qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547
|
Trajneri i bluve shprehet i kënaqur me ecurinë e deritanishme të fazës përgatitore. Sot, miqësorja në Peqin
Demollari: Dinamo në lartësinë e duhur
Trajneri i Dinamos, Sulejman Demollari, pohon se ecuria e minifazës përgatitore që skuadra po zhvillon në Tiranë, është e kënaqshme. Në javën e parë të minifazës, futbollistët kanë bërë stërvitje me dy seanca në ditë, ndërsa këtë javë stafi teknik i ekipit duket se po u kushton më shumë rëndësi takimeve miqësore. Dje paradite, blutë kanë bërë vetëm vrap nga Kodrat e Liqenit Artificial, kurse pasdite zhvilluan një ndeshje miqësore me ekipin Shpresa të Dinamos, i cili po stërvitet nga trajneri Andrea Marko.
Formacioni dinamovit ka fituar me lehtësi ndaj Shpresës dinamovite, madje me një rezultat të thellë. Trajneri Demollari i ka aktivizuar të gjithë lojtarët që ka pasur në dispozicion, me përjashtim të atyre që kanë qenë të dëmtuar. Kështu, në takimin e djeshëm nuk luajtën portieri Lika, mesfushorët Qosa e Ishka, si dhe senegalezi Kelta. Në përfundim të ndeshjes, trajneri Demollari është i shprehur i kënaqur me paraqitjen e skuadrës. Sipas tij, gjendja fizike e futbollistëve është në lartësinë e duhur, pasi lëvizshmëria e tyre në fushë ka qenë mjaft e mirë. Në deklaratën e tij, trajneri i Dinamos do të shprehej:
"Unë do të thosha se jam i kënaqur me ecurinë e deritanishme të fazës përgatitore. Tashmë jemi në javën e dytë dhe gjithçka ka shkuar sipas programit që kishim përgatitur. Kryesorja është që në aspektin fizik skuadra gëzon gjendje të mirë. Gjatë ndeshjes vura re se lojtarët kishin një lëvizshmëri të madhe në fushë, çka tregon se janë stërvitur mirë gjatë këtyre ditëve."
Sot, blutë do të zhvillojnë edhe miqësoren e dytë me Shkumbinin në stadiumin e qytetit të Peqinit. Edhe në katër ndeshje, ashtu si në atë me Lushnjën, që u luajt ditën e shtunë, trajneri Demollari do të aktivizojë që nga minuta e parë katër futbollistët brazilianë, të cilët vazhdojnë provën. Sipas trajnerit të Dinamos, katër lojtarët nga vendi i sambës duken interesantë, por një vendim përfundimtar në lidhje me qëndrimin e tyre do të merret në fundjavë, pas miqësores me Teutën në Durrës. Shqetësimi i vetëm për trajnerin Demollari vazhdon të jetë mungesa e Ziambos, i cili nuk është bashkuar ende me skuadrën. Në vazhdim të deklaratës së tij, tekniku dinamovit thekson: "Deri të shtunën do të zhvillojmë edhe dy ndeshje të tjera miqësore, që do të na ndihmojnë më shumë për konsolidimin e ekipit përpara fillimit të fazës së tretë. Sot do të luajmë në Peqin me Shkumbinin, ndërsa të shtunën në Durrës me Teutën. Gjithashtu, deri atëherë do të kemi vendosur përfundimisht edhe për katër lojtarët brazilianë, të cilët mund të them se më duken interesantë. Natyrisht që na shqetëson mungesa e sulmuesit afrikan, Januari Ziambo, pasi është lojtar i formacionit të parë, por nuk kemi ç'të bëjmë. Megjithatë, mendoj se ky problem do të zgjidhet shpejt dhe gjithçka do të jetë gati para fillimit të gjysmës së dytë të kampionatit."
Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|