Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Per ty qe nuk me njohe kurre!!!
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Do doja vetem te permendja nje shprehje nga Shkrimtari im i preferuar Erih Maria Remark, nga nje nga librat e mi te preferuar, "Tre shoke"

'E verteta ishte e trishtuar edhe e zymte, edhe vetem ndjenja edhe shkelqimi i endrrave ishte jete...'

Respektet e mia........

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2004 01:10
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa

'E verteta ishte e trishtuar edhe e zymte, edhe vetem ndjenja edhe shkelqimi i endrrave ishte jete...'

Respektet e mia........ [/B]

Shume e bukur si thenie

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2004 01:51
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Citim:
Do doja vetem te permendja nje shprehje nga Shkrimtari im i preferuar Erih Maria Remark, nga nje nga librat e mi te preferuar, "Tre shoke"

Respektet e mia........

Ilirusa, nuk e mbaja mend kete frazen (se e kam lexuar nja 3 here ate "Tre shoket") Ti ndoshta je anetare e re po qe ta dish ketu ka patur nje grup te fuqishem remarkianesh. Disa jane larguar per fat te keq po prape jemi mazhorance Nga Remarku kam fiksim sidoms ate shprehjen "Nuk eshte turp te lindesh injorant, por te vdesesh i tille, kjo s`durohet"
Pershendetje.
O army girl ato pjeset jane te mrekullueshme. Normale! Kane dale nga pena e nje gjeniu si Stefan Cvajg.

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2004 02:09
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Tani sa po e lexoj "Tre shoke" per here te dyte edhe i kam shprehjet e tij te freskta ....
Edhe besoj se eshte e pamundur te lexosh nje liber te Remarkut edhe mos te te ngelet ne mendje dhe ne shpirt...
Shprehja qe cituat ju eshte gjithashtu nje nga te preferuarat e mia. Edhe shpresoj te me fali Army_girl qe po ja kthej temen e hapur nga ajo ne nje homazh per Remarkun por gjenialiteti i tij eshte i parezistueshem.

'Eshte gabim te pranosh se te gjithe njerzit kane te njejten aftesi per te ndjere.'
Nga i njejti roman e i njejti gjeni.............

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2004 02:22
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Ilirusa lere kete muhabet se po nisa une pas 3 vjetesh ndalem, kur vjen puna per Remarkun
I ke pare temat e Remarkut tek "Letersia" ?

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2004 16:27
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Army_Girl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 12/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 34

Citim:
Tani sa po e lexoj "Tre shoke" per here te dyte edhe i kam shprehjet e tij te freskta ....
Edhe besoj se eshte e pamundur te lexosh nje liber te Remarkut edhe mos te te ngelet ne mendje dhe ne shpirt...
Shprehja qe cituat ju eshte gjithashtu nje nga te preferuarat e mia. Edhe shpresoj te me fali Army_girl qe po ja kthej temen e hapur nga ajo ne nje homazh per Remarkun por gjenialiteti i tij eshte i parezistueshem.

'Eshte gabim te pranosh se te gjithe njerzit kane te njejten aftesi per te ndjere.'
Nga i njejti roman e i njejti gjeni.............

ILiriusa!

Nuk me vjen aspak keq dhe nuk ke perse kerkon falje. shkrimet e tua kam shume shume deshire ti lexoj. Me pelqen te diskutoj per librat ndoshta ketu ku jam i kam pak te reduktuar leximet e tyre dhe bibloteken time e kam pak te varfer. Por mundohem te marr me te miren nga ato. Me pelqen te bej permbledhje te tyre dhe te sjell dicka te bukur mdis jush. Madje do kerkoja dhe nga dikush tjeter te bente dicka te tille.

Gjithe te mirat

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2004 03:08
Army_Girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Army_Girl Kliko këtu për të kontaktuar me Army_Girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Army_Girl Shto Army_Girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Army_Girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Re: Per TY qe nuk me njohe kurre!

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
...dhe kurre nuk do te me njohesh,pasi nuk e meriton!

Ku ishte lidhja ketu se nuk e kuptova une?

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2004 23:04
iliriusa
Shpirt i lire.....

Pershendetje Army girl.
Faleminderit per mirekuptimin, E me fal per vonesen e pergjigjes sime.
Pash se vendbanimi juaj eshte USA edhe ju kishit permendur ne mesazhin tuaj te fundit se libraria juaj eshte e varfer. Sa per libra ne gjuhen SHipe edhe une vetem kohet e fundit e kam zgjeruar pakeza librarin time por persa i perket asaj te gjuhes angleze nuk ankohem. Plus qe frenkuentoj edhe Bibloteken shpesh. Tani, nuk e kam iden se sa kohe keni ju ne USA edhe ndoshta e keni ende pak te veshtire me gjuhen por edhe une ashtu e kisha ne fillim ndersa tani, sapo kam perfunduar "Lufta edhe Paqja" te Tolstoit edhe po flasim per nje liber me 1000+ faqe.
Prandaj te them perpiqu se behet me e lehte.
By the way: "Lufta edhe Paqja"-I paaritshem!

Mesazh i vjetër 17 Janar 2005 05:46
Shtojzovalle
Mjekësi...

Regjistruar: 26/06/2003
Vendbanimi: Në shpirtin dhe vargjet e Poetit..
Mesazhe: 383

Army Girl,

respekt dhe vetem respekt per keto letra te plasuara, kurre ne jete nuk me kane lexuar syte mesazhe me nje gjuhe aq te natyrshme.

me nderime te larta

lenekrista

Mesazh i vjetër 02 Mars 2005 21:47
Shtojzovalle nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shtojzovalle Kliko këtu për të kontaktuar me Shtojzovalle (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Shtojzovalle Shto Shtojzovalle në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shtojzovalle në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lepurushi2
student

Regjistruar: 07/02/2005
Vendbanimi: italy
Mesazhe: 4

Cool

tungjatjeta

nese me lejoni,doja te pergezohesha edhe une me ARMY_GIRL
per aftesine e saje mahnitese qe ka,e cila derdh me te vertet shpirin e saje ne leter kur shkruan......
ia kalofshi mire...

Mesazh i vjetër 11 Mars 2005 19:45
lepurushi2 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lepurushi2 Kliko këtu për të kontaktuar me lepurushi2 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lepurushi2't! Kërko mesazhe të tjera nga: lepurushi2 Shto lepurushi2 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lepurushi2 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Per ty qe nuk me njohe kurre!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar