BIONDIA
Ne zemren tende.
Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184
|
Ja se cfare thote gazeta sot per kete gje .
Veç kësaj, si pasojë e problemeve të shkaktuara nga aksidenti i ndodhur në pranverë, Florije Peçi gjatë gjithë kohës në familje e më pas në spital ka qenë në gjendje të rënduar jo vetëm fizike, por edhe mendore.
Gjergji Dhono tha se konstatua se fëmija në këtë kohë ishte 17-18 javësh, pra kishte rreth 4 muaj apo diçka më shumë që ishte krijuar”, sqaroi më tej mjeku. Ai ka pohuar se në momentin kur ia ka bërë të ditur 22-vjeçares lajmin e shtatzënisë, ajo nuk shfaqi ndonjë emocion të veçantë. “Edhe pse i thashë se shqetësimet i vinin nga shtatzënia, ajo nuk pati emocione të dukshme, ndërkohë që vëllai i saj dhe kunata u tronditën jashtë mase dhe mbetën të habitur”, shpjegoi më tej mjeku. Ai ka pohuar se duke parë gjendjen e rënduar të pacientes, e ka drejtuar atë për konsultë te një mjek neurolog me besimin se kishte nevojë për ekzaminime dhe kontrolle të gjendjes së saj. Pas vizitave disaditore në Librazhd, 22-vjeçarja është sjellë në Tiranë në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” ku është regjistruar në datën 25 janar 2013 dhe vazhdon të trajtohet aktualisht me ndjekjen e shtatzënisë së saj.
Koha e ngjizjes 20-25 shtator përputhet me periudhën e qëndrimit të Florijes në Austri. Më konkretisht, kjo ka ndodhur pasi ajo ka dalë nga koma dhe është nxjerrë nga spitali duke u çuar në një familje kosovare në Austri. Sipas mjekëve, që u referohen të afërmve të vajzës, kjo familje kishte dalë e gatshme ta mbante vajzën nga Shqipëria për periudhën që vajza bëri fizioterapinë në spital. Në prani të mjekëve që kanë folur për “Panorama”, vëllai i Florije Peçit ka marrë në telefon një përfaqësues të familjes nga Kosova, duke ia bërë të njohur këtë fakt. Ai ka shprehur habinë e tij dhe ka kundërshtuar dyshimet e hedhura, duke thënë se “unë fëmijët i kam sa ajo”.
Piktor nga keto qe shkruan gazeta me shtohet me shume bindja qe kjo ka ndodhur ne Austri ne familjen kosovare ajo ka qendruar bashke me motren e saj dmth nuk ka nejt vetem.Ajo qe me habit eshte doktori qe thote qe vajza nuk pati reagime po ajo ka probleme mendore nuk eshte normale cfare reagimi kerkonte ky ?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|