Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Citim:Po citoj ato që tha turll Duke qene se nuk e kam idene se si jane forumet e tjera .............. non me ne frega un c***o ........ Kshu i duam anetaret !
Citim:Po citoj ato që tha turll Duke qene se nuk e kam idene se si jane forumet e tjera .............. non me ne frega un c***o ........
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha turll Duke qene se nuk e kam idene se si jane forumet e tjera .............. non me ne frega un c***o ........ Mbeshtes mendimin e cituar !
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mbeshtes mendimin e cituar ! Eria si shume ke fillu tu ja mbeshtet te tjereve ti.......behu vajze e mbare, a te keqen
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mbeshtes mendimin e cituar !
Kam ankese per kete adminin,sme le te shkruaj rehat !
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam ankese per kete adminin,sme le te shkruaj rehat ! Ke ankes se asht i mire e ta heq vemenjen ???
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam ankese per kete adminin,sme le te shkruaj rehat !
Une jam me e mire ! Mje bo si Stalker postimesh ! Ndalojeni pls
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une jam me e mire ! Mje bo si Stalker postimesh ! Ndalojeni pls Eria, mrapa me ke ....nuk te la pa te kap ! PS:mos harroni me i fshi kto postimet jashte teme se po mi shef nusja
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une jam me e mire ! Mje bo si Stalker postimesh ! Ndalojeni pls
ps.ti je Admin mund ti fshish vete ...eh cte ben pagjumsia
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Na falni per shkeputjen e darkes. Kishte nje problem administrativ me kompanine per fajin tim.
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Regjistruar: 15/11/2006 Vendbanimi: skela e pare ne evrope Mesazhe: 1763
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Na falni per shkeputjen e darkes. Kishte nje problem administrativ me kompanine per fajin tim. mos u shqeteso se nuk na le pa buk per dark
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Na falni per shkeputjen e darkes. Kishte nje problem administrativ me kompanine per fajin tim.
__________________ flamuri yne eshte me i drejti ne bote sepse nuk ka pushtuar asnje...