Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Uu e harruam fare kete.. Kam filluar duhanin. Do punoj dhe per festa. Neser do shkoj ne Venezia.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Ke filluar duhanin eshte genjeshter besoj. Tre nga une. Sot kam flirtuar shume ne pune. Kohe e bukur ketej. Ndjehem me mire sonte.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
hahahahahaaha Deb, lene ma mire e mos fol ma, -hahahahahaha- ps: please mos me ban me shkru ma mesazhe, se arrita 4000.
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Citim:Po citoj ato që tha Enya hahahahahaaha Deb, lene ma mire e mos fol ma, -hahahahahaha- Lene se kam shkruar dy genjeshtra dhe nje te vertete. E gjete ti kush eshte e verteta?
Citim:Po citoj ato që tha Enya hahahahahaaha Deb, lene ma mire e mos fol ma, -hahahahahaha-
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Lene se kam shkruar dy genjeshtra dhe nje te vertete. E gjete ti kush eshte e verteta? qe ke filtruar sot ..................
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Lene se kam shkruar dy genjeshtra dhe nje te vertete. E gjete ti kush eshte e verteta?
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Ke filluar duhanin eshte genjeshter besoj. Da. Me pelqen te kercej. Me pelqen te qendis. Enderroj te behem nje piktore e suksesshme. Nje genjeshter e dy te verteta.
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Ke filluar duhanin eshte genjeshter besoj.
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Me pelqen te qendis.- rren!
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer Me pelqen te qendis.- rren! Paragjykues!! Per fat te keq, kam bere sherr me pikturen qe e vogel.. Edhe vazot me lule me dalin zdrenkthi.
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer Me pelqen te qendis.- rren!
thas se mos e gjeta me verte ...nejse
1- 4 muaj pa nje dite pushim, pune 2- pelqej mengjeset 3- koleksionoj thika