ColdFire
Veteran ne forum
Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911
|
Citim: Po citoj ato që tha IQVLORA
Meqenese na jepet rasti,votova edhe une dhe vota ime shkoi per moderatorin me te ekuilibruar Piktori.E meriton Shkoder locja!Qe te vleresosh dike, nuk duhen patur parasysh miqesite,por vetite qe e karakterizojne admin/moderatorin.Nje nga vetite qe duhet te karakterizojne duhet te jete thjeshtesia e tij,aftesia e komunikimi me antaret e FH,ndershmeria ne gjykimin e monitorimin sa me te drejte te ''konflikteve'' qe mund te lindin,barazia ne zbatimin korrekt te termave dhe konditave per te qene admin e moderator.Ai eshte tolerant e i komunikueshem me te gjithe anetaret e rregullt,por edhe i ashper me shkelsit e atyre termave qe kemi firmosur.
Keto veti e te tjera jane motivi i punes dhe veprimtarise se ketij personi.Ju ftoj qe t'i vleresoni keto veti tek Puntori i dikurshem.
Pavaresisht se dikush ju bene elozhe e i perkedhel disa snober e servil,njerez qe bejne vleresime me dy standarte,ata nuk e meritojne vleresime me superlativa.Ata nuk jane te zot per kete ''detyre''.Neser sikur te ishin drejtues e po te kishin njerez nen vartesine e tyre,keta lloj ''kuadrosh'' me shume do ta demtonin se sa do ta permiresonin punen e nje kompanie apo cfardolloj organizimi qofte!Keto jane disa mendime te miat,por mos mendoni se kam opinion negativ edhe per ata qe dua te kritikoje.
Pershendetje te gjithve!
Ke te drejte Vlora, sa mire do ishte te mendonin te gjithe si ty...
pershendetje