Vizioner
...ne Timon
Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857
|
Antaret e FH mblidhen se bashku
.... Ne radhe te pare: Pergezoj Buzeqeshja dhe Diabilic per mendimin e organizimit te nje takimi te tille!!!!
Persa lexova tek disa Texte, fatkeqesisht kuptoj qe disa nga pjesemarresit ne kete Theme, kane ngelur akoma me paragjykime, qe me kete dua te them: paragjykojne te tjeret!!!
Per cilin paragjykim e kam fjalen?? Te paragjykosh se c'fare do te gjykojne te tjeret mbi Ty-Mua e secilin!!!!???? Keto njerez qe mendojne keshtu, i mungon personaliteti (ky eshte mendimi im) dhe ndjehen Inferior ne ambiente publike ose ne maredhenie shoqerore! Nuk kane vete siguri pse mbase nuk kane as Horizont gjykimi apo per te diskutuar ne shoqeri!
Kesoj lloj takimesh Organizohen dhe zhvillohen ne te gjithe Boten! Aty krijohen dhe shoqeri apo miqesi! Por Shqiptaret, jane mesuar te paragjykojne te tjeret, dhe kane frike se mos gjykohen nga te tjeret....!!! Injorance!
Thelbi eshte: Nqse ke qene i Lirshem apo ne mase (e them ne mase sepse cdo njeri ka jeten dhe sekretet e veta dhe nuk mund ta quash te pasinqerte qe nuk "zhvishet" ketu ne FH) te konsiderueshme i Sinqerte ketu ne Forum, nuk ke "frike" nga nje perballje me cilindo!!!
Ok. Duke lexuar qe disa jetojne neper shtete te ndryshme te Europes dhe Frankfurti eshte pak a shume ne mes, mendoj qe ne Frankfurt do te ishte me i pershtatshem nje takim i tille! Nqse do te deshironi ta bejme ne Frankfurt: Une ju afroj Organizimin komplet duke pronotuar Salle, Mizike dhe Banketin (mqse une kete e kam dhe si "profesion" te cilen e zhvilloj me Agjensine time qe kam ketu ne Frankfurt)!
Mendoj qe nje takim i tille mund te organizohej ne kohen e Krishtlindjeve ku dhe shume nga ju besoj se kane pushime ato dite!
faleminderit qe me lexuat
Me nderime
|