kontinenti
Blujtes
Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934
|
Citim: Po citoj ato që tha amor alucius
Ka puthje shoqerore,vellazerore dhe dashurie.
Natyrisht nuk jane njerez te nivelit tend xhanem,ndryshe s'do flisje keshtu.
Dhe,lexome nje here e mire ketu: modero lajkat e tua ndryshe...heem,s'besoj qe do te te pelqente kthimi i favoreve ne formen time,apo gabohem?!Ashtu te keqen,behu kalama i mire dhe ik e luaj ke kopeshti me kalamajt e tjere. 
Boboooo....lajka te kam bo un ty ??? hahahahahahahaha.....une isha duke bo gabimin se per pak te mora per gru...por e kuptoj se ka qene shume gabim i madh,hahahaha...kujtova se do jem burri i doktorreshes, tjeter gje qe ti je roje ne spital,hahahahaha.
Amoro...o Amoro...leje tashi nivelin se ty nuk ta kalo kush ne nivel...un kam shum frike kur nxehesh ti, sepse fillo e te shan nga hormonet ti, se i ke nigju tek koridori i spitalit apo jo.Nuk thash qe te shan nga nona jo, te shan nga hormonet....me nje fjale hormonet jane horrat apo jo?
Nuk bohem kalama i mire jo...behu dhe ti nje teta e mire qe te bohem un kalama i mire...apo jo teta Amori? Pra , mos provoko kot sharje, kur te tjeret nuk kane kete qellim me ty. Un nuk thash asgjo te keqe, por, ne nje vend thashe; po degjoj kengen....Amore...amore mio... Kaq kam thene.
Kurse pergjigja jote e nivelit aq te larte, ishte se, po vjen pranvera dhe te jan ngatarru hormonet,me mire degjo kengen ,,,kerkoj nje djale beqar...apo jo mi teta gamori..me fal amori ?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|