artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512
|
"Shpirte sonte kam me shum se kurr nevoj per ty sonte kam me shum se kurr nevoj te me tregosh se sa me don, vetem sonte te desha pran te me shikoje ne sy dhe te me thoje ate qe ndjen me te vertet per ne te dy,te me byzeqeshje te me perkedhelje e ,lotet qe po me rrjedhin pa pushim te mi fshije se jan lot dashuri qe rrjedhin per ty dhe asnjeri tjeter perveq teje smundet me mi fshi o shirti im,nuk dua te kujtoj asgje dua te varros te kaluaren, dua te me premtosh njehere e pergjithmon se si do sillesh me mua,dhe si do veprosh ketu e mbrapa,sepse ne keto momente jam gjysem i gjalle nga e kaluara e vetem ti me sheron vetem fjala jote e embel zemeren ma qeteson vetem puthja dhe ledhatimi yt shpirtin ma sheron,eja e dashur mos me ler te tretem ngadal si qiri i ndezur qe ndriqon vetem per ty eja te me dhurosh ate qetesi qe me more sonte,eje Bukuroshe se te dua marrezishte, ne keto momente pas atyre qe pash pas atyre qe mesova se ca ben ti e dashur duhet te te urrej ,por ja sa qudi te kerkoj me teper se qdokurr te dua marrezishte si gjithmon, ste urrej dot se kthetrat ke ngulur ne zemren time,e un te dhurova gjithqka. edhe jeten time do ta jap ta jetosh ti per mua, vetem vetem mos harro Bukuroshe se un shuum un te dua,ja pra nuk mundem te te urrej.... eshte nje urretje e mbushur plot me dashuri shpirt,
ate kujtohet kur njeri tjetrit i thonim te dua me nje ze.a te kujtohet kur canim te dy si femi, a te kujtohet kur u eksitonim me klithmat e njeri tjetrit, a te kujtohet qe un te kam dhen nje premtim,qe do te jem i joti vetem i joti pergjithmon ne lindje dhe perendim,e ato fjal ti kam then Bukuroshe se me te vertet te dashuroj me te vertet pa ty smundem te jetoj,prandaj po te them edhe njehere po te pergjrohem te lutem te lutem me thuaj shpirt se si do veprosh ketu e mbrapa me mua? me thuaj te lutem nese mundesh me shpirt te mos besh me gjera si keta te kaluarat,nese mundesh me gjith shpirte te me duash mua dhe gjithqka ta besh per mua? me thuaj se nuk ta ben zemra jote te me tradhtosh me?. .....ca do qe te ndodhi dy fjal dua te ti shkruaj qe per ty gjithmon do vuaj, gjihmon do shkrihem do tretem do venitem, do te dua deri sa te vdes do ngelesh ne mendje ne shpirt dhe kujtimet e mija do jesh e skalitur ne zemren time dhe kurr kurr Bukuroshe nga zemra nuk do te shuaj.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|