Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180
Shy'm - Clip "Femme de couleur"
Jo pa qellim e vendosa kete kenge...Duke ju lexuar ne nje teme, sec mu mblodh nje lemsh ne fyt...
Nuk gjej dot fjalet qe te pershkrujane gjendjen time emocionale...
Gjithashtu mendoj qe diversiteti dhe integriteti na ben me teper te hapur me 'boten'...Duhet te ecim me ritmin e shekullit te cilin jetojme...Asnjehere te kthehemi ne te kaluaren...apo me mendimet e njerit apo tjetrit...
Ja ne kete rast vetem "URTESIA" do ishte gjeja me fisnike qe mund te kishit bere...
Heren e fundit ne karaoke nje cift i ulur vecmas po kendonte kete kengen ose me mire ai po ia kendonte asaj qe shtremberonte buzet .Une se kisha degjuar ndonjehere tani e mora vesh por ... s'ishte vec mendimi im, po thashe te kisha ndonje gje t'ia hidhja kokes :p
Kjo ishte kenga ime, per denim
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Modifikuar nga Tulipani datë 26/11/2009 ora 18:33
Ishte kenga e fundit qe degjova dje para se te flija, dhe sot ne mengjes sapo u zgjova, "ndeza hard diskun" dhe direkte ne mendje me erdhi kjo kenga...kishte ngelur ne stand by me sa duket
Antony, qe ka dhe nje grup me emrin Antony and the Johnsons, eshte tip i vecante, nga ata qe e quajne veten transgender (edhe keta na mungonin :p ) Mashkull me nje look teper femeror qe njehere e ndien veten femer,njehere mashkull...varet....nga se nuk e di, por varet ! Duhet pyetur i zoti i punes per me shume hollesira Personalisht s'kam shume interes ne kete fushe ! Sdq zerin e ka te bukur, edhe se me teper prekes sec duhet, dhe kur kendon duket sikur qan !
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !