Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Tabelat e qarkullimit rrugor!
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
klaudio
Thinking ahead

Regjistruar: 19/01/2008
Vendbanimi: LISSUS
Mesazhe: 57

error 404: road not found

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re error-404-road-not-found.jpg
Ky file është shkarkuar 110 herë.

Error 404 : road not found

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Janar 2008 02:17
klaudio nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të klaudio Kliko këtu për të kontaktuar me klaudio (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të klaudio't! Kërko mesazhe të tjera nga: klaudio Shto klaudio në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto klaudio në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
klaudio
Thinking ahead

Regjistruar: 19/01/2008
Vendbanimi: LISSUS
Mesazhe: 57

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re hahahahwork.jpg
Ky file është shkarkuar 106 herë.

YOU'LL NEVER GET TO WORK ON TIME?

Mesazh i vjetër 30 Janar 2008 02:27
klaudio nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të klaudio Kliko këtu për të kontaktuar me klaudio (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të klaudio't! Kërko mesazhe të tjera nga: klaudio Shto klaudio në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto klaudio në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AIR-FORCE-ONE
deri ne vdekje politike

Regjistruar: 02/02/2004
Vendbanimi: U.S.WASHINGTON
Mesazhe: 663

Nje vlonjat kerkoi azil politik ne Angli dhe si gjithmon kosovaret bejne pislliqet e tyre nga mbrapa shpine ,se ato hiqen qe na duan ...nejse

Del perpara oficerit Anglez dhe i thot un jam prej Prishtine dhe i parashtroi kekresen e tij per azil ,ne fjale hyne kosovari dhe i thot bre shqipe prej Prishtine jam dhe une ,dhe e pyet ku e ke shpine ne cfare lagje dhe vlonjati i pergjigjet filan lagje ,cfare autobusa ka Prishtina dhe vlonjati i pergjigjet ,i iku truni kosovarit se vlonjati i pregatitur ne te gjitha ,kur pa pritur i ben nje pyetje shqipe a ka portokallla ne Prishtine vlonjati i pergjigjet po kaaaa kosovarit i qesh buza dhe i thot po ku ka portokalla ne Prishtine bre shqipe, ne pergjigje vlonjati i thote sa vite ke ne emigrim kosovarit ai i pergjigjet kam boll30 vite qe nuk shkoj ne Prishtine .........po i kemi mbjellu te me te q...... udhet ............

Mesazh i vjetër 30 Janar 2008 15:44
AIR-FORCE-ONE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AIR-FORCE-ONE Kliko këtu për të kontaktuar me AIR-FORCE-ONE (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të AIR-FORCE-ONE't! Kërko mesazhe të tjera nga: AIR-FORCE-ONE Shto AIR-FORCE-ONE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AIR-FORCE-ONE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
DonAlbanese
Anetar i ri

Regjistruar: 25/05/2008
Vendbanimi: verdall neper planet
Mesazhe: 9

SHUME TE BUKURA

hallall ta befte nese e ke krijuar vet.paske shume fantazi.
RESPEKTE

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2008 04:02
DonAlbanese nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të DonAlbanese Kliko këtu për të kontaktuar me DonAlbanese (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: DonAlbanese Shto DonAlbanese në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto DonAlbanese në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Po si ma kishte vjedhur idene Portokollia mua.....

Turp turp do t'i dergoj demet e te drejtes te kopirajtit

Mesazh i vjetër 10 Janar 2009 05:00
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
Nje vlonjat kerkoi azil politik ne Angli dhe si gjithmon kosovaret bejne pislliqet e tyre nga mbrapa shpine ,se ato hiqen qe na duan ...nejse

Del perpara oficerit Anglez dhe i thot un jam prej Prishtine dhe i parashtroi kekresen e tij per azil ,ne fjale hyne kosovari dhe i thot bre shqipe prej Prishtine jam dhe une ,dhe e pyet ku e ke shpine ne cfare lagje dhe vlonjati i pergjigjet filan lagje ,cfare autobusa ka Prishtina dhe vlonjati i pergjigjet ,i iku truni kosovarit se vlonjati i pregatitur ne te gjitha ,kur pa pritur i ben nje pyetje shqipe a ka portokallla ne Prishtine vlonjati i pergjigjet po kaaaa kosovarit i qesh buza dhe i thot po ku ka portokalla ne Prishtine bre shqipe, ne pergjigje vlonjati i thote sa vite ke ne emigrim kosovarit ai i pergjigjet kam boll30 vite qe nuk shkoj ne Prishtine .........po i kemi mbjellu te me te q...... udhet ............

Nje nga ata vlonjate qe i jane bere pyetje te tilla ne Stacionin e Waterloo-s jam une dora vet,por une isha nga Ferizajt.Pyetja qe me beri perkthyesi sherbetor i Home Office i quajtur Agron ishte:''Si quhet ne serbisht Ferizaj? Uroshevac iu pergjigja une.Si quhet rruga kryesore e qytetit?Sa fabrika ka?Si quhet shkolla e mesme?Iu pergjigja te gjithave''.Kur me pyeti si quhet hoteli me i madh ne Ferizaj une nuk e dija,por i thashe atij djali ******hate:''Lere te me pyese anglezi o ******hate muti.Ti ne vend qe te me mndihmosh po me bene keq. Une kam obligime per familjen teme mu kthye surrat ziu me floke pak te rena perpara.Oficeri i Home Qffice ie pyet pse po debatoni.Nuk e kuptova se cfare i tha kosovari maskara,por i thashe anglezit se ky eshte serb jo shqiptar.Ai nuk e zgjati me por shkroi ne dokumentin tim.Climb to be yugoslavian!Me beri nder te madh.Ne vend t'a merrja lejen e qendrimit per 6 muaj e mora mbas 3 vjetesh.

Ju e keni shkruar si barcalete,por ato kane ndodhur realisht.(Duhet te kishe shtuar edhe nje te share per moter se aq e ka patur pak )

Mesazh i vjetër 10 Janar 2009 20:14
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
Po citoj ato që tha jolanda
Një Shqiptar (nga Vlora) tip «V.I.P.o» në Angli shkon për intervistë në Komisariatin e Lart për Refugjatët dhe Apatridët.Me qëllim që të fitonte statusin refugjat politik ai pas një ‘konsultimi’ me disa bashkpatriotë të tjerë gjeti variantin më të besueshëm :Te shtirem si Kosovar.Hyn në sallën e intervites, përballë tij një oficer tepër i pregatitur rreth çeshtjeve ne Ballkan dhe posaçërisht, Kosovën.
Në pergjithesi inetrvisat zhvilohet gjatë 3 deri në 4 orë me dy pushime të shkurtra ,këto të fundit me qëllim që azilanti të relaxohet ,bile u afrojn dhe kafe por Shqipot mendojnë se do ket ndonjë «ilaç» brenda dhe e refuzojnë kafen.
Pasi paraqiti «problemin» e tij politik refugjati duhej, sipas procedurës ti përgjigjej disa pyetjeve,të cilat shpesh herë janë të vështira Pas një « bombardimi » me pyetje nga ana e oficerit i cili kishte hartën e Kosoves në kompjuter:
Oficeri: Nga ç’vend i Kosoves jeni ju ,zoti Hasan
Azilaniti (i ashtuquajtur tashmë Hasan): Unë jam nga Peja, ore
Oficeri: Sa km larg është Peja prej Prishtinës?
Hasani as e kishte iden fare se ku binte Peja
Hasani: 80 km
Oficeri: Jo ,është 40 km
Hasani: Ore kokpagure, unë të them vajtje –ardhje, apo do rrim në Prishtin ne?

. . Sa kam qeshur!!! Jo , po e gjeti ne gabim Eh, se c'heq njeriu i shkrete....

Mesazh i vjetër 11 Janar 2009 06:02
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Po si ma kishte vjedhur idene Portokollia mua.....

Turp turp do t'i dergoj demet e te drejtes te kopirajtit

Ne fakt Lela ke te drejte sepse sapo e pashe te portokallia mu kujtua postimi yt.

Mesazh i vjetër 13 Janar 2009 00:22
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re images 2.jpg
Ky file është shkarkuar 36 herë.

UPS

Mesazh i vjetër 13 Janar 2009 00:59
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Re: Tabelat e qarkullimit rrugor!

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

hahahaaaaa e forte Lela si kisha pare keto tabela

Mesazh i vjetër 06 Nëntor 2009 01:34
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Tabelat e qarkullimit rrugor!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar