Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Gjuha Shqipe > Nga Pavarësia deri në ditët e sotme. > Pse nje pjese e shqiptareve ne perendim nuk u meson femijeve shqip? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 4.50.
a duhet te mesojen shqip femijet ne emigracion
po, jam dakort
jo, se s'u duhet
po si të duan
varet nga prindërit që kanë
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

JUVE

Te Lumte te pakten nga c'fare flitet me siper me behet qefi qe e ke kuptuar thelbin e temes. Eshte e drejte per te gjitha qe ke permendur......
Mirulexofshim .... Respect Evisa````

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 21 Korrik 2005 17:28
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Te Lumte te pakten nga c'fare flitet me siper me behet qefi qe e ke kuptuar thelbin e temes. Eshte e drejte per te gjitha qe ke permendur......
Mirulexofshim .... Respect Evisa````

Tu bë qejfi eeee. Nejse cdo kush ka pikpamjet e veta dhe mendimet jan te lira...

Mesazh i vjetr 23 Korrik 2005 09:42
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Tu bë qejfi eeee. Nejse cdo kush ka pikpamjet e veta dhe mendimet jan te lira...

Nuk qendron problemi te berja e qefit Amoxil por te mirkuptimi dhe llogjika e personit dhe mendimi ..... Gjithsesi lexoji Temat mire para se te korigjosh dike !!!!

~Evisa~

Mesazh i vjetr 24 Korrik 2005 02:19
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Nuk qendron problemi te berja e qefit Amoxil por te mirkuptimi dhe llogjika e personit dhe mendimi ..... Gjithsesi lexoji Temat mire para se te korigjosh dike !!!!

~Evisa~

Evo ti i bike fyllit me i vrimë. Mi goce wake up, ndro melodin. Hapi syt shif realitetin ose të paktën bëj ndonjë kërkim shif ndonjë rast, bëj disa krahasime dhe kuptoje ti mirë temën. Mgjth po them vetëm një shembull. Kam komshinj një familje polake, në shtepi flasin vetëm në gjuhën polake dhe fmijët që janë 2, në moshat 4 dhe 7 vjec. Më i vogli flet dhe kupton të dyja gjuhet por i flet keq që të dyja sepse ësht i vogël. Vajza 7 vjece flet edhe anglisht edhe gjuhën polake. Tani shif ti ndonjë familje shqiptare aty afër ku jeton dhe do e shofësh vet ndryshimin. Flm për mirekuptimin......

Mesazh i vjetr 24 Korrik 2005 10:51
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Evo ti i bike fyllit me i vrimë. Mi goce wake up, ndro melodin. Hapi syt shif realitetin ose të paktën bëj ndonjë kërkim shif ndonjë rast, bëj disa krahasime dhe kuptoje ti mirë temën. Mgjth po them vetëm një shembull. Kam komshinj një familje polake, në shtepi flasin vetëm në gjuhën polake dhe fmijët që janë 2, në moshat 4 dhe 7 vjec. Më i vogli flet dhe kupton të dyja gjuhet por i flet keq që të dyja sepse ësht i vogël. Vajza 7 vjece flet edhe anglisht edhe gjuhën polake. Tani shif ti ndonjë familje shqiptare aty afër ku jeton dhe do e shofësh vet ndryshimin. Flm për mirekuptimin......

O cun un fyllit me nje vrime vertete i bie sepse kjo eshte tema dhe Realiteti. Sa per tu wake up , I'm wake I don't need you to tell me what to do Ok. !
Sa per te bere kerkime seshte nevoja o cun se e kam Rastin tim dhe eshte Realiteti. Ti po deshe bej kerkime all day long se un i kom bo kerkimet dhe Studioj per Juridik dhe punoj per Law Firm dhe e di si eshte kjo Teme .....
Nejse Flm per Mendimet qe ke po seshte nevoja !!
Bye..... Bye.... Now.....

Mesazh i vjetr 25 Korrik 2005 04:45
amoxil
I perjashtuar nga forumi

ma mire kjo....

Modifikuar nga amoxil datë 26/07/2005 ora 07:23

Mesazh i vjetr 26 Korrik 2005 06:03
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Me duket se po i bini kot fyellit akoma ne kete teme. Une nuk e di (te pakten ne zonen ku jetoj) te jete kaq problem puna e gjuhes me "shqiptaret", dhe qe prinderit na fliskan anglisht ne shtepi?! (a dine anglisht?). Meqe dhate shembullin e polakeve apo ku ta di une, pyetja e pare eshe mos jane gje ne assistence ata apo njeri nga prinderit rri ne shtepi? Se kam edhe une nje shokun tim Kroat, qe e ka gocen tre vjece dhe bilbil ne serbo=kroatisht, po gruja e tij dhe vjerra jane gjithe diten ne shtepi. Ndersa shoku tjeter shqiptar qe i le me babysiter gjithe diten deri ne oren 19.00 e ka problem sepse u flet shqip dhe ia kthejne gjymsa gjymsa. Ku ta mesojne ata femije shqipen ma shpjego ca meqe ke mbaruar gjuhe letersi.

Mesazh i vjetr 26 Korrik 2005 07:17
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha juve
Me duket se po i bini kot fyellit akoma ne kete teme. Une nuk e di (te pakten ne zonen ku jetoj) te jete kaq problem puna e gjuhes me "shqiptaret", dhe qe prinderit na fliskan anglisht ne shtepi?! (a dine anglisht?). Meqe dhate shembullin e polakeve apo ku ta di une, pyetja e pare eshe mos jane gje ne assistence ata apo njeri nga prinderit rri ne shtepi? Se kam edhe une nje shokun tim Kroat, qe e ka gocen tre vjece dhe bilbil ne serbo=kroatisht, po gruja e tij dhe vjerra jane gjithe diten ne shtepi. Ndersa shoku tjeter shqiptar qe i le me babysiter gjithe diten deri ne oren 19.00 e ka problem sepse u flet shqip dhe ia kthejne gjymsa gjymsa. Ku ta mesojne ata femije shqipen ma shpjego ca meqe ke mbaruar gjuhe letersi.

juve, ti mund ta mendosh ndryshe, ësht e drejta jote. Sa për asistencat a mund të më përgjigjesh me kaq siguri sa dhe mesazhi jot i sipërm sa familje shqiptare jan akoma me asistencë në kanada, dhe sa nga kta shqiptarë na merrkan babysitter sepse un kam një vit këtu dhe nga të gjith shqiptarët që njof skam dëgjuar të marrin babysitter?? Flas për kanadan se nuk e di ku jeton ti.

Mesazh i vjetr 01 Gusht 2005 03:16
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Epo nuk ke faj se vetem nje vit ke dhe nuk i di te gjitha.
Tani ti mbase do te ti jap me emra dhe me adresa per te besuar, po eshte ai ligji e copywrightit qe nuk me lejon.
Punen e assistences nuk e kuptoj se cfare do te thuash. Nuk e gjej lidhjen me ate qe kam permendur une ne lidhje me assistencen apo te ndenjuren ne shtepi.

Mesazh i vjetr 01 Gusht 2005 06:38
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

------------------------------------------------------------------------------------------------
...Pra, mallkue njai bir Shqyptari,
qi këtë gjuhë të Perëndis,
trashigim, që na la i Pari,
trashigim s’ia len ai fmis;
edhe atij iu thaftë, po, goja,
që përbuzë këtë gjuhë hyjnore;
qi n’gjuhë t’huej, kur s’asht nevoja, flet
e t’vetën e len mbas dore...

Gjergj Fishta
------------------------------------------------------------------------------------------------

Me kaq e mbyll edhe un......

Mesazh i vjetr 02 Gusht 2005 05:34
Ora tani: 13:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Gjuha Shqipe > Nga Pavarësia deri në ditët e sotme. > Pse nje pjese e shqiptareve ne perendim nuk u meson femijeve shqip?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar