Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > per ty
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Rruges me tha nese do takoheshim prape dhe zeri saj aq i bute edhe i embel me beri qe te renqethesha aq shume sa mendova do me bjer te fiket,por nuk doja te tregohesha i mire po luaja nje rol tjeter ndryshe nga isha,
jo...i them prer nuk kemi cfare te themi me ne te dy mes nesh cdo gje ka marre fund,nuk e doja veten kur i thashe keto fjale nuk ishin fjalet qe dilnin nga zemra ime por nga kokefortesia ime,
por une te dua pse sillesh keshtu me thote prape ai ze aq i ngrohte sa mendoja se me ate ze isha rritur qe femije sikur e njihja prej shume vitesh.
doja tu largoja sa me pare sepse nuk po perbaja dot veten nga fjalet e saj madhengjyese dhe lotet ishin gati te reshqisnin neper faqe ajo rruge per ne shtepi mu duke sikur kisha nje dite te tere qe hecja e pambaruar.
u afruam prane shtepise dhe erdhi koha te ndahemi...une te kam dash shume i thashe edhe do te dua te tere jeten time por te lutem nuk dua te me shkruash me,as ne telefon te flasim secili duhet te marre rrugen e vet eshte me mire keshtu dhe kete gje e kam menduar mire dhe kam vendosur,ajo mu holl ne qafe edhe zuri te qante perseri te lutem me jep nje shans tjeter thoshte ai ze qe me prekte aq shume ne zemer sa nuk e doja veten.
Jo nuk mundem te vuaj me i them une
atehere ai ze me thote por a mund te jemi miq te pakten te me shohesh si nje shoqe dhe te kemi komunikim bashke,
por une nuk mundesha nje njeri qe e dua i thashe nuk mund ta shoh si shoqe kurre.
Ishim ne cep te rruges per rreth nje ore sa shpejte kalonte koha ndonjeher dukej sikur kisha 5 min ne ate vend.me duhet te iki i them me gjysem zeri dhe nje perqafim i jap dhe fjalen lamtumire nzjerr nga goja ime,
te lutem nje nder me bej me thote lejome te te puth per here te fundit degjoj,
nuk doja se e dija do ishte me keq akoma por ajo nuk priti ti pergjigjesha dhe me puthi papritur nuk donte te ikte nga krahet e mi por une u zbrapsa perseri dhe i them naten e mire dhe lamtumire dhe ktheva kurrizin vazhdova te hecja,nuk doja ta ktheja koken prapa por doja ta shija per here te fundit,dhe shoh se ajo kishte ngelur si statuj aty ku e lash dhe priste qe une te ikja.vazhdoj te hec dhe rruges mendoja ne kisha bere mire apo jo qe isha sjell ashtu?eshte me mire keshtu mendova.
mendoja se isha ne nje bote tjeter spo jetoja ne toke,fjalet e saj me ngelen fiksim dhe zeri i saj i embel qe dilte nga ato buze te njoma me lot,apo syte e saj qe ishin enjtur nga te qarat.ai takim me beri perseri te jetoje ne endrrat e mija te zbehta.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2005 17:45
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

sa keq .... niku kushedi cdo behet kur t eik une en shqiperi ....

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2005 05:28
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Unhappy

Mos Niku!
Pse nuk pranove te lidheshe serish me te, perderisa e dashuron
kaq pastertisht?????!!!!

Me vjen keq dhe per ate vajzen qe te dashka kaq shume, kaq mjerisht,
pasi lotet e dashurise se vertete i kam provuar dhe une vella!

Jane lote te rende, qe dalin nga fundi i shpirtit dhe te gerryejne mendimet
dhe zemren....te coptojne cdo lloj deshire!

Gjithsesi, -ishte zgjedhja jote!

Paci fat te DY!

...Une do kisha pranuar po te me jepej nje oferte e tille!
Edhe sikur vetem nje ore te jetoja ne pranine e TIJ, o zottttt!
Sa dhimbje te mendosh se do jetosh gjithe jeten pa njeriun qe vertet
ke Dashuruar me Gjithe Shpirt, Zemer, dhe Pasterti!

dhe lotet po me rjedhin me vrull....ika...s`rri dot me te lexoj...

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2005 06:01
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

[QUOTE]Po citoj ato që tha elsaaa
[B]sa keq .... niku kushedi cdo behet kur t eik une en shqiperi ....

ca do behet mi elsaaa?

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2005 15:38
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Mos Niku!
Pse nuk pranove te lidheshe serish me te, perderisa e dashuron
kaq pastertisht?????!!!!

Me vjen keq dhe per ate vajzen qe te dashka kaq shume, kaq mjerisht,
pasi lotet e dashurise se vertete i kam provuar dhe une vella!

Jane lote te rende, qe dalin nga fundi i shpirtit dhe te gerryejne mendimet
dhe zemren....te coptojne cdo lloj deshire!

Gjithsesi, -ishte zgjedhja jote!

Paci fat te DY!
-------------------------------------------------------------
flm lal,eshte histori teper e gjate dhe e nderlikuar,nuk mundesha pavarsisht se e dua akoma sepse na ndanin shume gjera,jo se nuk doja por nuk mundej....

megjithate ty te uroj fat lal se e meriton je nje vajze teper fantastike dhe me vjen keq qe je ndare me shpirtin binjak megjithate shpresoj te lidhesh perseri se je vajze teper e mire.
ja kalofsh mire

...Une do kisha pranuar po te me jepej nje oferte e tille!
Edhe sikur vetem nje ore te jetoja ne pranine e TIJ, o zottttt!
Sa dhimbje te mendosh se do jetosh gjithe jeten pa njeriun qe vertet
ke Dashuruar me Gjithe Shpirt, Zemer, dhe Pasterti!

dhe lotet po me rjedhin me vrull....ika...s`rri dot me te lexoj...

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2005 15:41
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

"Shpirte sonte kam me shum se kurr nevoj per ty sonte kam me shum se kurr nevoj te me tregosh se sa me don, vetem sonte te desha pran te me shikoje ne sy dhe te me thoje ate qe ndjen me te vertet per ne te dy,te me byzeqeshje te me perkedhelje e ,lotet qe po me rrjedhin pa pushim te mi fshije se jan lot dashuri qe rrjedhin per ty dhe asnjeri tjeter perveq teje smundet me mi fshi o shirti im,nuk dua te kujtoj asgje dua te varros te kaluaren, dua te me premtosh njehere e pergjithmon se si do sillesh me mua,dhe si do veprosh ketu e mbrapa,sepse ne keto momente jam gjysem i gjalle nga e kaluara e vetem ti me sheron vetem fjala jote e embel zemeren ma qeteson vetem puthja dhe ledhatimi yt shpirtin ma sheron,eja e dashur mos me ler te tretem ngadal si qiri i ndezur qe ndriqon vetem per ty eja te me dhurosh ate qetesi qe me more sonte,eje Bukuroshe se te dua marrezishte, ne keto momente pas atyre qe pash pas atyre qe mesova se ca ben ti e dashur duhet te te urrej ,por ja sa qudi te kerkoj me teper se qdokurr te dua marrezishte si gjithmon, ste urrej dot se kthetrat ke ngulur ne zemren time,e un te dhurova gjithqka. edhe jeten time do ta jap ta jetosh ti per mua, vetem vetem mos harro Bukuroshe se un shuum un te dua,ja pra nuk mundem te te urrej.... eshte nje urretje e mbushur plot me dashuri shpirt,
ate kujtohet kur njeri tjetrit i thonim te dua me nje ze.a te kujtohet kur canim te dy si femi, a te kujtohet kur u eksitonim me klithmat e njeri tjetrit, a te kujtohet qe un te kam dhen nje premtim,qe do te jem i joti vetem i joti pergjithmon ne lindje dhe perendim,e ato fjal ti kam then Bukuroshe se me te vertet te dashuroj me te vertet pa ty smundem te jetoj,prandaj po te them edhe njehere po te pergjrohem te lutem te lutem me thuaj shpirt se si do veprosh ketu e mbrapa me mua? me thuaj te lutem nese mundesh me shpirt te mos besh me gjera si keta te kaluarat,nese mundesh me gjith shpirte te me duash mua dhe gjithqka ta besh per mua? me thuaj se nuk ta ben zemra jote te me tradhtosh me?. .....ca do qe te ndodhi dy fjal dua te ti shkruaj qe per ty gjithmon do vuaj, gjihmon do shkrihem do tretem do venitem, do te dua deri sa te vdes do ngelesh ne mendje ne shpirt dhe kujtimet e mija do jesh e skalitur ne zemren time dhe kurr kurr Bukuroshe nga zemra nuk do te shuaj.

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 00:38
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

hmmm sa nice si sme shkruan njeri letra mua ncncncncn...
arti shume sentimentale letra...te uroj fat

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 02:07
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

arti urime shume e bukur lal shume sentimentale

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2005 00:10
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Never in my wildest dreams did I ever believe this would ever happen. I never expected to fall so deeply in love so fast. It all started in May with your first email to me, "I’m still waiting for your picture and a phone call!" I was just online trying to catch up with some friends and I had the pleasure of seeing your email message in my mailbox.
I wanted to wait a few days before calling you, but my heart had other plans. So I called you right way and that was the beginning of this love affair to remember.
I remember we talked for only few minutes but it seemed like we talked about anything and everything. When you first asked if you could visit me at N.Y.C I was scared at first, but again my heart spoke for me. I decided to take a chance and see what would happen, but I never expected that we would say we loved each other so fast. Now don't get me wrong I believe in love at first sight, but I thought I would be the last person to be bitten by that bug. When you surprised me with a month vacation it gave me a little tingle in the pit of my stomach. Something I had never felt before. Not because of vacation, just the idea of being with you.
When we saw each other on Sunday afternoon for the first time I knew you were real and not a dream that I had hoped to come true. The time we spent together in NYC, Miami, Barbados and Bahamas was magical and so romantic that I never wanted it to end. Even though we live apart right now, I have faith that in due time this will all come to an end and we will be together forever. I love you more than words could ever show and I know you love me too. Like the saying goes, "Distance makes the heart grow fonder." Well, my heart has always and will continue to be quite fond of you. I love you more today than yesterday and I will love you more tomorrow than I did today……

Love you ''A''

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2005 00:06
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Wink

vdeksha une o zot kush ka ra ndashni......po mua mi sme do fare.....hahhahahahahha....te uroj fat shtrig edhe e di ti si tkam thon e ndjej une ca do behesh ti.......ciao rrushii tkam shume xhan..........
kur do ma shkruash nje leter mua moj....make me fill speshell hahahhahahah....

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2005 05:53
Ora tani: 17:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > per ty

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar