Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
ahahaha te del gjo ty nga vetja...mazallah. nuk shquhem per kurioz ...e hongri trimi ho tashi mo u perdridh se nuk ishte pitja per at lloj fantazie qe ke po e thjeshte fare
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Te kam thene, mos me bej te dyshoj edhe atje ku s'duhet Ku pitja?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Te kam thene, mos me bej te dyshoj edhe atje ku s'duhet Ku pitja? ca pitje do ti
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Te kam thene, mos me bej te dyshoj edhe atje ku s'duhet Ku pitja?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ca pitje do ti Une dua pergjigje se per pitje te thaje vete Pse je kaq poet i mire ti?
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ca pitje do ti
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Te kam thene, mos me bej te dyshoj edhe atje ku s'duhet Ku pitja? pitja ishte atje ku nuk u pergjigje...desha vec me u siguru qe vota ime ka shku tamom .
Citim:Po citoj ato që tha al74 pitja ishte atje ku nuk u pergjigje...desha vec me u siguru qe vota ime ka shku tamom . Ke votove ti psh?
Citim:Po citoj ato që tha al74 pitja ishte atje ku nuk u pergjigje...desha vec me u siguru qe vota ime ka shku tamom .
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Une dua pergjigje se per pitje te thaje vete Pse je kaq poet i mire ti? sjam poet. pse poezi i quan ti ato skane as rime?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Une dua pergjigje se per pitje te thaje vete Pse je kaq poet i mire ti?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Ke votove ti psh? poetin
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Ke votove ti psh?
Citim:Po citoj ato që tha al74 poetin
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs sjam poet. pse poezi i quan ti ato skane as rime? Mendime atehere Ku pitja al Pitja ime e rradhes eshte: ca ore fleni gjume ne darke?
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs sjam poet. pse poezi i quan ti ato skane as rime?