Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Humor politik
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Re: Zotrinjte :p

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
.....

hahahaaa kjo qe shume e forte

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Korrik 2009 03:14
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re politikanet kosovare.jpg
Ky file është shkarkuar 68 herë.

Politikanet Kosovare

Mesazh i vjetër 26 Korrik 2009 03:15
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

Lajmerim...

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re slide1.jpg
Ky file është shkarkuar 62 herë.

Te nderuar shqiptar...

Une kryeministi i Shqiperise sot vendosa te pres kete bankonote per popillin te dashur i cili me votoi dhe kete raund zgjedhjesh, nuk e prisja te fitoja dhe ju me dhate perseri mundesine te jem kryeministri juaj per 4 vjet akoma...

Nejse bera kete prerje leku te ri e cila kushton vetem 500 leke te reja dhe ka vleren e 1000 ne zonat ku une fitova, ndersa ne zonat qe humba ka vleren qe shkruan persiper...
Nga ana e pasme e lekut sic shikoni kam vene nje gomar i cili nuk perfaqson Edin jo, por e kam vene per te perfaqesuar jeshil-llikun qe do kete shqiperia keto vite,( e prisha ate fjalen e urte popullore qe thote' prit gomar te mbije bar' e solla edhe gomarin edhe barin
Uroj prishje sa me te rrehatshme...

Dhe meqe mu dha rasti kam bere nje poezi te shkurter e cila ka titullin 'Pantallonat'

Leke o leke

mire qe kemi pantallona veshur e jo breke,

pantallona me xhepa plot

ku fusim cfare do lloje bankonote,

hoqa Skenderbeun dhe vura foton qe takon

jo per gje Skenderbe por ty askush nuk te voton,

po me qesh shpirti po me qesh zemra

me eshte djersitur sqetulla dhe themra,

liri demkraci o popull me kete te riun leke

mos blini pantallona si une por breke....

FLM shume...

Mesazh i vjetër 26 Korrik 2009 16:20
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Ky eshte lajmi i sotem nga Gazeta Shqiptare (100% e vertete)

Qeveria zgjat leter bosh, parlamenti ve firmen.

Në datën 23 prill 2009, Kuvendi ka miratuar rritjen me 15 për qind të çmimit të energjisë elektrike duke filluar nga data 1 janar 2010. Por deputetet qe votuan nuk e dinin per çfare po votonin.

"Gazeta Shqiptare" zbulon sot se në projektligjin e propozuar nga qeveria kanë qenë të bashkëngjitura edhe anekset e kontratës ku përcaktoheshin tarifat e reja.

Por ligjvënësve iu është fshehur ky fakt nga ekzekutivi sepse të gjitha anekset e kontratës së privatizimit të OSSH-së nga kompania çeke kanë vajtur të bardha (bosh) në Kuvend. Megjithate kuvendi e ka votuar pa bere fjale.

Parlamenti nuk është autoriteti që vendos për rritjen e çmimit të energjisë elektrike. Kete e vendosin institucionet në varësi të tij, psh Enti Rregullator. Por kjo nuk e ka ndaluar te miratoje shitjen e kompanise se shperndarjes elektrike, dhe njekohesisht rritjen e çmimit te energjise. Dhe i ka miratuar pa lexuar çfare shkruhet ne to.

Ne pritje qe prijesi ti zgjase ndonje flete tjeter bosh, ju urojme 15% me fort Gezuar Vitin e Ri

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2009 20:35
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

e forte kjo

nga te gjitha e me e verteta eshte ajo fotoja me koken e Sales ne supet e gjithe kabinetit pasi si e dime te gjithe tanime eshte ai i vetmi ne krye te te gjithave

UNE-UNE-UNE............................................................

QEVERIA IME..............................................................

SHQIPERIA IME........................................................

POPULLI IM...............................................................

LIRIA IME.....................................................................

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2009 19:28
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
An_Al
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 26/11/2009
Vendbanimi: Usa
Mesazhe: 93

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 13639_171438383188_715323188_2808810_6119266_n.jpg
Ky file është shkarkuar 41 herë.

...

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2009 19:53
An_Al nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të An_Al Kliko këtu për të kontaktuar me An_Al (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: An_Al Shto An_Al në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto An_Al në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Anës Lumenjve

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re permbytje.jpg
Ky file është shkarkuar 36 herë.

Dhe një zë vëngon nga lumi,
Më buçet, më zgjon nga gjumi,
Se mileti po gatitet,
Se tirani lebetitet,
Se pëlcet, kërcet furtuna,
Fryhet Vjosa, derdhet Buna,
Skuqet Semani dhe Drini,
Dridhet Beu dhe zengjini,
Se pas vdekjes ndriti jeta,
Dhe kudo gjëmon trumbeta:
Ngrehuni dhe bjeruni,
Korrini dhe shtypini,
Katundar' e punëtorë,
Që nga Shkodra gjer në Vlorë!

Ky ilaç e ky kushtrim
Më bën djal' e më bën trim,
Më jep forc' e më jep shpresë,
Anës Elbë-s, anës Spree-së.
Se pas dimrit vjen një verë
Që do kthehemi një herë
Pranë vatrës, pranë punës,
Anës Vjosës, anës Bunës.

Mesazh i vjetër 10 Janar 2010 18:06
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 6caqohivecaulxt78canur70wcakw7btwca8l7rz5cadu81c4caieoinbcaqo343icaqbu4nqcaa293jycakxofr7ca36232nca3
Ky file është shkarkuar 7 herë.

Me ka ardhur nje kolleksion fotosh nga Shqiperia 2009 ,,, nje nder fotot eshte

Mesazh i vjetër 10 Janar 2010 18:22
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re smo.jpg
Ky file është shkarkuar 32 herë.

Smo kjo ishte foto.

Mesazh i vjetër 10 Janar 2010 18:28
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Smo kjo ishte foto.

lol
ke te drejte nuk e di pse dolii keshtu

Mesazh i vjetër 10 Janar 2010 18:30
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Humor politik

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar