Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit > Per Mikun Tim Myzeqari
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

I dashur miku im, me vjen mire qe e paske kaluar shume bukur dhe me preken fjalet e tua. Me vuri ne mendime dhe eshte e vertete ajo qe the se ishim ne qe e zjodhem kete rruge por edhe ndoshta mir kemi bere. Une te uroj qe te kalosh te gjitha ditet e jetes tende si ajo e datelindjes dhe pac akoma me shume gjera qe do te ta shtojne gezimin sidomos femijet.
Une ju uroj qe qe te dyve si bashkeshorte jete te lumtur dhe dashuri.
Sinqerisht
Landi

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Mars 2005 03:19
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
E ke llafin me nje bebi
Te falenderoj perzemersisht per urimin amor

E kam fjalen per nje kukull te bukur

Mesazh i vjetër 27 Mars 2005 04:16
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Edhe 100 vjec

Mesazh i vjetër 27 Mars 2005 06:15
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
I dashur miku im, me vjen mire qe e paske kaluar shume bukur dhe me preken fjalet e tua. Me vuri ne mendime dhe eshte e vertete ajo qe the se ishim ne qe e zjodhem kete rruge por edhe ndoshta mir kemi bere. Une te uroj qe te kalosh te gjitha ditet e jetes tende si ajo e datelindjes dhe pac akoma me shume gjera qe do te ta shtojne gezimin sidomos femijet.
Une ju uroj qe qe te dyve si bashkeshorte jete te lumtur dhe dashuri.
Sinqerisht
Landi

E zgjodhem kete ruge Durrso dhe ja dime dhe te mirat dhe te keqijat, ketu kam aritur gjera qe disa vite me para enderoja per to , per fat te mire tani jane realitet dhe munduhem te qendroje ne te , mjaft me endra.
Ky eshte edhe synimi yn shoku im i mire qe e ardhmja jone dhe e femijve tane(kur te vijne) te jete sa me shume e sigurte.

PS. prisja dicka prej teje akoma se ke derguar!

E gjete amor

Flm sUgA

Mesazh i vjetër 27 Mars 2005 16:53
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

[QUOTE]Po citoj ato që tha myzeqari
[B]

tane(kur te vijne) te jete sa me shume e sigurte.

PS. prisja dicka prej teje akoma se ke derguar!

Do ta sjelle ate por me duhet pak koh sa te stabilizohem se sapo kam kaluar ne nje shtet tjeter edhe akoma jam cik ne ajer si i thone muhabetit.
Pac fat dhe gezime.

Mesazh i vjetër 27 Mars 2005 22:17
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Une jam icik me vonese Myzo, por tani e pashe temen,
Te uroj dhe une urime te perzemerta...dhe te uroj shume fat dhe lumturi ne familjen tende.....

Shpresoj te me falesh.....Ciao ciao

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2005 16:22
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Pak me vonese e nderuar , por urimi eshte urim , Flm

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2005 16:49
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

Uuua myzeqar si s'te paskam bere urimet une ty more i uruar!
Me shto edhe mua tek lista e "vonaxhijeve"

U BEFSH 100 VJEC

Ja po e ngre nje dolli
Hajt ne koke te beqareve

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2005 19:13
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Si duket pritje te ngrihesha ne detyre prandaj

Flm yllo

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2005 19:42
Orion
Student

Regjistruar: 04/11/2003
Vendbanimi: Italy ( Rome )
Mesazhe: 802

Edhe 100 vjec Myzeqari
Fat , lumturi , dashuri dhe shum lumturi ne jeten tuaj .... Uroj te kesh kaluar bukur...

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2005 23:36
Orion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orion Kliko këtu për të kontaktuar me Orion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Orion't! Kërko mesazhe të tjera nga: Orion Shto Orion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit > Per Mikun Tim Myzeqari

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar