diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381
|
Mundohem te iki per nje cast ,ti fshihem kesaj bote ,ti largohem kesaj jete .
Por eci nen ritmin e zhurmes se hapave te kujtimeve ,te cilat me ngrohin dhe me ftohin pa dallim stine .Mundohem te largohem edhe nga kujtimet por ndergjegja me kap prej flokesh dhe me terheq zvarre .Humb ndjenjat per nje cast,por zgjohem ne nje nga bodrumet e nendheshem te ndergjegjes ku muret jane tabllo e se kaluares ,dyshemeja copeza fotografish te grisura qe kerkojne ndihme,kerkojne veteveten .Kam nevoj per drite se syte mu lodhen duke pare erresiren e nje te kaluare e cila nuk ishte imja ,e imja midis faqeve te kujteses .Mos valle ne ate cep te erret te ndergjegjes time une duhet te vuaja mekatet qe ferrin ta njihja nga pak?
Ndoshta...
Ndoshta dhe ndergjegja do te lodhet duke me vrare me copeza kujtimesh qe mekatet te mi kujtoj mua mekatarit pa faj,sepse fajtori nuk kam qene kurre .
Por jo nuk iki as edhe nje cast nga jeta.
E vendosa...
Nuk i fshihem botes,le ta dije ajo se asgje dhe askush nuk mund te me vrase me shume se une e vras veten nga pak me kthetrat e ndergjegjes.
Keshtu qe eshte e kot qe bota te tentoj te me bej keq sepse sido qe te jete jam mekatar pa mekatuar kurre .Ferrin dhe parajsen e gjej brenda meje...
Mundohem te iki per nje cast ,por jo per tju fshehur botes,jo per tju larguar jetes .
Mundohem te iki per nje cast te shplodhem tek puthja e asaj qe dua...
Dua te iki larg botes, dhe shpirtit i them ik
ndergjegja sme le prej flokesh me terheq zvarre
copeza kujtimesh renkojn erresire dhe frike
une kerkoj vec veteveten,jam i marre...
E rigjej veten mekatar pa arsye
te kaluaren e gjej duke lozur me mua
por tashme shpirti im i marre u kthye
e te jetoj vetem ne puthjet e asaj qe dua...dua.
|