Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Kjo Roielia qenka e rrezikshme , direkt me te shtrime e paska muhabetin...
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 21/02/2004 Vendbanimi: Utopial Mesazhe: 2981
Po pra dmth te puth vetem ne pozicjon horizontal, vertikal nuk behet fjale... :p
__________________ Gjysma e asaj qe shkruaj ndoshta eshte e pa kuptimte per ju, por un e shkruaj qe gjysma tjeter te mund te arrije tek ju. FIRDUSI
Njera me te shtrime , tjetra me pozicione , s'po di ku po na cojne ....hihihihihihihi
o Tale eshte mashkull moj, akoma se more vesh
Noooooo ,perfundimisht une qenkam rendshem sot...Ika...la la la la.... Roeilio te puth..:p
Regjistruar: 05/09/2009 Vendbanimi: Aty ku ka dashuri.. Mesazhe: 109
Citim:Po citoj ato që tha agata o Tale eshte mashkull moj, akoma se more vesh Po lere mori gocen se kur te me takon do te shef se cfar jam hahahah Alamet mashkulli me mustaqe hahahaha
Citim:Po citoj ato që tha agata o Tale eshte mashkull moj, akoma se more vesh
__________________ Mos më fyeni me buzëqeshje..
Citim:Po citoj ato që tha Talesofadream Noooooo ,perfundimisht une qenkam rendshem sot...Ika...la la la la.... Roeilio te puth..:p Paaaaa sa mire eshte te marresh puthje te omla keshtu. Aiii sa me fat jam.. Te puthe edhe une..
Citim:Po citoj ato që tha Talesofadream Noooooo ,perfundimisht une qenkam rendshem sot...Ika...la la la la.... Roeilio te puth..:p
Na shpjego kete nickname i her ti , pastaj te mendojme per puthjet..
Citim:Po citoj ato që tha Talesofadream Na shpjego kete nickname i her ti , pastaj te mendojme per puthjet.. Pasi nick name im i preferuar eshte ROI gjithemon por ketu si duket dikush e kishte marr para meje ja futa dhe mbiemrin tim ELIA Dhe u be Roi Elia Shpresoj se e kuptove..
Citim:Po citoj ato që tha Talesofadream Na shpjego kete nickname i her ti , pastaj te mendojme per puthjet..
Citim:Po citoj ato që tha Roielia Pasi nick name im i preferuar eshte ROI gjithemon por ketu si duket dikush e kishte marr para meje ja futa dhe mbiemrin tim ELIA Dhe u be Roi Elia Shpresoj se e kuptove.. ... Po eshte e vertete e kemi nje mbret ketu (Roi). Eshte pak fiminin por interesant..:p
Citim:Po citoj ato që tha Roielia Pasi nick name im i preferuar eshte ROI gjithemon por ketu si duket dikush e kishte marr para meje ja futa dhe mbiemrin tim ELIA Dhe u be Roi Elia Shpresoj se e kuptove..