Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Diskutime te ngjarjeve nga bota > Lajme nga bota... ndoshta per shqiptaret
Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

E drejte. Problemi eshte qe ketu ska gazetare te mirefillte si dhe mungon etika profesionale.

Aty gazetare ka, dhe shume te mire biles , por etike profesionale nuk ka ....Kjo eshte e meta

Dhe problemie eshte se keta gazetare te tv , kete mugnese etike qe kane e transmetojne ne popull nepermjet tv-se --Kjo eshte fatkeqsi...

Po te isha une drejtues ne ndonje emison te tile do e beja emisonin model te etikes dhe te diskutimit me common sense

--Nuk do lejoja te diskutohej per budalleqe dhe me ligesi , por do e nxisja diskutimin drejt asaj qe me te vertete shqeteson shoqerine shqiptare per cdo cesthje ne disktuim......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Mars 2012 02:12
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
F_xhunior
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/02/2012
Vendbanimi: Skandinavia
Mesazhe: 523

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

Aty gazetare ka, dhe shume te mire biles , por etike profesionale nuk ka ....Kjo eshte e meta

Dhe problemie eshte se keta gazetare te tv , kete mugnese etike qe kane e transmetojne ne popull nepermjet tv-se --Kjo eshte fatkeqsi...

Po te isha une drejtues ne ndonje emison te tile do e beja emisonin model te etikes dhe te diskutimit me common sense

--Nuk do lejoja te diskutohej per budalleqe dhe me ligesi , por do e nxisja diskutimin drejt asaj qe me te vertete shqeteson shoqerine shqiptare per cdo cesthje ne disktuim......

Gjithcka per te terhequr shikues - kaq iu kerkohet drejtuesve te emisioneve te ndryshme. Ai/ajo qe e ben me mire, atij/asaj i vazhdojne kontraten.

Askush nuk do te ndiqte nje emision, nese ai do te ushtrohej me profesionizem.

Askush nuk do te shikoje futboll me, po qe se FIFA do vendosje kamera/sensore mbi vijen e bardhe perbrenda portave.

Mesazh i vjetër 26 Mars 2012 02:56
F_xhunior nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të F_xhunior Kliko këtu për të kontaktuar me F_xhunior (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: F_xhunior Shto F_xhunior në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto F_xhunior në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Pa kaluar tek futbolli, mendoj se ka dy fatkeqesi ne Shqiperi. E para se ekzistojne "medimtare" si Raimondi. E dyta qe keta mendimtare merren si keshilltare nga politikane qe s'kane asgje per te humbur

Ketu po na del se ka gazetare te mire, por ata s'kane profesionalizem. Ec e gjeje si mund te jete gazetari i mire kur s'ka profesionalizem. Ec e lexo hartim tani thuaj

Mesazh i vjetër 26 Mars 2012 09:40
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Cfar po ndodh ne maqedoni kto kohet e fundit?

Mesazh i vjetër 24 Prill 2012 13:39
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Pa kaluar tek futbolli, mendoj se ka dy fatkeqesi ne Shqiperi. E para se ekzistojne "medimtare" si Raimondi. E dyta qe keta mendimtare merren si keshilltare nga politikane qe s'kane asgje per te humbur

Ketu po na del se ka gazetare te mire, por ata s'kane profesionalizem. Ec e gjeje si mund te jete gazetari i mire kur s'ka profesionalizem. Ec e lexo hartim tani thuaj

Nuk ka etike profesioni, jo profesionalizem --Dmth ai eshte gazetar i i zoti profesiionalisiht , por ka sjellje rugaci kur ben gazetari...

Mesazh i vjetër 24 Prill 2012 16:43
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Kemi qene aty nga klasa e 8-te kur mesuesja na dha detyre: beni nje fjali me dy antonime. Te nesermen hyn ne klase dhe shperndan notat. Njeri kishte shkruar "Ai eshte i shkathet, por i ngathet".

Gjithe klasa ia plasi te qeshures dhe mbahet mend akoma ajo histori.

Mesazh i vjetër 24 Prill 2012 21:57
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Ambasada në Itali na ka mbyllur derën

Anila Dorda

Jam një shtetase shqiptare që jetoj në Itali prej 10 vjetësh dhe dua të vej në dukje një mungesë serioziteti nga përfaqësia jonë diplomatike, e cila është bërë pengesë sidomos kohët e fundit për shtetasit e saj.

Më konkretisht bëhet fjalë për situatën e prenotimit të takimit për të aplikuar më pas për pasaportën biometrike pranë konsullatës së Milanos. Së pari, unë jam e pajisur me një pasaportë jo-biometrike dhe me afat kadence në vitin 2016 ndërkohë që pa asnjë lloj rimbursimi më kërkohet të aplikoj sërish ose në të kundërt jam e detyruar të mos kem më të drejtën për të lëvizur lirshëm. Kjo, pasi shteti im ka vendosur ta nxjerrë të pavlefshme dokumentin zyrtar që më ka dhënë vetë kundrejt pagesës, pasaportën e Republikës së Shqipërisë. Që të jem e qartë, unë jetoj në Padova dhe më duhet të humbas ditë pune për të shkuar në konsullatën e Milanos me shpresën se do të pajisem me një pasaportë të re. U bënë shumë ditë që provoj të kontaktoj në numrin e vendosur në dispozicion për emigrantët shqiptarë. Më konkretisht është numri me pagesë 8959697901. Sa herë që telefonoj në këtë numër, sekretaria e kompanisë celulare shprehet se ai nuk ekziston ndërsa më pas kam provuar të kontaktoj me numrat e zyrës direkt. Kërkesës time përmes postës elektronike as që bëhet fjalë t’i përgjigjen zyrtarët e konsullatës ndërkohë që në numrat e zyrës përgjigjet sekretaria kompjuterike. Po të telefonosh në numrat 02/8051265 – 02/86467782 02/86467423, e vetmja përgjigje që merr është se telefonata po regjistrohet ndërsa mundësia për të folur me një operator apo zyrtar të konsullatës, nuk ekziston.

Më skandaloze në të gjithë këtë është se as numrit 3920686139, i vendosur për urgjenca, nuk i përgjigjet askush. Pas dështimit për të kontaktuar me konsullatën, iu drejtova edhe ambasadës në Romë por pa përgjigje. Nuk e di dhe sa do të zgjasë ky trajtim për shqiptarët që jetojnë në Itali dhe shpresoj të mos jetë e njëjta situatë në të gjitha vendet e tjera. Publiku shqiptar duhet të njihet me këtë situate ndërsa shteti t’i japë fund torturës dhe lodhjes që na ka shkaktuar për vite me radhë. Nuk kemi më nevojë për vështirësi të tilla, na mjaftojnë ato të punës së përditshme dhe barra e rëndë e emigracionit.

-Shekulli-

p.s. Mjere ata/ato shqiptare qe kane akoma Dokumenta shqiptare dhe iu duhet te konfrontohen me Ambasadat shqiptare! Me sa lexoj dhe ndigjoj, ato vec Ambasada nuk mund ti quash, por strofkulla strehimi, per shpellaret e Sali Berishes e Jozi Topallit.

Mesazh i vjetër 26 Maj 2012 10:49
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Nuk e di si eshte kjo pune e telefonave pasi nuk e kam provuar. Por nqs eshte e vertete kjo eshte e trishtueshme dhe shteti duhet te marre masa kundra tyre.
Edhe une ne Padova jetoj dhe nuk me gjeti gje se humba nje dite pune per tu pajisur me pashaporten e re biometrike. Me skadonin ne 2015 ato te tjerat.
Gjithsesi kjo zonja duhet ta dije se pashaportat jane prone e shtetit shqiptar dhe si te tilla vendos shteti mbi vlefshmerine tyre.
Po keshtu mjaft njerez(emigrante) e kane mbyllur me kohe kete punen e pashaportave pasi ne Shqiperi ua kane nxjerre edhe per nje jave ne muajin gusht duke u dhene prioritet te veçante pra emigranteve ne paisjen e tyre me dokumentin e ri qe kushton 6000 lek me gjithe karte identiteti.

Mesazh i vjetër 28 Maj 2012 00:25
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Jo ne cdo cep hyn Jozi apo Sala. Maskarenjte ne krye nuk bejne te jemi te gjithe maskarenj. Puna e pashaportave mund te kete lidhje me levizjen pa viza, por nuk besoj kerkohet pashaporte biometrike per levizjen me leje qendrimi. Nese shteti vendos te anulloje pashaportat qe ka leshuar vete kjo tregon se shteti nuk zbaton as vendimet e veta, as datat qe ve ne pashaporte. Pra tregon se eshte shtet inkonsistent dhe jo serioz.

Ndersa numrat qe nuk funksionojne jane pjese e po asaj mungese serioziteti. Kur isha vete per aplikim pashaporte ne Shqiperi ishin afishuar numrat antikorrupsion dhe numra per informacione mbi proceduren. Asnje prej atyre numrave nuk punonte. Jane thjesht farse per te treguar se po bejne dicka, sa per te genjyer opinionin publik qe sheh lajmet. Kur them asnje kam parasysh edhe numrin per denoncim korrupsioni qe eshte pika me sensibel dhe nuk ka pse te bllokohet nga ngarkesa e telefonatave (nuk jemi popull qe denoncojme korrupsionin ore e minute). Kur keto lodra i bejne ne Shqiperi, imagjino sa i plas qeverise per copa emigrantesh qe nuk perbejne as elektorat...

Mesazh i vjetër 28 Maj 2012 09:18
RAIMONDI
Veteran ne forum

Notarja me e re e USA ne kete Olimpiad , 15 vjec, Ledecky , fitoi garen e 800 m , stil i lire , ( not krol ) __Po i la shume mbarap shoqet e saj _-Ishte e shkelqyer dreqi,
Ecte si motoskaf , shume shpejt

Anglezet ishin mprehur per nje notaren e tyre, por ajo nuk doli gje ...

..

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2012 07:58
Ora tani: 00:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Diskutime te ngjarjeve nga bota > Lajme nga bota... ndoshta per shqiptaret

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar