Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Mendim i çasti: Berluskonit i kane dhene dorheqjen 4 ministra te rendesishem sot...o bo me vra veten Shume rremuja paska pase forumi sot. Si Tsunami m'duket
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Varja mi ngjo mua. Qa po bejne kshu keta ke qy avatari jot mi Bjonde? ehhhhh car po bejne mos me baj pyetje kaq te veshtira amon se sdi ti pergjigjem ...ti nga ke qene se na thave syte
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Varja mi ngjo mua. Qa po bejne kshu keta ke qy avatari jot mi Bjonde?
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ehhhhh car po bejne mos me baj pyetje kaq te veshtira amon se sdi ti pergjigjem ...ti nga ke qene se na thave syte JO me dhe une nje pjetje keshe kshu. Bjonde, na mori malli motra. Si ja ke qu ti?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ehhhhh car po bejne mos me baj pyetje kaq te veshtira amon se sdi ti pergjigjem ...ti nga ke qene se na thave syte
Citim:Po citoj ato që tha shelgu JO me dhe une nje pjetje keshe kshu. Bjonde, na mori malli motra. Si ja ke qu ti? Mire faleminderit ti ato miqte nga Dukati mire jane se ato te mite kishin marre noj plage te vogel
Citim:Po citoj ato që tha shelgu JO me dhe une nje pjetje keshe kshu. Bjonde, na mori malli motra. Si ja ke qu ti?
Qyqa bionde nga Dukati na dole imen ti
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Qyqa bionde nga Dukati na dole imen ti po o shoqe kam tokat e babes ...ku humbi shelgu mor jahu ...
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Qyqa bionde nga Dukati na dole imen ti
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
MC: Tere diten simulacione neser...auuuuu, fuck the system!
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
F-farma hahahahaha 2 ore gaz pa pushim. O Eria, o shejtone me ler rehat hahahahaha
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
...po nuk jam vetem une moj qe ankohesh ti MC...Qe e tha e tha e degjova une,po pse me mundon nashi
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po o shoqe kam tokat e babes ...ku humbi shelgu mor jahu ... Mendim qasti: Fryn ere Kraste sot
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po o shoqe kam tokat e babes ...ku humbi shelgu mor jahu ...