Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Jam i lodhur por te flas per ty nuk lodhem kurre .Nuk lodhem duke menduar se ti je nje nga gjerat me te bukura qe mund te me kene ndodhur.Nuk lodhem duke menduar per ty dhe fjalet e tua jane gjithmon muzike per veshet e mi te lodhur nga fjale boshe te mashtruar dikur nga fjale hipokrizie.Marre fryme dhe ajri ne gjoksin tim me peshperit emrin tend dhe me ben te ndiem me mire.Eshte heret e di...eshte heret te te them se te kam shume xhan,por qe te kam xhan nuk e them une por inkonshi im,e thote shpirti im...

Te kam shume xhan ...
Shume...

Per ty (Adi)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2007 03:17
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Jam ulur mbi tastjeren e shpirtit dhe po thur melodine e historise  tone…ate te  takimit te bashkimit dhe ndarjes ne te njejten kohe…….Tingujt shtegtare stuken diku,ne nje plage te hapur qe mall pikon ,I puth buzet plages dhe mundohet t’I sheroje….
Tashme je larg meje ndonese ne mendje prap te kam dhe t’I I shtyen ditet pa me pasur…mua , shpirtin tend magjik prane……Nuk eshteme zeri im qe nga gjumi te zgjon,as buzeqeshja e dashur qe trishtimin ta largon…….Imazhi im s’eshte me pikture e jotja ndertuar mga penel I dashurise …..syte jeshil jane te pajete se ti ia more gjithe ngrohtesinse……Valle c’ka ndodhur me mua qe diten kur I thame njeri-tjetrit lamtumire….ndihem krejt e boshatisur…si e braktisura erresire….
Ditet e mija pa ty…autostrade ndnjeash te plagosura….buzeqeshje e ngrire ne cep te buzeve…klithje e  deshires shpirterore mes prangave shternguar……Ditet e mija p ty ….dite vetevrasjeje e deshiruar………

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2007 14:03
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Shume Bukur Shkruan Kat.

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2007 14:08
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

....................
Sa kohe qe ka kaluar …pylli I virgjer,I pashkelur,me qiparise te bukura,manastiri nen tenden e te cilit flinin pulbardhat,ndresa brenda tij luhatej drita e qirinjeve qe treteshin bashke me naten.Dritat e para te mengjesit,I vidhja per ty qe ende flije e shihja se si zgjohej bregu ngadale e tretej era me valet….Bashkova eren dhe detin ..era me perkedhelte me duart e saj te patrajtshme e delikate ,deti me ftonte ne thellesine e tij,ndersa ti prane meje  me buzeqeshje embel…..Ja streheza jone mendova,por ne fakt ishte thjesht nje cast qe u zhduk diku ne humbetiren e detit….Ne xhepat e botes strukeshim duke luajtur me valet e detit dhe cdo  gje ishte kaq e thjeshte sa na dukej se ngjyrat e sfides po zbeheshin dita-dites.Nuk doja asgje me teper vec te rrija prane teje e te ndjeja frymemarrjen tende…Por ne nje mengjes nuk e ndjeva me kete frymemarrje,degjova vetem gjurmet e valeve qe sfidonin bregun e veshur me sekretet tona..Brenda meje  si nje lavjerres ne zbrazeti luhatej koha pa drejtim dhe valet e trishta u kthyen me rrembim duke terhequr Brenda vetes pushtimin  e hidhur te braktisjes….Yjet ne qiellin blu regetinin gjithe dyshim valsin e frikes,thelle e me thelle vetedija kujdesej per njollat e mekatit. Vazhdova te ecja duke numeruar gjurmet e genjeshterta ku shfaqen hijet nen strehen e erret te zhdukjes…e dhimbjes I lutesha per ty….Me kete tis magjik une qiellin piktuova …..kurre kaq e vetme……..Dhembje nema doren,eja prane meje! Te degjoj ende tek me peshperit ne vesh,por dobesia nuk me lejon te deshifroj mesazhin tend…..Te gjitha kujtimet I vendosa ne breg te detit dhe e lashe henen te fundosej….dhe vetja me dukej si shishja me te mrekullushmin mesazh dashurie brenda qe asnjeri nuk mund ta lexoje dhe fatkeqesisht e le veten te perplaset  nga I zakonshmi det indiference……..Nese do te kisha mundesi te zgjidhja ,me siguri do te zgjidhja te mos te te shihja me,sepse ndjen dhembje kur mendoj per bregun,deshmitar memec I puthjes tone te pare………….Do te doja te mos kisha deshire te dashuroja…do te doja te isha guraleci I vogel qe femija shkermoi ne fund te detit …bashke me fragmente e nje vere………………….

ps:  faleminderit eric

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2007 17:44
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Ku je ?
Nuk dua asgje vec te te puth dhe te hesht...
Heshtja peshperit fjalet e puthjes si pasion afshi
Afshi qe per ty djeg shpirtin tim te etur per pasion
Te etur per ty dhe buzeqeshjen tende...
Ku je ?
Kam nevoj per puthjen tende me shume se zemra per gjak
Arteriet e zemres time jetojn me puthjet e grisura neper endrra deshire.
Ku je ?
Kam nevoj per aromen e lekures tende.
Vetem me te dehem dhe jam i lumtur.
I lumtur sepse ti je buzeqeshja e shpirtit tim...

Ps:duhet te pres 2 dite deri sa te te shoh.Faleminderit qe erdhe sot,te kam xhan... (Adi)

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2007 22:09
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elementi79
Anetar i ri

Regjistruar: 01/02/2007
Vendbanimi: aty ku ka dashuri............
Mesazhe: 19

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

....................
Sa kohe qe ka kaluar …pylli I virgjer,I pashkelur,me qiparise te bukura,manastiri nen tenden e te cilit flinin pulbardhat,ndresa brenda tij luhatej drita e qirinjeve qe treteshin bashke me naten.Dritat e para te mengjesit,I vidhja per ty qe ende flije e shihja se si zgjohej bregu ngadale e tretej era me valet….Bashkova eren dhe detin ..era me perkedhelte me duart e saj te patrajtshme e delikate ,deti me ftonte ne thellesine e tij,ndersa ti prane meje  me buzeqeshje embel…..Ja streheza jone mendova,por ne fakt ishte thjesht nje cast qe u zhduk diku ne humbetiren e detit….Ne xhepat e botes strukeshim duke luajtur me valet e detit dhe cdo  gje ishte kaq e thjeshte sa na dukej se ngjyrat e sfides po zbeheshin dita-dites.Nuk doja asgje me teper vec te rrija prane teje e te ndjeja frymemarrjen tende…Por ne nje mengjes nuk e ndjeva me kete frymemarrje,degjova vetem gjurmet e valeve qe sfidonin bregun e veshur me sekretet tona..Brenda meje  si nje lavjerres ne zbrazeti luhatej koha pa drejtim dhe valet e trishta u kthyen me rrembim duke terhequr Brenda vetes pushtimin  e hidhur te braktisjes….Yjet ne qiellin blu regetinin gjithe dyshim valsin e frikes,thelle e me thelle vetedija kujdesej per njollat e mekatit. Vazhdova te ecja duke numeruar gjurmet e genjeshterta ku shfaqen hijet nen strehen e erret te zhdukjes…e dhimbjes I lutesha per ty….Me kete tis magjik une qiellin piktuova …..kurre kaq e vetme……..Dhembje nema doren,eja prane meje! Te degjoj ende tek me peshperit ne vesh,por dobesia nuk me lejon te deshifroj mesazhin tend…..Te gjitha kujtimet I vendosa ne breg te detit dhe e lashe henen te fundosej….dhe vetja me dukej si shishja me te mrekullushmin mesazh dashurie brenda qe asnjeri nuk mund ta lexoje dhe fatkeqesisht e le veten te perplaset  nga I zakonshmi det indiference……..Nese do te kisha mundesi te zgjidhja ,me siguri do te zgjidhja te mos te te shihja me,sepse ndjen dhembje kur mendoj per bregun,deshmitar memec I puthjes tone te pare………….Do te doja te mos kisha deshire te dashuroja…do te doja te isha guraleci I vogel qe femija shkermoi ne fund te detit …bashke me fragmente e nje vere………………….

ps:  faleminderit eric

vertet qe shkruan bukur
Kat por shume gjate/
konsideroje kete nje kritik qe te ndihmon te permiresosh me tej....

lexo keto////////
O KAT, O DRITE QE VERBON
SI HARK I NGREHUR TRUPI YT
E HEDH SHIGJETEN EDHE SHKON
PA E PARE GJAKUN QE ME MBYT

hajt tash permiresohu

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2007 22:16
elementi79 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elementi79 Kliko këtu për të kontaktuar me elementi79 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elementi79 Shto elementi79 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elementi79 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

me mire te mos te kisha kaluar fare sot...
humbe dicka te rendesishme per mua,bere gabim:nk duhet t lesh mbrapa asgje per te me treguar qe "me ke xhan"...ka kohe
sot ndoshta bastarda u tregova une...por s'ishte momenti...me kupto

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2007 23:07
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha elementi79

vertet qe shkruan bukur
Kat por shume gjate/
konsideroje kete nje kritik qe te ndihmon te permiresosh me tej....

lexo keto////////
O KAT, O DRITE QE VERBON
SI HARK I NGREHUR TRUPI YT
E HEDH SHIGJETEN EDHE SHKON
PA E PARE GJAKUN QE ME MBYT

hajt tash permiresohu

.................

hahahhaaaaa  e papame kjo .......te permiresohem???? As qe me shkon mendja.........ti nqs  ke verejtje mos  i lexo postimet e mija te gjata........:p:p:p

ps: Kerkoj ndjese diabolic qe dola pak nga tema....

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2007 23:54
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Sikur te kisha aq fryme thithese,sa te shteroja gjithe Atlantikun e ngrire
e te ndertoja brenda nje dite imazhin tend, tashme te harruar...

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2007 00:04
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re cartoni-morenochiste2[1].gif
Ky file është shkarkuar 129 herë.

Ishte dhurate e bukur prania jote sot.Me beri me te vertet te lumtur,packa ti mendon se bera gabim qe lash pa bere dicka per ty.Te te them te verteten -ja vlente me te vertet qe kete dite une ta kaloja me tyo te me mungosh keto dy dite qe nuk do te jesh dhe une smund te beja qe te rrija me shume. A e di qe buzeqeshjen tende nuk do e nderroja me asgje, as me nje provim pa vlere qe mund ta rijap perseri.

Me kujtohet nje shprehje qe me ka ngelur ne mendje me kohe e cila thoshte - Nuk kane rendesi dhuratat sepse ato jepen dhe merren gjithmon,por momentet qe i dedikojm njeri-tjetrit jepen por nuk kthehen kurre mbrapa .

Dhe une pikerisht doja qe ato memente te ti jepja ty sepse e dija qe sdo kishte kthim mbrapa.

Ps: Te kuptoj per gjithcka ,edhe per pershendetjen qe i dhame njeri-tjetrit kur ike.E vetmja gje qe dua eshte qe ti te ndiesh sa me mire qe te jete e mundur.Te kam xhan... (Adi)

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2007 00:07
Ora tani: 20:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar