amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Citim: Po citoj ato që tha Passionman
Pershendetje amor alucius !
Komenti yt eshte shume i sakte. Faleminderit !
Une do ta vazhdoja mendimin duke iu pershtatur krahasimit qe ke bere.Eshte e vertete qe jeta eshte lufte e si ne cdo lufte ka heronj te cilet kur vdesin varrosen me nderime , por ka edhe tradhetare e frikacake qe gjithsesi pasi vdesin duhen varrosur diku .A nuk je edhe ti dakort qe per kete kategori nuk ka vend me te pershtatshem se shtufi i harreses ?!
Une jam e mendimit qe dashuria per nje njeri te caktuar mund te varroset vetem atehere kur kemi arritur te gjejme nje njeri me te pershtatshem,qe na mbush me teper shpirterisht,qe na tregon nje ane te jetes qe lidhja tjeter s'ka qene ne gjendje ta perfaqesoje.Cdo lidhje,nese e sukseseshme, eshte njekohesisht dhe arsyeja/vendi qe na "detyron" te varrosim nje dashuri te vjeter.
Te mundohesh te harrosh dike,pra te auto-detyrosh veten te varrose dicka qe s'eshte gati te varrosen,eshte gjeja me e demshme qe mund ti besh vetes: ne nje pike vetmine mund ta perkthesh ne obsesion.
Pastaj cuno,qenia e pare qe njeriu duhet te mesoje te dashuroje eshte VETJA.Nese nje njeri tjeter,qe ti bujarisht je munduar ta njohesh me qenien me te rendesishme per ty(veten),abuzon,eshte destruktiv atehere NORMALISHT duhet te kesh ndertuar nje mekanizem ne vete qe ta heq automatikisht deshiren per ate njeri.E di ate thenien angleze"I love you but I love me more"?