qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547
|
Hasalla: Duhet vigjilencë ndaj Flamurtarit.
Lushnja nuk e vlerëson kundërshtarin e radhës nga pozicioni aktual në klasifikim, por nga emri.
Lushnjarët, tashmë nën drejtimin e trajnerit Ilir Gjyla, e kanë harruar zhgënjimin që pësuan nga mosarritja e fitores në takimin e fundit me Partizanin. Në këtë përballje, verdhejeshilët nuk shkuan më shumë se barazimi, megjithëse fitorja qe shumë pranë tyre. 3-pikëshi u iku nga duart "lagunarëve", të cilët fituan të drejtën e një 11-metërshi dhe humbën mjaft raste të tjera për shënim. Sidoqoftë, nuk ka kohë për t'u qarë dhe këtë e dinë më së miri edhe vetë futbollistët e drejtuesit e Lushnjës. Këtë fundjavë, një tjetër trasfertë i pret "djemtë e Lagunës", ajo me Flamurtarin vendës. Mesfushori lushnjar i krahut të majtë, Blerim Hasalla, e konsideron kundërshtar të vështirë Flamurtarin, pavarësisht vendit që mban në klasifikim, prandaj bën thirrje për vigjilencë në kampin e tij.
- Hasalla, a mendoni se pozicioni juaj aktual në klasifikim e garanton qëndrimin e Lushnjës në Grupin A1?
- Aspak. Për sa i takon sigurisë sonë në A1, asgjë nuk është përcaktuar. Kanë mbetur për t'u luajtur edhe 7 ndeshje të tjera, çka do të thotë se në lojë mbeten edhe 21 pikë. Pra, diferenca prej 8 pikësh që kemi me vendin e parafundit, nuk është ndonjë garanci e madhe. Këtu kam parasysh jo vetëm llogaritë matematikore, por edhe dallaveret dhe pazarllëqet që bëhen rëndom në fund të kampionatit. Lushnja do ta bëjë gjumin të qetë vetëm kur llogaritë matematikore t'i garantojnë mosrënien në Grupin A2.
- Së fundi, barazuat me Partizanin, duke lënë 2 pikë të tjera rrugës. Cili është komenti juaj për këtë?
- Kuptohet, neve nuk na kënaqi pika e marrë ndaj të kuqve, sepse pretendonim për më shumë. Kjo, nisur nga nevoja jetike që kemi për pikë në këto momente, sepse, në të kundërt, edhe barazimi ndaj këtij kundërshtari do të ishte rezultat pozitiv. Nëse do të kishim pasur më shumë fat në finalizimin e rasteve që krijuam në këtë 90-minutësh, me siguri do të kishim fituar.
- Të shtunën do të luani në Vlorë me Flamurtarin. A mendoni se do ta keni të lehtë ndaj kuqezinjve vlonjatëve, që ndodhen në vendit të fundit dhe janë të pashpresë në A1?
- Që s'do ta kemi të lehtë, kjo është më se e kuptueshme. Megjithatë, Lushnja i la fituar të tri takimet e para ndaj Flamurtarit. Madje kemi fituar edhe kur vlonjatët e kanë pasur motivin për të luajtur, sepse nuk i kishin humbur shpresat e qëndrimit në A1. Neve na intereson vetëm fitorja në këtë takim, prandaj do të bëjmë çmos që ta arrijmë. Flamurtari ka treguar se në Vlorë dhe jashtë saj nuk lëshon, prandaj do t'i bëjmë mirë llogaritë për këtë 90-minutësh.
Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|