Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Letra dashurie!!!
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ishte per letra dashurie apo chit chate se lame nam dhe ne

Po eh pra ku i ke ato letrat e tua?

Se une i kam sekret si hedh ketu...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2009 00:26
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

leter e Bonopartit shif ca menyre urdherore perdor ..... e "urdheron" Josephinen me i shkrujt loool

1797

To Josephine,

I love you no longer; on the contrary, I detest you. you are a wretch, truly perverse, truly stupid, a real Cinderella. You never write to me at all, you do not love your husband; you know the pleasure that your letters give him yet you cannot even manage to write him half a dozen lines, dashed off in a moment! What then do you do all day, Madame? What business is so vital that it robs you of the time to write to your faithful lover? What attachment can be stifling and pushing aside the love, the tender and constant love which you promised him? Who can this wonderful new lover be who takes up your every moment, rules your days and prevents you from devoting your attention to your husband?

Beware, Josephine; one fine night the doors will be broken down and there I shall be. In truth, I am worried, my love, to have no news from you; write me a four page letter instantly made up from those delightful words which fill my heart with emotion and joy. I hope to hold you in my arms before long, when I shall lavish upon you a million kisses, burning as the equatorial sun.

po perpiqem tjua perkthej; kerkoj falje ne rast te ndonje gabimi

Nuk të dua më! Më tepër se kaq, të përbuz. Ti je thjesht një shkatërrinë shpirtkeqe dhe budallaqe, një Hirushe e vërtetë. Nuk më shkruan asnjëherë dhe duket se nuk e do tët’shoq. Ti e di se sa kënaqësi i japin atij letrat e tua, megjithatë as që merr mundimin t’i shkruash, shpejt e shpejt, pak rreshta! Çfarë bën atëherë gjithë ditën, Zonjë? Ç’janë ato punë kaq të rëndësishme që nuk të lënë kohë as për t’i shkruar të dashurit tënd besnik? Ç’lidhje e re mund të të bëjë të lësh mënjanë dashurinë e ëmbël e të vazhdueshme që i premtove atij? Kush do jetë ky dashnor i ri i mrekullueshëm që të rrëmben çdo moment, që mbretëron në ditët e tua, e të bën të harrosh burrin tënd?
Kujdes Jozefinë! Një natë të bukur do të shohësh të shqyet dera dhe atje do jem unë. Të them të drejtën dashuria ime jam tepër i shqetësuar sepse nuk kam asnjë lajm nga ti. Më shkruaj menjëherë një letër me katër faqe të mbushura me ato fjalë plot trill e kënaqësi që më mbushin zemrën me emocion dhe hare. Shpresoj të të mbaj së shpejti në krahë e të të mbuloj me miliona puthje që do të të djegin si dielli i ekuatorit.

Modifikuar nga AngelDevil datë 02/11/2009 ora 00:47

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2009 00:37
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Franc Kafka mbas vdekjes la rreth 500 letra dashurie, keto i botoj me vone miku i tij Maks Brod.

E dashur,
Më duhet të të shkruaj me vijëza bojëkafe, se përsëri më kanë marrë bojën, dhe lapsi i dashuruar mbas teje po më grish.
E dashur, Sa bukur është kur moti i verës vjen mu në zemër të vjeshtës, sa mirë! Sepse do ishte shumë e vështirë t'i bëja ballë ndërrimit të stinëve, kur ato nuk kanë të njëjtën peshë në zemrën time.

E dashur, dita ime fillon me dimër, por kur kthehem në mbrëmje në dhomë dhe letra jote është aty, unë gjarpëroj në rreshtat e shkruar prej teje, tretem aty si një rruginë fushore në pyllin e dendur. Humbas gjurmët e kthimit, por prapë nuk kam frikë. Nuk është më dimër...

Kështu dua të mbarojë çdo ditë e imja.

Franci yt.

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2009 01:19
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Arrow

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

Le 6 juillet au matin.

Mon ange, mon tout, mon autre moi-même quelques mots seulement aujourd'hui, et au crayon (le tien) .
Ce n'est pas avant demain que mon logement sera définitivement arrêté .
Quelle misérable perte de temps pour de telles choses. Pourquoi ce profond chagrin alors que la nécessité parle ? Notre amour peut-il exister autrement que par des sacrifices, par l'obligation de ne pas tout demander ? Peux-tu faire autrement que tu ne sois pas toute Ã_ moi et moi Ã_ toi ?
Ah ! Dieu, contemple la belle nature et tranquillise les esprits sur ce qui doit être . L'amour exige tout, et de plein droit, ainsi en est-il de moi avec toi, de toi avec moi. Mais tu oublies si facilement que je dois vivre pour moi et pour toi ; si nous étions complètement réunis, tu éprouverais aussi peu que moi cette souffrance

autre route, mais quel chemin épouvantable ! A l'avant-dernier relais, on me conseilla de ne pas voyager de nuit , on me parla, pour m'effrayer, d'une forêt Ã_ traverser, mais cela n'a fait que m'exciter, et j'ai eu tort, la voiture aurait dû se briser dans ce terrible chemin, simple chemin de terre défoncé, sans des postillons comme ceux que j'avais, je serais resté en route.
Estherazy, par l'autre chemin, le chemin habituel, a subi le même sort, avec huit chevaux, que moi avec quatre, pourtant j'ai éprouvé un certain plaisir, comme toujours quand j'ai heureusement surmonté un obstacle.
A présent passons vite de choses extérieures Ã_ des choses intérieures ! Nous nous reverrons sans doute bientôt, aussi aujourd'hui je ne peux te faire part des considérations que j'ai faites sur ma vie pendant ces quelques jours , si nos cÅ“urs étaient toujours serrés l'un contre l'autre, je n'en ferais pas de pareilles.
Le cÅ“ur est plein de tant de choses Ã_ te dire,Ah ! Il y a des moments où je trouve que la parole n'est absolument rien encore.
Courage! Reste mon fidèle, mon unique trésor, mon tout, comme moi pour toi ; quant au reste, les dieux décideront de ce qui doit être et de ce qui adviendra pour nous.

Ton fidèle amour

Ne mengjesin e 6 Korrikut.

Engjelli im, gjithcka imja, binjaku im( ose nje tjeter une), vetem pak fjale sot, dhe nje laps ( tendin).
Jo me larg sesa  neser do te vij perfundimisht mon logement . Sa kohe e humbur dhe mizerje per keto gjera. Perse kjo trishtesi e thelle kur nevoja flet? Dashuria jone mund te existoje ndryshe nga sakrificat, nga detyrimi te mos kerkosh asgje? a mund te besh dicka tjeter pervecse ti te mos jesh krejt imja dhe une joti? Ah, Zot, konsidero natyren e bukur dhe qeteso mendjen in cfare nevojitet te behet.Dashuria pergjegjeson gjtihcka, e djathtas jam une em ty, e ti me mua. Po ti harron kaq lehte qe une duhet te jetoj per veten dhe per ty, nese do te ishim krejtesisht te njohur, ti do te ndjeje  aq pak dhimbje sa dhe une, ne nje rruge tjter, por cfare rruge e tmerrshme! Pothujse tek e fundit, une kam qene ui lajmeruar te mos udhetoj naten, me kane thene te kem frike, nje pyll per t ekaluar, por vecse me ka eksituar, dhe kam qene gabim, makina eshte prishur ne ekte rruge te tmerrshme, nje rruge e thjeshte e piset, jo nga ato e meshkujve qe kam pas, do te kisha ndjenjur larg( ose sdo kisha bere ze.)
Esterhejzi, rruga tjeter, e zakonshmja rruge, ka vuajtur te nejjtin fat me 8 kujajt, aq sa une me 4, tani ndjej nje kenaqesi, si gjithmone kur lumturisht kam kaluar nje veshtiresi.
Tani shpjet ktheji gjerat siperfaqsore ne gjera te brendshme. Mbase ne do te takohemi seshpejti serish, keshtu qe tani mund te besh pjese ne konsiderimet e mia qe kam krijuar me jeten time gjate ketyre diteve, nese zemrat tona do te ishin serish te lidhura karshi nj-tjterit, mua nuk do me pelqente. Zemra ka shum   gjera per te thene, Ah! Ka momente qe une mendoj se fjala ska absolutisht asnje rendesi akoma. Kurajo! Qendro besnikja ime,thesari im i vetem, gjithcka imja, aq sa bej per ty, perjetsisht, zotet do vendosin se cfare do te behet dhe cfare do te ndodhe me ne.

Dashuria jote e vertete(besnike).

perktheu nga origjinali per ju ENYA.

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2009 01:54
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Letra dashurie!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar