Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312
un ne amerik kam ardhur me nje karroc e dy kuaj ..........
__________________ I love you so much baby That it tears me up inside
Don't let our love fade away No matter what people say I need you more and more each day *If i cant have U then I dont want it....
Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Citim:Po citoj ato që tha Ruby_DR
po nga i re nga detiiiiiiiiiiiiiiii apo nga tokaaaaaaaaaaaaaaaaa se te pash siper karroces mrapsh
hahahahahaahha
jopo ti nuk e kape se nuk qonke aq i mencur
po harrove ti yllo qe kali noton edhe ne uje????///
apo e kam gabim??????//
anyways ZXOXOXOxo
Don't let our love fade away No matter what people say I need you more and more each day *If i cant have U then I dont want it....
po cfare bohet kshu te gjithe me veshtiresi ketej me kuaj me trena edhe ti sy kaltra paske kalu ketej nga qyteti im he???? windsor ok mire edhe ti mizza po ma kala ngele ti hahahahahaha edhe ate punen e trapit e mendova me kalu oqeanin po kishim shume bagazhe edhe i hypa skafit se ishte ma i modh
Citim:Po citoj ato që tha flori_dr po cfare bohet kshu te gjithe me veshtiresi ketej me kuaj me trena edhe ti sy kaltra paske kalu ketej nga qyteti im he???? windsor ok mire edhe ti mizza po ma kala ngele ti hahahahahaha edhe ate punen e trapit e mendova me kalu oqeanin po kishim shume bagazhe edhe i hypa skafit se ishte ma i modh
ahhahaahhahahahah
flori
po e bera njeher me trap un
po nuk me shkoj mir rruga ma merte era edhe ngala si odiseja ne mes te oqeanit
edhe u ktheva.......
XoXo