Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Kush eshte ai person qe te frymezon ty?
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

E verteta brenda meje!Sinqeriteti!Embelsia!Reagimi im!Kendveshtrimi im!
Liria ime!Intelligjenca ime!
si dhe Miqte e mi qe vertet mundem t`i quaj miq,
"Une , Ti dhe Vdekja", qe shkojne ne nje rrjesht me"Aktoret rrealiste qe ketoij Jetefilmi Madheshtor!"
Kurre s`dorezohem tek armiku, edhe sikur te me fuse thiken ne fyt!
E ha me dhembe hekurin, sepse dashuroj JETEN, LIRINE e FJALES, MENDIMIN,Vleresoj dhe Adhuroj Shpirtrat e Cilter Njertezor!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 10 Shkurt 2006 06:01
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sunlight
depertuese..

Regjistruar: 16/07/2004
Vendbanimi: atje ku lind dielli..
Mesazhe: 89

mua me frymezon e verteta dhe shpresa.....

Mesazh i vjetr 10 Shkurt 2006 13:18
Sunlight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sunlight Kliko këtu për të kontaktuar me Sunlight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sunlight Shto Sunlight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sunlight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Mua me frymezon Vetvetja, Ciltersia, Familja, Kembngulja, Zemerbutsia , Dashuria , Paqja & Falja etj...

Mesazh i vjetr 15 Shkurt 2006 11:53
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
StReSi_DhE_BiZnEsI
___

Regjistruar: 07/08/2005
Vendbanimi: Elbasan_city
Mesazhe: 93

:)

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Mua me frymezon Vetvetja, Ciltersia, Familja, Kembngulja, Zemerbutsia , Dashuria , Paqja & Falja etj...

Po mu moj zemer ku me le ste frymzoj fare ty une

Mesazh i vjetr 25 Shkurt 2006 05:57
StReSi_DhE_BiZnEsI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të StReSi_DhE_BiZnEsI Kliko këtu për të kontaktuar me StReSi_DhE_BiZnEsI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të StReSi_DhE_BiZnEsI't! Kërko mesazhe të tjera nga: StReSi_DhE_BiZnEsI Shto StReSi_DhE_BiZnEsI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto StReSi_DhE_BiZnEsI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Ti je i Pari ne Liste Patjeter qe me Frymezon Je ajri qe thith, Je Gjithcka qe mbizoteron ne kte Bote !
ime je !!

Mesazh i vjetr 25 Shkurt 2006 06:07
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
StReSi_DhE_BiZnEsI
___

Regjistruar: 07/08/2005
Vendbanimi: Elbasan_city
Mesazhe: 93

:)

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Ti je i Pari ne Liste Patjeter qe me Frymezon Je ajri qe thith, Je Gjithcka qe mbizoteron ne kte Bote !
ime je !!

Hmmmmmm shpirt te kam pershtatur dhe kengen ne keto momente jan fjale qe ti kam pershtatur me lidhjen tone

Mesazh i vjetr 25 Shkurt 2006 06:09
StReSi_DhE_BiZnEsI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të StReSi_DhE_BiZnEsI Kliko këtu për të kontaktuar me StReSi_DhE_BiZnEsI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të StReSi_DhE_BiZnEsI't! Kërko mesazhe të tjera nga: StReSi_DhE_BiZnEsI Shto StReSi_DhE_BiZnEsI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto StReSi_DhE_BiZnEsI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Mua me frymezon Crazy and beatiful ne gjithcka qe ben ne menyren se si flet e se si ben te bukur cdo gje .Ku ke humbur yllo? Ky forum pa ty ka humbur veten porsi ylberi ngjyrat... te kam shume xhan Te pres te kthehesh kiss Adi

Mesazh i vjetr 25 Shkurt 2006 06:52
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MoLLa
hajdute

Regjistruar: 19/02/2006
Vendbanimi: ne bashqe me molla
Mesazhe: 44

Cdo gje qe me rrethon eshte frymezim per mua.

Mesazh i vjetr 26 Shkurt 2006 20:20
MoLLa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MoLLa Kliko këtu për të kontaktuar me MoLLa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MoLLa Shto MoLLa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MoLLa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

...

Ndoshta vetja ime ne video.me duket shume ndryshe.

Mesazh i vjetr 30 Gusht 2006 00:52
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Sot mua me

frymezoi vellai. Sa me ka marre malli.....................

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetr 30 Gusht 2006 03:00
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Kush eshte ai person qe te frymezon ty?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar