Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Kur lajmet behen prekese
Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Cfare propozon ti piktor, qe vajza eshte duke mashtruar?
Nuk eshte se propozoj , thjesht supozova mbreme me ato qe lexova.
Jemi perpara nje fakti te kryer. Vajza eshte shtatzene. Ky eshte lajm i keq.
lajmi i mire ne kete rast eshte se nuk eshte perdhunuar apo abuzuar ne koma. E thjeshte, fakti qe ajo ka dale nga koma qe me 3 te korrikut e behet fjale per fundin e shtatorit. Dy jave me pas vajza eshte kthyer ne shtepi.
5 muaj me vone konstatohet se eshte shtatzene.
Familja ben denoncimin.
Me pas del se vajza ka kaluar nje kohe te mire ne nje familje shqiptare ne Austri. Lajm i
Lajm i keq per familjen mikepritese. Tashme intriga mori krah tjeter.
Intrigojme shume Gibbs. Flas per komentuesit online. Disa as nuk e lexojne artikullin, gazetaret shkruajne budalliqe. Ca te tjere me nje emer sulmojne austriakun, me nje tjeter familjen kosovare me emrin trete ministrin tone te shendetsise.
Me pyet mua se supozoj se ka faj vajza. Vajza nuk ka faj aspak o njeri. Ndersa me pyet per vajzen, rri e mendoj per te e ndiej keqardhje. Trishtohem vertet. Po sikur vajza te kete qene e vetdijshme kur ka bere aktin me ndonje djale ndersa rrinte ne mikpritjen bujare. Turperohemi me austriaket, me nje familje, turperohet dhe familja e saj, ne fund ajo serish nuk ka faj sepse nuk ishte ajo qe beri denoncimin.
Ndoshta jane nxituar teksa familjaret e vajzes. Edhe ata nuk kane faj, njerez jane. As vete nuk e di si do kisha vepruar ne kete rast.
Mendja njerzore manipulohet lehte.
U zgjata shume e di por mendoj per ate vajze si per motren time ne keto çaste.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2013 00:54
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Ja se cfare thote gazeta sot per kete gje .

Veç kësaj, si pasojë e problemeve të shkaktuara nga aksidenti i ndodhur në pranverë, Florije Peçi gjatë gjithë kohës në familje e më pas në spital ka qenë në gjendje të rënduar jo vetëm fizike, por edhe mendore.
Gjergji Dhono tha se konstatua se fëmija në këtë kohë ishte 17-18 javësh, pra kishte rreth 4 muaj apo diçka më shumë që ishte krijuar”, sqaroi më tej mjeku. Ai ka pohuar se në momentin kur ia ka bërë të ditur 22-vjeçares lajmin e shtatzënisë, ajo nuk shfaqi ndonjë emocion të veçantë. “Edhe pse i thashë se shqetësimet i vinin nga shtatzënia, ajo nuk pati emocione të dukshme, ndërkohë që vëllai i saj dhe kunata u tronditën jashtë mase dhe mbetën të habitur”, shpjegoi më tej mjeku. Ai ka pohuar se duke parë gjendjen e rënduar të pacientes, e ka drejtuar atë për konsultë te një mjek neurolog me besimin se kishte nevojë për ekzaminime dhe kontrolle të gjendjes së saj. Pas vizitave disaditore në Librazhd, 22-vjeçarja është sjellë në Tiranë në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” ku është regjistruar në datën 25 janar 2013 dhe vazhdon të trajtohet aktualisht me ndjekjen e shtatzënisë së saj.
Koha e ngjizjes 20-25 shtator përputhet me periudhën e qëndrimit të Florijes në Austri. Më konkretisht, kjo ka ndodhur pasi ajo ka dalë nga koma dhe është nxjerrë nga spitali duke u çuar në një familje kosovare në Austri. Sipas mjekëve, që u referohen të afërmve të vajzës, kjo familje kishte dalë e gatshme ta mbante vajzën nga Shqipëria për periudhën që vajza bëri fizioterapinë në spital. Në prani të mjekëve që kanë folur për “Panorama”, vëllai i Florije Peçit ka marrë në telefon një përfaqësues të familjes nga Kosova, duke ia bërë të njohur këtë fakt. Ai ka shprehur habinë e tij dhe ka kundërshtuar dyshimet e hedhura, duke thënë se “unë fëmijët i kam sa ajo”.

Piktor nga keto qe shkruan gazeta me shtohet me shume bindja qe kjo ka ndodhur ne Austri ne familjen kosovare ajo ka qendruar bashke me motren e saj dmth nuk ka nejt vetem.Ajo qe me habit eshte doktori qe thote qe vajza nuk pati reagime po ajo ka probleme mendore nuk eshte normale cfare reagimi kerkonte ky ?

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2013 01:36
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Ah se harrova kemi dhe kete lajmin tjeter qe me shashtisi pa mase dhe them qe per nje kohe te gjate s'do i degjoj me lajmet dhe gazetat.Ishalla se ka lexuar shelgu se do me tromakset do i shemben idhujt .

Nusja vret vjehrrën, e gropos në kasollen e lopëve

PESHKOPI- Krimi ka goditur sërish familjen. Këtë rradhë në Peshkopi, ku nusja ka masakruar deri në vdekje vjehrrën e saj. Ngjarja ka ndodhur në Hatesh të komunës Luzni, të rrethit të Peshkopisë. Sipas policisë nusja e shtëpisë, fillimisht e ka goditur me mjete të forta vjehrrën, më pas e ka lidhur me litar duke vazhduar ta godasë, derisa i ka shkaktuar vdekjen. Ndërsa me ndihmën e kunatës e ka groposur në kasollen e lopëve. Viktima është Naime Skuka, 67-vjec, jetonte vetëm me dy nuset, pasi të dy djemtë ishin emigrantë. Pas ngjarjes së rëndë, shtetësja Xhemile Skuka, 30 vjeç është vetëdorëzuar në polici, ku ka pranuar dhe autorësinë e krimit dhe ka rrëfyer mënyrën e vrasjes.

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2013 01:44
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Piktor nga keto qe shkruan gazeta me shtohet me shume bindja qe kjo ka ndodhur ne Austri ne familjen kosovare ajo ka qendruar bashke me motren e saj dmth nuk ka nejt vetem.Ajo qe me habit eshte doktori qe thote qe vajza nuk pati reagime po ajo ka probleme mendore nuk eshte normale cfare reagimi kerkonte ky ?

Bionde pse ka ndodhur ne ate kohe nuk do te thote se ka abuzuar familja mikpritese. Mirpo fatkeqesisht "gjyqtaret" komentues te gazetave kane hedhur balte mbi ate familje. Mos harro se ne fillim baltosen kliniken dhe austriaket. Neser kushedi ke.

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2013 02:11
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Nuk eshte se propozoj , thjesht supozova mbreme me ato qe lexova.
Jemi perpara nje fakti te kryer. Vajza eshte shtatzene. Ky eshte lajm i keq.
lajmi i mire ne kete rast eshte se nuk eshte perdhunuar apo abuzuar ne koma. E thjeshte, fakti qe ajo ka dale nga koma qe me 3 te korrikut e behet fjale per fundin e shtatorit. Dy jave me pas vajza eshte kthyer ne shtepi.
5 muaj me vone konstatohet se eshte shtatzene.
Familja ben denoncimin.
Me pas del se vajza ka kaluar nje kohe te mire ne nje familje shqiptare ne Austri. Lajm i
Lajm i keq per familjen mikepritese. Tashme intriga mori krah tjeter.
Intrigojme shume Gibbs. Flas per komentuesit online. Disa as nuk e lexojne artikullin, gazetaret shkruajne budalliqe. Ca te tjere me nje emer sulmojne austriakun, me nje tjeter familjen kosovare me emrin trete ministrin tone te shendetsise.
Me pyet mua se supozoj se ka faj vajza. Vajza nuk ka faj aspak o njeri. Ndersa me pyet per vajzen, rri e mendoj per te e ndiej keqardhje. Trishtohem vertet. Po sikur vajza te kete qene e vetdijshme kur ka bere aktin me ndonje djale ndersa rrinte ne mikpritjen bujare. Turperohemi me austriaket, me nje familje, turperohet dhe familja e saj, ne fund ajo serish nuk ka faj sepse nuk ishte ajo qe beri denoncimin.
Ndoshta jane nxituar teksa familjaret e vajzes. Edhe ata nuk kane faj, njerez jane. As vete nuk e di si do kisha vepruar ne kete rast.
Mendja njerzore manipulohet lehte.
U zgjata shume e di por mendoj per ate vajze si per motren time ne keto çaste.

Une ste pyeta nese te vjen keq per vajzen, te pyeta nese ti po supozon qe vajza ka mashtruar (m-a-sh-t-r-u-a-r). Pra qe e ka bere me vetedije aktin seksual dhe hiqet sikur eshte perdhunuar, per kete po te pyesja.

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2013 02:30
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Citim:
Une ste pyeta nese te vjen keq per vajzen, te pyeta nese ti po supozon qe vajza ka mashtruar (m-a-sh-t-r-u-a-r). Pra qe e ka bere me vetedije aktin seksual dhe hiqet sikur eshte perdhunuar, per kete po te pyesja.
Kete nuk mund ta di une. Ajo personalisht mesa kam lexuar akoma nuk ka thene gje. Une tu pergjigja ashtu sepse me vjen keq per ate vajze sepse dukej sikurse une po shkruaja kunder saj.
Tani ti rreshtojme faktet.
Lajmi i pare qe doli ne gazeta, ishte se ajo eshte perdhunuar ne koma. Fakti qe ka ngelur shtatzene ne fund te shtatorit sipas mjekeve e hidhte poshte kete, pasi vajza ka dale nga koma qe ne korrik.
Lajmi i dyte trondites ishte se ajo kishte kaluar disa kohe ne shtepine e nje kosovari. Mirpo me vone mesojme se ajo shkonte dy ore ne ate familje te shtunave pasdite. Po keshtu mesojme se ka qene e shoqeruar nga motra e saj.
Te verteten e di vetem vajza.
Problem ne kete rast eshte se siç thuhet vajza nuk eshte ne gjendje te mire mendore.

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2013 19:17
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Citim:
Kete nuk mund ta di une. Ajo personalisht mesa kam lexuar akoma nuk ka thene gje. Une tu pergjigja ashtu sepse me vjen keq per ate vajze sepse dukej sikurse une po shkruaja kunder saj.
Tani ti rreshtojme faktet.
Lajmi i pare qe doli ne gazeta, ishte se ajo eshte perdhunuar ne koma. Fakti qe ka ngelur shtatzene ne fund te shtatorit sipas mjekeve e hidhte poshte kete, pasi vajza ka dale nga koma qe ne korrik.
Lajmi i dyte trondites ishte se ajo kishte kaluar disa kohe ne shtepine e nje kosovari. Mirpo me vone mesojme se ajo shkonte dy ore ne ate familje te shtunave pasdite. Po keshtu mesojme se ka qene e shoqeruar nga motra e saj.
Te verteten e di vetem vajza.
Problem ne kete rast eshte se siç thuhet vajza nuk eshte ne gjendje te mire mendore.

Me pak fjale ti mendon se gjithcka qe nuk shkon mbtet tek vajza.

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2013 21:57
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Citim:
Me pak fjale ti mendon se gjithcka qe nuk shkon mbtet tek vajza.
Nuk thashe kete dhe nuk jam pergjegjes per konkluzionet qe arrin ti.
Tani meqe muhabet po bejme cili eshte mendimi yt?

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2013 22:42
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Citim:
Nuk thashe kete dhe nuk jam pergjegjes per konkluzionet qe arrin ti.
Tani meqe muhabet po bejme cili eshte mendimi yt?

Une spo dal ne asnje perfundim mor djale thjesht po te pyes si mendon se nuk je dhe aq i kuptueshem ne shpjegime.

Mesazh i vjetr 17 Shkurt 2013 00:03
Piktor
Artist

Citim:
Une spo dal ne asnje perfundim mor djale thjesht po te pyes si mendon se nuk je dhe aq i kuptueshem ne shpjegime.
Ne fakt nuk e vras mendjen fort, per kete gje, dmth qe me kuptojne o jo te tjeret.
Kisha shume deshire te dija mendimin tend e ndoshta je me i qarte ti, flas per te tjeret.
Une nuk mund ta di sa koshiente ka qene vajza ne fund te shtatorit, ashtu sikurse nuk e di sa koshiente eshte ajo sot.
Ajo per te cilen indinjohem une nuk ka te beje me ate qe ka ndodhur por me ate qe mund te ndodhe.
Lidhur me te ardhmen e vajzes dmth te nje njeriu.
Ne qofte e vertete se ka ndodhur vertet keshtu siç pretendohet, del qe vajza eshte e semure.
Po te dale ndonje e vertete tjeter akoma me keq.
Ti si thua?

Mesazh i vjetr 17 Shkurt 2013 00:38
Ora tani: 05:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Kur lajmet behen prekese

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar