rregullohet populli shqiptar

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
pershendetje te gjitheve.jam emigrant ne greqi 11 vjet dhe jam i habitur sepse ketu ku jam degjoj shume per ne qe jemi shume te varfer dhe nuk kemi kulture lloj-lloj fjalesh/por kur vi ne shqiperi jam shume i kenaqur sepse shoh qe njerzit perparojne dhe po rregollohen pak nga pak por dicka nuk i le te eci dhe kthehen nga fillimi/dua te di a mund te rregullohemi ne me keto parti qe kemi si nano dhe berisha qe shohin vetem xhepin e tyre/faleminderit
Pyetje jo shum eqart kjo or Nik behet fjale per njerzit apo per ekonomine eShqiperis po qe per njerzit dhe per kulturen tone une besoj se jena mire me krahasime me shume vende te botes dhe me shume njerez nga vende te botes dhe sa per kulturen na vine anash ne ata Greket apo keta kanadezet apo dhe shume shtete te tjere se ne me te vertet kemi qene te varfer nga ekonomija por kemi qene gjithmone me kulture dhe kemi be vend kudo ne bote por dhe pyll pa dera ska keshtu qe mendimi im eshte qe si popull dhe si njeres nuk kemi ndonje gje per te ndryshuar dhe une per vetem time jam shum krenar dhe e them kudo me mburje qe jam shqiptar dhe kujdoje qe mendon qe nuk jemi ndonje vend me ultur mundohem ti shpjegoj dhe ti qartesoj se me te vertet ne jemi nje komb i lashte dhe me kultur qe ne lashtesi Kurse saper ekonomine e Shqiperis mendoj se do eci perpara por mer dhe pak kohe se nuk behen gjerat tak fak si neper filma nje antar aty kishte shkruar qe ne shqiperi ka njeres qe marin pare borxh per et bler buke e disa gjera te tjera Po ky eshte kapitalizmi vella ka the te varfer nuk jane vetem aty ne shqiperi po dhe ke tu ne Kanada ka sa te duash po ekane nga ment ekokes se nuk duan te punojne po desha te shtoja qe jane me fat qe jane ne Shqiperi dhe ijapin borxh se ketej nga ne as duan tja dine fare
Respekt

Mesazh i vjetër 22 Prill 2005 02:59
arakati nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arakati Kliko këtu për të kontaktuar me arakati (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të arakati't! Kërko mesazhe të tjera nga: arakati Shto arakati në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arakati në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Colpo_di_Fulmine
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 68

Re: o ksenia.....

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Sja vleka me u mor me ty goce...Mire qe je e keq informuar po je dhe koke derre dhe spranon informohesh ne menyre te sakte....
Po te lej Burrat me mire.....

Hi Ksenia me duket se ste kam fyer megjithate sta ve faj sepse aq e zgjuar je e aq gjykon mendja jote e ti nqse se jeton ne Shqiperi atehere normal qe shkruan keshtu sepse je vete atje ose ke motren njera nga keto pastaj une shkruaj shume mire shqip e jam shume mire e informuar nga te gjitha gjerat Ok Nuk them se ne Shqiperi nuk behet qejf ose sja kalon mire por ne pergjithsi njerzit jane shume injoranta e eshte e veshtire te merresh vesht me to ok ndaq prandoje ndaq jo aq eshte logjika e jote hajde ciao tani se boll me ty .

Mesazh i vjetër 22 Prill 2005 21:15
Colpo_di_Fulmine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Colpo_di_Fulmine Kliko këtu për të kontaktuar me Colpo_di_Fulmine (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Colpo_di_Fulmine Shto Colpo_di_Fulmine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Colpo_di_Fulmine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Per mendimin tim, populli shqiptare eshte duke u rregulluar nga dita ne dite........ Kushedi ato qe jetojne andej nuk e vejne re por ne qe jetojme jashte dhe shkojmne ne shqiperi here pas here e shikojme dallimin.......

Mesazh i vjetër 23 Prill 2005 02:54
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Re: Re: o ksenia.....

Citim:
Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine

njerzit jane shume injoranta .

Kurse ju nuk dini te fyeni !!!!

Mesazh i vjetër 23 Prill 2005 03:48
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

arakati

teka ka te bej me te dyja keto qe permende ti,edhe kultura edhe ekonomia

une nuk thashe se grekerit kane kultur me shume se ne lexo pak me mire
e dyta shqiperia e jkishte kulturen deri ne vitin92-93 bile nje nga shtetet me te pastra ne bote per kultur por u shkaterua pernjehere.

e 3 une kurre nuk e kame mohuar qe jam shqiptar edhe kete e them me gjithe zemer por me vjen keq qe jemi kaq mbrapa edhe flet gjithe evropa per ne,

Mesazh i vjetër 24 Prill 2005 17:01
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

ju lutem nuk duhet te kemi ofendime ne kete teme tjeshte bisediojme per dicka te mire per shqiperine e jo te hahemi njeri me tjetrin,nuk mundet te kemi te gjithe te njejta mendime secili jka mendimin e tij mpor nuk eshte ethene qe te ofendohemi ketu,
edhe kjo eshte nje gje qe nuk e le shqiperine te eci perpara

lela_dr eshte e vertet qe shqiperia po perparon ne shume vende nga ana ekonomike vetem se nga ana kulturore une nuk e shoh,
shoh nje rini qe me vjen per te vjelle kur e mendoj
me vjen keq qe perdor keto fjale por eshte e vertet.

i them keto gjera sepse edhe une kam qene i tille ne shqiperi bej hesap babai im me thote rdhe gezohem fjalal e pare e dyta thote kur do ikesh se ketu behesh rrugac si shoket e tu,kjo ndoll sepse ne shqiperi nuk ka pune edhe djemte nuk kane ca te bejne edhe meren me budallalliqe,
respekte per flamurin kuq e zi te gjithe.

Mesazh i vjetër 24 Prill 2005 17:09
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Nick_seriozi

Ke rinija ke te drejte, sepse me sa mendoj une shumica e rinis ka ikur jashte...kush per studime e dikush per pune, dhe atje ka ngelur vetem "llumi" me vjen keq qe perdor keto tema... por me rinija ne shqiperi nuk po hecen fare perpara dhe te jap te drejte.... sepse kem 13 vjet demokraci dhe akoma nuk jemi bere njerez TAMAM....
Me respekt Lela_dr

Mesazh i vjetër 24 Prill 2005 21:55
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

rofsh lal
kjo teme eshte hapur thjeshte per bisedim sepse nuk mund te bejme gje me shume,derisa nuk bejne ata qe jane larte nuk mund te bejme ne
qe thjeshte jemi njerez.te pershendes

Mesazh i vjetër 25 Prill 2005 00:27
Ora tani: 13:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > a mund te rregullohet populli shqiptar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar