Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Kenge love at first sight...
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

me gjet kenge pertoj te me falni kush rri e kerkon ne nje kohe qe kam qef krejt ti kem gati mos bej asgje

zooooooooooot sa dembele mi pas 150 vjec ndryshe jo ncncncn turp

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2011 20:25
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

e sigurt qe me shetit ne dimensione te tjera po nuk di a eshte love

pyro - kings of leon

just breathe - pearl jam

set fire to the rain - adele

me te fundit dhe me absurdja eshte qe nuk futen ne preferencat e mia por sikur mbledhin pikat e padukshnme te mjergulles qe vertiten...ylberi eshte tjeter gje

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2011 21:25
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Salutandotiaffogo-Tiziano Ferro

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2011 12:02
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Flori Mumajesi - Dashuria

Pa dyshim kush e degjon kete kenge e dashuron. Ashtu me ndodhi!

Bionde degjoje me vemendje...

Pershendes gjithashtu dike, diku...larg!

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2011 16:30
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Re: Flori Mumajesi - Dashuria

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Bionde degjoje me vemendje...
!

Ciljeta nigjoje ti se une kam kohe qe e kam degjuar kete kenge dhe te jem me precizo kete kenge e ke faqa 2 e kesaj teme hapi portollamat .hahahah te vdes une per ty qe mqeke bo melankolike ti mua e po vuke per dashni .

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2011 17:36
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Re: Re: Flori Mumajesi - Dashuria

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Ciljeta nigjoje ti se une kam kohe qe e kam degjuar kete kenge dhe te jem me precizo kete kenge e ke faqa 2 e kesaj teme hapi portollamat .hahahah te vdes une per ty qe mqeke bo melankolike ti mua e po vuke per dashni .

Po te kam thon mi qe s'ja hap asnjonit kenget ketu

O zot m'doli e verteta

Une per ty e vuna se vete jam si te konga perfaqesuese

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2011 17:39
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Re: Re: Re: Flori Mumajesi - Dashuria

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Une per ty e vuna se vete jam si te konga perfaqesuese

Po po moj ciljeta ne une te besoj ty qe e paske ven per mua mos u sekelldis ti per mua se i vej vete une per vete timen ose mi ve Orfeu si me stil

me kete jam dashuruar heren e pare qe e kam degjuar nje mengjes kur afer meje ishe ti .

Nertila Koka.Me prit

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2011 17:55
Agent Provocateur
Aveugle qqf

Regjistruar: 17/06/2009
Vendbanimi: anywhere
Mesazhe: 618

Coldplay - See You Soon

http://www.youtube.com/watch?v=dsz-...feature=related

i love love them.. always loved them..

" telescope lens...

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2011 20:59
Agent Provocateur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Agent Provocateur Kliko këtu për të kontaktuar me Agent Provocateur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Agent Provocateur Shto Agent Provocateur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Agent Provocateur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Mattyas - Missing you

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2011 22:22
Agent Provocateur
Aveugle qqf

Regjistruar: 17/06/2009
Vendbanimi: anywhere
Mesazhe: 618

James Blunt - If Time Is All I Have [OFFICIAL VIDEO]

http://www.youtube.com/watch?v=1uQy...o&feature=share

Mesazh i vjetër 21 Qershor 2011 02:54
Agent Provocateur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Agent Provocateur Kliko këtu për të kontaktuar me Agent Provocateur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Agent Provocateur Shto Agent Provocateur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Agent Provocateur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Kenge love at first sight...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar