Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
E vertete kjo, edhe pse te surprizoj gjithnje.
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Eria Per faktin e vetem,qe s'besoj ka pyetje qe mund te bej ty,qe nuk i di pergjigjen Apo jo? ehe ashtu thom dhe une pse njerzit dhe te rritur duhet te pijne qumesht a nuk duhet ta pijne vetem kur jane bebe?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Per faktin e vetem,qe s'besoj ka pyetje qe mund te bej ty,qe nuk i di pergjigjen Apo jo?
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Une e pi ne kafe qumeshtin tani Qumesht pluhur apo lope me mire ?
Perdor pluhur per kafe dhe te konservuar per mengjes Hera e fundit kur keni lotuar nga lumturia? ( si une pak caste me pare )
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Ne mengjes kur mora deftesen e cunit Kat mos me ka ren zjarr ne magazine moj? me trego pak
Po hyj pa radhe,edhe une dua te di
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po hyj pa radhe,edhe une dua te di Eria kur se dike ti qe merr vesh cdo gje qeka rende situata se mos eshte martuar pa na ftuar moj se namim bej nga inati martohem per se dyti hahahah
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po hyj pa radhe,edhe une dua te di
Aha, goca kam te drejte te prekem nga gjestet e vogla miqesore por qe te trasnmetojne shume dashuri, apo jo? A mendoni se midis miqsh te vertete te ngushte prej vitesh mund te kete tundime , te pershkallezojne tundimet e ne fund te kete perseri mqesi?
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha A mendoni se midis miqsh te vertete te ngushte prej vitesh mund te kete tundime , te pershkallezojne tundimet e ne fund te kete perseri mqesi? Po mund te kete! Prisni iher,nuk duhet t'i di te gjitha une...apo duhet Kat?
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha A mendoni se midis miqsh te vertete te ngushte prej vitesh mund te kete tundime , te pershkallezojne tundimet e ne fund te kete perseri mqesi?
me iku pyetja Kat shpjeguhu se mu dogj qepa qe po skuq ...