Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Edhe pse pa ty cdo dite mundohem te jetoj edhe pse ndihem sikur bota me eshte rrenuar poshte kembeve dhe fati me ka goditur me thiken tradhetare pas kraheve……Mundohem te jetoj edhe pse  nuk kam c’ti dua ditet kur ty nuk te shoh…,nuk kam c’ta dua dashurine kur ti ate nuk ma dhuron …,nuk kam c’ta dua nje pusulle romantike kur ti nuk je ai qe  e dergon….e megjithate prap jetoj……!! E di c’mendoj …se dit ete tera do te kalojne ku shpirtrat tane do te kerkojne njeri-tjetrin,duart e te cilit do te zgjaten dhe pervec asgjese dhe mungeses asgje tjeter s’do mund te pekin……..mendoj se dite te tera do te kalojne ku ne do te lundrojme ne detin e loteve te mallit per njeri-tjetrin ,ne lotet  e deshires per t’u puthur me veshtrim qofte dhe per te fundit here……..Dite te tera do te kalojne derisa histoia jone e vogel dhe e madhe e dashurise do te kthehet ne kujtimin me te bukur……..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Mars 2007 15:45
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Mbytem nga deshira per ty dhe syte mbyll.
Imazhi yt me jep fryme duke rene nga qielli si yll,
imazhi yt me perkedhel ,per nje cast me jep jete
por mungesa jote me grimca malli nga pak me vret
Thuam te lutem a te ka marre malli per mua ?
Ma jep doren te ikim,puthjen tende une dua.
Ah... por ti tashme nuk je e une me imazhin tend flas
dhe monotonin e casteve pa ty deshperueshem vras
Kembet zvarris drejt teje dhe shpirtit iluzione i shes
nuk lodhem kurre duke te dashur e puthjen tende pres
Pres buzeqeshjen tende ,pa te nuk jetoj dot e di
Pres te njoh parajsen ,pres te vish ti...

Per Shpirtin tim D...

Mesazh i vjetër 10 Mars 2007 02:07
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

cdo gje do te jepja vetem te takoja nje here ty

Mesazh i vjetër 10 Mars 2007 02:59
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Miremengjesi Dita ime!
Te gjithe jemi te vrare shpirterisht,ashtu sic i vret syte drita femijes se porsalindur!
-Te gjithe dashurojme,-por jo me te njejten madheshti e respekt
per ndjenjat tona!-"Hajt se gjithcka do bahet mire Shpirt!"
E une prita te binte ndonje rrufe ne zemer,-por nuk me erdhi shigjeta
e ndjenjave te tua.Kot me thoje se ishe ketu.Ti S`ke bere asnje cap per
mua.Thjesht te pelqente te genjeje nje Shpirt te Dashuruar.Ndersa une te besoja.
Zemra ishte terbuar pas emrit tend,zerit dhe te qeshures tende
sa po pelcicja pak nga pak!
Kurre s`u takuam,-as do takohemi!Kurre s`u prekem,-as do prekemi!
Kurre s`u puthem ,-as do puthemi.Te tjerat as qe do mundem t`i fantazoj!
Ne fund vjen lajmi qe s`duhej te vinte...si nje zinxhir qe keputet rendeshem
ashtu u keput e gjithe qenia ime.
Ishte thjeshte nje fund i parapergatitur,-tani e kuptoj qellimin e trillimit tend
o Shpirti im!
Mos te kesh frike nga ndjenjat e mia!TI kurre s`i dashurove pastertisht!
Mos ki frike nga fjalet e mia Shpirti im!Ti kurre s`e besove se flisja dhe me Veten per TY...
POr,-iku dhe ky mendim ;-ndonse zgjohem serish me te njejtin emen ne tru,ne shpirt dhe ne zemer.Ti u bere serish sot,thjeshte Dita ime...

Sykaltera_Shqiptare !

Jam munduar ne jete te lexoi gjithmone ate qe eshte me e bukura ...vertet nuk paskam lexuar asgje deri sa arrita te shkrimet tua ...keto qe lexova me beso me magjepsen ,je artiste e madhe te pergezoi shume !

Te pershendes shume !

Mesazh i vjetër 10 Mars 2007 03:27
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

dhe une te pegezoj nga per keto rreshta qe ke shkruar mrekullueshem

Mesazh i vjetër 10 Mars 2007 22:06
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Engjelli im...
Ndoshta tashme je futur ne boten e endrrave megjithse ti thua qe nuk enderron gati kurre.Por une ju luta Morfeut qe ai te thuri endrra dhe te ti fali ty .
Falenderova Kupidin qe beri qe te njihemi dhe shigjeten e tij qe Aferdita kish bekuar e putha ,dhe mu duk sikur putha buzet e tua dhe per nje cast njoha perjetesine dhe me nxorri mallin e ketyre diteve mungese.
Engjelli im...
Nuk e di nese ta kam thene qe je gjeja me e bukur qe mund te me kishte ndodhur ne jeten time frenetikisht monotone.Dhe une lind sa here qe ti buzeqesh dhe vdes kur te jap puthjen e fundit para se te ikesh.Por lind serish kur degjoj zerin tend dhe kur midis buzeve kam aromen e lekures tende e cila me fal puthje ,me fal jete.
Engjelli im...
Deshira per te qene me ty me gerryen shpirtin por mbyll syte dhe te gjej te perqafuar pas meje dhe une nuk ngopem kurre duke te puthur dhe duke te pare sesi mbeshtet koken tek gjoksi im.
Ma jep doren shpirt dhe te ikim nga kjo bote ,te udhetojm midis yjeve ,ti udhetimet i di aq shume .Kam nevoj te perkedhel lekuren tende dhe gishtat e mi te kercejn tangon e fundit midis flokeve .Kam nevoje te shoh sesi lind drita nga syte e tu pastaj behet vese dhe vesa ben dashuri me lotin ,loti flet me zotin ndersa une flas me ty dhe ndihem ne parajs.
Engjelli im...
- Je thjesht e mrekullueshme-

Per ty Adi...

Mesazh i vjetër 11 Mars 2007 05:32
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Goku
Veteran ne forum

Regjistruar: 11/09/2006
Vendbanimi: *****
Mesazhe: 1040

PSEEEEEE!!

NUK DUHEJ TE NDODHTE JOOOO....PSE DUHET TE SHKOJNE GJERAT NJESOJ GJTHMONE ?!

Mesazh i vjetër 11 Mars 2007 19:59
Goku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Goku Kliko këtu për të kontaktuar me Goku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Goku Shto Goku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Goku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Mundohem te iki per nje cast ,ti fshihem kesaj bote ,ti largohem kesaj jete .
Por eci nen ritmin e zhurmes se hapave te kujtimeve ,te cilat me ngrohin dhe me ftohin pa dallim stine .Mundohem te largohem edhe nga kujtimet por ndergjegja me kap prej flokesh dhe me terheq zvarre .Humb ndjenjat per nje cast,por zgjohem ne nje nga bodrumet e nendheshem te ndergjegjes ku muret jane tabllo e se kaluares ,dyshemeja copeza fotografish te grisura qe kerkojne ndihme,kerkojne veteveten .Kam nevoj per drite se syte mu lodhen duke pare erresiren e nje te kaluare e cila nuk ishte imja ,e imja midis faqeve te kujteses .Mos valle ne ate cep te erret te ndergjegjes time une duhet te vuaja mekatet qe ferrin ta njihja nga pak?
Ndoshta...
Ndoshta dhe ndergjegja do te lodhet duke me vrare me copeza kujtimesh qe mekatet te mi kujtoj mua mekatarit pa faj,sepse fajtori nuk kam qene kurre .
Por jo nuk iki as edhe nje cast nga jeta.
E vendosa...
Nuk i fshihem botes,le ta dije ajo se asgje dhe askush nuk mund te me vrase me shume se une e vras veten nga pak me kthetrat e ndergjegjes.
Keshtu qe eshte e kot qe bota te tentoj te me bej keq sepse sido qe te jete jam mekatar pa mekatuar kurre .Ferrin dhe parajsen e gjej brenda meje...
Mundohem te iki per nje cast ,por jo per tju fshehur botes,jo per tju larguar jetes .
Mundohem te iki per nje cast te shplodhem tek puthja e asaj qe dua...

Dua te iki larg botes, dhe shpirtit i them ik
ndergjegja sme le prej flokesh me terheq zvarre
copeza kujtimesh renkojn erresire dhe frike
une kerkoj vec veteveten,jam i marre...
E rigjej veten mekatar pa arsye
te kaluaren e gjej duke lozur me mua
por tashme shpirti im i marre u kthye
e te jetoj vetem ne puthjet e asaj qe dua...dua.

Mesazh i vjetër 15 Mars 2007 03:24
diabolic
bastard_inside

Nuk arrij dot te marre fryme shpirt, mungesa jote me cjerr lekuren.Nese te merzita sot te lutem me fal ,(o zot une nuk kerkoj kurre falje) nuk doja...

Te kam xhan...

Mesazh i vjetër 16 Mars 2007 00:33
erta31
Arkitekte

Regjistruar: 02/01/2007
Vendbanimi: cesena
Mesazhe: 244

Diabolik!

do te doja te dija nese shkrimet jane te tuat, nese po pergezimet e mia, mendoja se te tille meshkuj nuk ekzistonin me.

Mesazh i vjetër 16 Mars 2007 01:02
erta31 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erta31 Kliko këtu për të kontaktuar me erta31 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erta31 Shto erta31 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erta31 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:16 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar