Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > Mami Te Dua Shume!
SI E SHPREH DASHURINE PER MAMIN TEND?!
Ky sondazh është i mbyllur.
MAMI TE DUA SHUME! 13 86.67%
SA E MIRE QE JE O MAMI! 2 13.33%
Gjithsej: 15 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 26 Mars 2005, ora 00:10  (100 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
belga
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/02/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 279

dashuria per nenen!

dashuria per nenen eshte gjeja me e shtrenjte dhe e pa shlyeshme; ajo mbetet ne kujtesen tende per jete e mot; personalisht nena ime nuk jeton me! por ajo jeton ne zemrentime dhe tashme jam vete nene dhe kam nje dashuri te pashlyeshme me vajzen time te shtrenjte; urime nga belga!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Mars 2006 13:44
belga nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belga Kërko mesazhe të tjera nga: belga Shto belga në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belga në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

E mbaj mend si tani kur MAMI ne shkolle me coj,e me tha me lot ne sy;Jeta per ty filloj.Ia dedikoj gjithcka asaj se shume here une u rrezova,u ngrita prape vazhdova,drejt rruges time shkova.Shume thika prapa shpine e shume buzeqeshje hipokrite,eshte cmimi i se vertetes eshte kosto e kesaj jete..........TE DUA SHUME MAMI.TE PUTH FOOORT NGA LARG.ME KA MAR SHUME MALLI PER TY.

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2006 22:04
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Shume thika prapa shpine e shume buzeqeshje hipokrite,eshte cmimi i se vertetes eshte kosto e kesaj jete.........

Sa te mrekullushme keto rrjeshta.

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2006 23:11
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

Ne prerin e nenes mbaj mend kur rrija

e vogel foshnje pa faj

U rrita kisha dhe une mendimet e mija

Kur mami me thoshte "Jo"

mendoja se ajo kishte faj,

Kembengulse dhe capkene

cdo dite qe shkonte une rritesha

per te qaja sa here kisha mall

kur me pushime tek gjyshja rrija

ose thjesht kur ajo per disa minuta kishte dal

sot qe e rritur jam

prap me duket vetja si vogelushe

ne mes te krevatit shkoj dhe me prindrit rri

si atere qe isha bebe dhe kisha nevoj per gji

pastaj iki si me marifet

duke ju thene naten e mire

sa here me ta ndihem e vogel e qete

sepse prindrit i kam shume te mire

I love you mami edhe babi, i love you a great deal.

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2006 12:04
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shpirti i dyzuar
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/05/2007
Vendbanimi: shkoder
Mesazhe: 31

NENE E VETME NE LUFTEN E JETES...

SAKRIFICA NE BRIGJE LOTESH...
LOT NE SHKEMBINJ SAKRIFICASH...
BATICA DHE ZBATICA NE LINDJE DHE PERENDIM DIELLI...
FLIJIM PERPARA JETEVE TONA...
SOT JAM RRITUR NENE...
BASHKEUDHETARE ME TY...
TE FALEM SOT E PERJETE TRISHTUESHEM MBI RRUDHAT E MUNDIMEVE...
DO TE SHKEMBEJA ME TY VITET NENE,PA U PENDUAR...
PA HEZITIM...

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2007 19:39
shpirti i dyzuar nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shpirti i dyzuar Kliko këtu për të kontaktuar me shpirti i dyzuar (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shpirti i dyzuar Shto shpirti i dyzuar në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shpirti i dyzuar në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lulja_1
E martuar!Hahaha.

Regjistruar: 17/02/2008
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 449

Leter prinderve dergua nga varri!

Leter nga varri!
Nenelokja ime sot do vijsh ke varri im,do qendrosh e perlotur mbi koken time,ani qe ke edhe varre te tjera por une isha me i riu dhe si duket pasi me se voni u atdhesova ketu ne token meme te dhemb me teper!Ah sa dhembje ke nuk te lash asgje kujtim te tjeret kishin femij e une?Une isha vetem nje jave i martuar dhe.....E gjora nuse me priti plot tre vjet por kur erdha ne qese najloni atehere mbaroi qdo gje s'kishte q'te pret me!Nena ime sa mire qe nuk e hape at thes nuk isha i teri isha pa duar nena ime ato me mbeten atje tek katilat te shternguara fort me ata qe mbeten atje,athua do ti sjellin ndojhere?Ah sikur te mi sillnin duart dhe bashkluftaret e mij nga atje.Pa duar nuk po mundem qe ndoj here ne enderr te te perqafoj te ta fshij lotin,me mungojn duart o nene,me mungoni te gjithe por me se shumti me mungojn syt qe mi nxorren katilat!Sot e kisha diten e veshtir oj nena ime na erdhi nje femij nene ishte vetem 12 vjeq e dij qe ju afrove atij arkivoli sepse ndjeva aromen tende o nena ime,po nuk dijm si ta pajtojm kete voglush e q'te keqe i beri ai kujt o nene qe e kishin lendua aq keq?
E ti babloku im pse ke ndryshua kaq shum?Pse nuk kuvendon me askend si dikur Ti duhet te jesh i fort je Baba e gjysh i shum deshmorve e martireve vet na mesove se si duhet luftua per atedhe!Pra Babloku im ndale at rrugetim varreza-shtepi e anasjelltas afroi nipat e mbesat dhe ju trego per ne qe ata te mbajn ne mend.Ti din me se miri ti ofrosh dhe ti edukosh ashtu si na edukove neve!KETE NA E KE BORGJ!

Mesazh i vjetër 04 Maj 2008 19:56
lulja_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lulja_1 Kliko këtu për të kontaktuar me lulja_1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lulja_1 Shto lulja_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lulja_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > Mami Te Dua Shume!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar