Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Ke quani ju tip te lezetshem
Gjithsej 30 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Si i vijne mendimet njeres si ai tipi qe po aq natyrshem i shkohet ne wc

Po mi shoqe, m'a ngriti dellin. Isha me ide te tipit: kur une jam aty ti s'ha, ti s'pi, ti s'merr fryme,...ne fakt kur une jam aty ti si mashkull s'ke asnje funksion biologjik por vetem mundohesh te me impresionosh. Nderkohe ky pisi po bente sikur po rrinte ne kafe me nje shok. Pikaaaa-i thashe vetes- po s'te bera te me lutesh, te me puthesh kembet ne admirim,...mos me thençin ne emer.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:15
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Po mi shoqe, m'a ngriti dellin. Isha me ide te tipit: kur une jam aty ti s'ha, ti s'pi, ti s'merr fryme,...ne fakt kur une jam aty ti si mashkull s'ke asnje funksion biologjik por vetem mundohesh te me impresionosh. Nderkohe ky pisi po bente sikur po rrinte ne kafe me nje shok. Pikaaaa-i thashe vetes- po s'te bera te me lutesh, te me puthesh kembet ne admirim,...mos me thençin ne emer.

O zot o zot si te kam, si shpirt te kam

Zbor u ben

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:18
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

jane tipat qe frekuentojne mejhonen

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:20
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
jane tipat qe frekuentojne mejhonen

Nuk t'i lun njeri dashnoret jo

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:21
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
O zot o zot si te kam, si shpirt te kam
Zbor u ben

Jo mi jo, vetem njeri me jep iluzionin qe i bej zbor por me duket se po me ben ai zbor mua.

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:23
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:

Jo mi jo, vetem njeri me jep iluzionin qe i bej zbor por me duket se po me ben ai zbor mua.

Mos m'thuj qe eshte ai qe mendoj une

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:41
amor alucius
Ennology

Citim:
Mos m'thuj qe eshte ai qe mendoj une

Bardhosh hesapi, s'ke c'i bo.

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:44
cecilia
Adoleshente

Citim:

Bardhosh hesapi, s'ke c'i bo.

Po ndonje detaj tjeter ka

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:48
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Kurse ju kurtushi me keto citime, dhe tjesh sado simpatik,, ne jet reale, un psh ste njof, un tnjof ketu,, ama keto shenjat e maskilizmit ti ulin vlerat ...Ps ku e di ti qe femrat sjan ato qe i bejn meshkujt ti vij menja verdall e si perfundim...ti ulin e ti puthin komet..apo ste ka rastis tkesh pas naj femer te till perballe ?

Te siguroj qe ka plot,, vetem ti hiq perden nga syt ..

p'sh ti po me dukesh e lezetshme se nuk ja ke haberrin cfar po flisja. por kcen si pupagjele

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:51
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

hahahahahahahhahahahahahahahahah vec mu qesh u kyca se thashe te qesh ktu sme shifni te pakten po ju tregoj hahahhaha jeni te mrekullushem mos na lafte zoti pa ju se sdi si kishim jetu

po me thot ndonje po kur ishe pa ne si jetoje
epo keq po i kthehem perderisa jam me mir kur ju lexoj

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 07:43
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 30 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Ke quani ju tip te lezetshem

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar