Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Arkivi i Konkurseve > Konkursi i muajit :)
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
SHKODRANI I QESHUR, ju uroj suksese me tej!!

Pershendetjet e mia!

Faleminderit Iliriusa
Suksese!!.

(ps) kisha nje pyetje per ju?
konkurimi behet ne poezi .... ne proze?....apo ne te dyja bashke?
Jo per gje, po thjesht deshiroj te di me sa krijime mund te konkurojme?

Me respekt---Shkodrani.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 15:03
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Une kisha nje pyetje tjeter.

Konkurimi eshte per letraret e rinj apo edhe per ata te vjetrit si puna ime. Kam nevoje edhe une per sa levdata n.q.s. fitoj. Me njoftoni nese duhet te marr pjese.

Respect dhe flm

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 15:08
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Smile

Po football, mund te maresh pjese.Ka me te vjeter sesa ty ne kete
konkurim te hapur!

Suksese dhe hidh shkrimet ne konkurim!

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 21:03
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
Po football, mund te maresh pjese.Ka me te vjeter sesa ty ne kete
konkurim te hapur!

Suksese dhe hidh shkrimet ne konkurim!

Thank you Helga.

Jam i forte edhe ne proze edhe ne poezi :p. Per vete di te flas shume , deri ne piedestal mund te shkoj. Ne lavderime dhe genjeshtra s'ma merr kush. Veme bast po deshe
Ty nje here ta marr, as mos u mundo te futesh ne konkurim, po hyra une OK. Vetem ne qofte se nuk shkeputesh nga ai i dashuri jot Diabolika qe eshte aq djale i mire, atehere kam frike se ketu me ha

Modifikuar nga Cindi datë 07/01/2006 ora 22:48

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 21:38
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR

Faleminderit Iliriusa
Suksese!!.

(ps) kisha nje pyetje per ju?
konkurimi behet ne poezi .... ne proze?....apo ne te dyja bashke?
Jo per gje, po thjesht deshiroj te di me sa krijime mund te konkurojme?

Me respekt---Shkodrani.

SHKODRANI I QESHUR mundet te konkuroj cdo antare me nje proze edhe nje poezi, ne fund do te behen dy sondazhe, keshtu qe mqs pjeset letrare ne proze i kemi te pakta nqs dikush tjeter deshiron te postoj nje pjese te tille eshte i mirepritur.

Football nuk ka limit moshe, letraret e rinj jane ne shpirt jo ne vite .
Shpresoj ta shoh nickun tuaj ketu se shpejti .

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 22:03
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Po ke te drejte Iliriusa.

Ne vite jam 60, ne shpirt jam 15.

Ndersa ne mendje.........mune te me vesh nja 5

Si thua ti Paris apo ke ndonje sugjerim me te mire ne lidhje me kete ceshtje)

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 22:39
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

O zemra, hahaahahahahahhahaha!
Te kam thene, per mua je number one,-moshatare me mua je!
Sa per moshen, kemi pleq qe shkruajne poezi,
ndonse nuk tregojne moshe apo stine!

Tani, ben mire te hedhesh ne kokurim ndonje shkrim tend,
si opsh shkrimet tek ditari i AMIT, qe i qan me lote
ato figura letrare, me duket sikur eshte ringjallur Shekspear
dhe po shkruan serish...

Suksese dhe te siguroj qe vota ime do te jete vetem per ty!

ps:-sa per Diabolic`AS, -thjeshte shkruhemi, ndonese mesazhet tona
i drejtohen ne imagjinate tjeter personi!
Shpresoj te na ndjekesh dhe ne vazhdim!

Mesazh i vjetër 08 Janar 2006 00:42
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

"Shiu i mashtrimit"

Ja dhe proza ime per konkurimm...shpresoj te ju pelqeje.

Dita-dites zhytur ne mashtrime dhe e frikesuar nga pasqyra...apo nga e verteta, ti lagesh deri ne kocke..
po-po deri ne kockat e me te bukurave enderrime...dhe pse te harruara nga egoja arrogante dhe e pajustifikueshme e pretendimeve tuaja..apo dhe nga vlerat reale te shpirtit dhe te trupit tuaj..ti rrin poshte atij shiu mashtrimesh....dhe enderron!!

Lagesh!!
Qullesh!!
Ftohesh....
O jo nuk ftohesh....se akulli qe te ka ngrire logjiken ndjehet mire dhe ngrohte nen shiun e mashtrimit....

-Ditet i kalon duke shtryllur shpresat qe me kohe te kane braktisur..enderron...mashtron...dhe mbi te gjitha lagesh pa e kuptuar labirintin ku te ka katandisur frika per ta shikuar jeten ne sy.
Rrudhat e ndergjegjes qe kurr nuk more guximin ti shikoje ne sy, po thellohen dita-dites....ankohen ...qajne...therrasin me te madhe....
-Ndihmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
-Ndihmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
por te palare nga shiu i mashtrimit ,veshet e ndergjegjes te kane shurdhuar...nuk degjon..nuk don te degjosh...ke frike te degjosh!!
Po-po ky shi qe te mban nen kontroll dhe mundohet ta fshehi realitetin,te ka shurdhuar..jo vetem veshet,por dhe syte...ndjenjat....dhe gjithcka te mire qe dikur ke enderruar per jeten.

Ditet kalojne nen freskun e rremë te atij shiu..dhe ti lagesh!!
Lagesh pa e ditur se nje dite lotet e pendimit do te zgjojne nga kjo agoni...por do jete vone...shum vone per tu kthyer prapa...
Jeta nuk eshte vize me shum kalime, qe te jepet sa here pendimi te urdheron te kthehesh mbrapsht....jo!!
Eshte thjesht nje vize tranzitore tek ky planet ,qe e quajme toke....
nje hyrje....nje dalje....asgje me teper.
Nuk mund te jetosh dy here te njejten dite....nuk mund te kthehesh prapa per te korigjuar,dhe as per te ndryshuar te shkuaren...thjesht duhet te hysh...te jetosh...te dashurosh...te gezohesh...te hidherohesh...te puthesh..te harrosh...te besosh... e bindur se vetem nje here ne jete te jepet mundesia te jetosh momentin!!
Nuk ka kthim prapa...nuk ka perseritje...nuk ka korigjim!!

E di....nje dite ky shi mashtrimesh do pushoje...por nuk e di nga kush!!

-Pendimi?
-Plakja?
-Harresa,
apo thjesht do merzitet me friken tende per ta shikuar jeten ne sy,dhe do te braktis edhe ai.....
ashtu sic te ka braktisur realiteti...e verteta...dashuria....lumturia...

Dhe ate dite do te ndjesh ftohte...
Ti.....ndjenjat e tua....e kaluara jote, dhe gjithcka qe ke bere!!
Do zgjohesh per te paren here ne jete e pa lagur nga shiu i mashtrimit....
do jetosh e thare vetem nje moment, deri sa pendimi te zgjohet nga gjumi dhe te te lagu me lotet e tij.....

08-01-2005

Modifikuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 08/01/2006 ora 22:54

Mesazh i vjetër 08 Janar 2006 18:17
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

SHKODRANI I QESHUR, urime suksese me tej!

Football, po presim krijimin tend!

Modifikuar nga iliriusa datë 10/01/2006 ora 02:16

Mesazh i vjetër 09 Janar 2006 01:51
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Pershendetje!

Fillimisht ju uroj qe te gjitheve suksese, Engjell m,brojtes, Nik serioze, Iliriusa Paris dhe shkodrani i qeshur.

Se dyti falenderoj iliriusen vecanarisht e me pas edhe ju per ngritjen e ketij konkursi,.
Them vecanarisht ilirin pasi ka postuar prozen time meqe kam qene i zene keto dite.

Doja te dija a ka ndonje tjeter qe konkuron me krijim te vjeter apo vetem une jam?
Nese eshte keshtu nuk do e prish as une rregullin do mundohem ta nderroj nese ka edhe te tjere ska problem...
Edhe nje here suksese.

Modifikuar nga Indrit datë 09/01/2006 ora 10:20

Mesazh i vjetër 09 Janar 2006 10:01
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Arkivi i Konkurseve > Konkursi i muajit :)

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar