Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Ç'do donit te kishit si aftesi te mbinatyrshme?
C'aftesi te mbinatyrshme do deshironit ?
Te ishit i padukshem
Te ishit i pavdekshem
Te kishit aftesine e te lexuarit te mendimeve
Te dinit te benit t'iu dashuronte cdokush
Te kishit mundesi te prodhoje vete leke pa hesap
Te ndalnit kohen pas
Te ringjallnit dike
Apo te shikonit te ardhmen
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vdekja_22
I zhgenjyer Xfundimisht

Regjistruar: 20/12/2005
Vendbanimi: Big City Life
Mesazhe: 219

ahahha

Une ve bast 10$ per analisten e 5 $ per barazim. Kush ve tjeter ????

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Janar 2006 18:19
Vdekja_22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vdekja_22 Kliko këtu për të kontaktuar me Vdekja_22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vdekja_22 Shto Vdekja_22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vdekja_22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kuriozi
Addicted to love

Regjistruar: 21/10/2005
Vendbanimi: In the Middle of a Heartbeat
Mesazhe: 276

Re: ahahha

Citim:
Po citoj ato që tha Vdekja_22
Une ve bast 10$ per analisten e 5 $ per barazim. Kush ve tjeter ????

Jam dakord mo si do behet pagesa??
Edhe une 10 me 5 jam qe te mos dukem skur "nuk du me dit per leke" dmth me bo kot sikur jam i pasur.

Mesazh i vjetër 30 Janar 2006 18:24
Kuriozi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kuriozi Kliko këtu për të kontaktuar me Kuriozi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kuriozi Shto Kuriozi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kuriozi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

boll u tallet. Lordi nese nuk do te preken njerezit mos ua prek telat, sidomos ato qe dhembin. te garantoj qe im ate dhe ime me me kane dhene dashurine me te madhe te mundshme qe mund te jepet ne bote. prandaj mos me fyej me. MEsazhi im i revoltes nuk eshte i pergjithshem por eshte per disa kokrra ne vecanti qe me ju qe kerceni kot nuk ka pike lidhje.

Mesazh i vjetër 30 Janar 2006 18:34
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

une votova per opsionin e fundit, edhe pse u bera pishman...

lela ke te drejte,

Mesazh i vjetër 30 Janar 2006 18:42
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
saja
kam qef me bredh

Regjistruar: 04/12/2005
Vendbanimi: ne det te hapur
Mesazhe: 85

ej ju mos perdorni fjalet qe them un (jerten jetoje ashtu sic eshte)se pastaj do ju akuzoj per vjedhje haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.kujt ti djege le ta mbaje

Mesazh i vjetër 30 Janar 2006 23:28
saja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të saja Kliko këtu për të kontaktuar me saja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: saja Shto saja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto saja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Ti nga Kavaja mos shkruaj aq shpejt se u mbyte ne gabime drejtshkrimore

Mesazh i vjetër 31 Janar 2006 12:38
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Te godas meshkujt???
E cdo te isha une pa to??? Nje hije e venitur, e parendesishme, e padukshme, e shemtuar...
Joooo I kam mardheniet e mira me meshkujt...

Mesazh i vjetër 31 Janar 2006 13:58
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

E dhashe voten edhe une megjithese kam edhe ca deshira te tjera........

Mesazh i vjetër 31 Janar 2006 14:18
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Te godas meshkujt???
E cdo te isha une pa to??? Nje hije e venitur, e parendesishme, e padukshme, e shemtuar...
Joooo I kam mardheniet e mira me meshkujt...

je jashte teme me duket....

Mesazh i vjetër 31 Janar 2006 15:07
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vdekja_22
I zhgenjyer Xfundimisht

Regjistruar: 20/12/2005
Vendbanimi: Big City Life
Mesazhe: 219

Citim:
Po citoj ato që tha isra

je jashte teme me duket....

Ty te duket sikur eshte jashte teme, e ke gabim nuk eshte se te duket ty, por ashtu eshte. Po edhe ti, lere vajzen te shprehet. C'po thoje per meshkujt :-))

Mesazh i vjetër 31 Janar 2006 15:59
Vdekja_22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vdekja_22 Kliko këtu për të kontaktuar me Vdekja_22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vdekja_22 Shto Vdekja_22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vdekja_22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:48 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Ç'do donit te kishit si aftesi te mbinatyrshme?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar