Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me cfare keni ardhur ne USA? ose ne ndonje vend tjeter?
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Me gomone, Vlore ->Ostuni(Brindisi)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 22:23
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

un ne amerik kam ardhur me nje karroc e dy kuaj ..........

Mesazh i vjetër 07 Maj 2005 02:24
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Arrow

no comment

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 13/12/2006 ora 03:23

Mesazh i vjetër 09 Maj 2005 22:27
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Po paske hequr piken e zeze mi ....

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 13/12/2006 ora 03:24

Mesazh i vjetër 09 Maj 2005 22:31
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vikingu
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 03/05/2005
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 51

hahahahaha...

une kam ardhur me skaf, po nuk besuat pyesni kafshet e detit!

Mesazh i vjetër 12 Maj 2005 01:03
vikingu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vikingu Kliko këtu për të kontaktuar me vikingu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vikingu Shto vikingu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vikingu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
un ne amerik kam ardhur me nje karroc e dy kuaj ..........

po nga i re nga detiiiiiiiiiiiiiiii apo nga tokaaaaaaaaaaaaaaaaa se te pash siper karroces mrapsh

Mesazh i vjetër 12 Maj 2005 07:18
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR

po nga i re nga detiiiiiiiiiiiiiiii apo nga tokaaaaaaaaaaaaaaaaa se te pash siper karroces mrapsh

hahahahahaahha
jopo ti nuk e kape se nuk qonke aq i mencur
po harrove ti yllo qe kali noton edhe ne uje????///
apo e kam gabim??????//

anyways ZXOXOXOxo

Mesazh i vjetër 14 Maj 2005 20:30
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
flori_dr
cun durrsi

Regjistruar: 14/07/2004
Vendbanimi: canada
Mesazhe: 99

po cfare bohet kshu te gjithe me veshtiresi ketej me kuaj me trena edhe ti sy kaltra paske kalu ketej nga qyteti im he???? windsor ok mire edhe ti mizza po ma kala ngele ti hahahahahaha edhe ate punen e trapit e mendova me kalu oqeanin po kishim shume bagazhe edhe i hypa skafit se ishte ma i modh

Mesazh i vjetër 14 Maj 2005 23:16
flori_dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të flori_dr Kliko këtu për të kontaktuar me flori_dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: flori_dr Shto flori_dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto flori_dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:
Po citoj ato që tha flori_dr
po cfare bohet kshu te gjithe me veshtiresi ketej me kuaj me trena edhe ti sy kaltra paske kalu ketej nga qyteti im he???? windsor ok mire edhe ti mizza po ma kala ngele ti hahahahahaha edhe ate punen e trapit e mendova me kalu oqeanin po kishim shume bagazhe edhe i hypa skafit se ishte ma i modh

ahhahaahhahahahah
flori
po e bera njeher me trap un
po nuk me shkoj mir rruga ma merte era edhe ngala si odiseja ne mes te oqeanit
edhe u ktheva.......

XoXo

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 01:13
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

...

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 13/12/2006 ora 03:24

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 01:25
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me cfare keni ardhur ne USA? ose ne ndonje vend tjeter?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar