radeshi
Anetar i ri
Regjistruar: 10/04/2005
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 9
|
Une e pres vdekjen pa frike .
Perseri po te drejtohem ty lubi se te ndjej shume te terrorizuar.Une vet po jetoj cdo dite me mendimin se vdekjen e kam afer, per faktin se jam e semure nga nje semundje e pasherueshme.Po nga kjo semundje para pese vjetesh me ka vdekur motra, ti ke pare gjyshen qe mund te kete patur edhe kohen per te vdekur, por une pash nje grua te re qe tretej para syve te mi.Ate diagnoze kam edhe une , ndoshta jo aq te avancuar, por nuk kam frike se do vdes, e kam thene dhe njehere tjeter,une po e jetoj jeten me intensivisht, vazhdoj te punoj, te bej jete sociale dhe familiare aktive,vleresoj cdo moment te saj,kur te vij vdekja do jem e pregatitur te me marre, vetem nuk dua te vuaj fizikisht,
Mund te te jap nje keshille- Duhet te marresh pjese me shume ne ceremoni mortore, per ta pranuar ate si pjese te jetes.Duhet te punosh shume me veten dhe nuk ke pse ja u fsheh te tjereve kete qe te ndodh, por duhet ta ndash me te tjeret ashtu s e ndave me ne ketu ne forum,sepse edhe kjo do te te ndihmoj me shume.Mendo per gjerat e mira qe te jep jeta,jo per ato qe te merr vdekja. Po ti shikosh gjerat me thjesht do kuptosh qe e mundon veten per dicka qe nuk eshte reale per ty personalisht.Ne qofte se dehsiron, mund te vazhdojme te shkembejme mendime perseri per kete teme.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|