Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Te gjitha. Do eliminoje ndonje muaj nga kalendari?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Jo...por do doja te shtoja ndonje muaj me shume pushimesh Beson qe ka sozi tenden diku andej neper bote ?
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Po fleni ne zheg?
__________________ .
(Mossssssssss jo ti ke ajo pyetje ) Se bej zakonisht ,te fle ne dreke,dmth...po sot e teprova 3 ore te mira Ke ndonje plan per sot ?
Une plaaan..Jo moj c'ne do ma blesh nje gattina nela ne internet?
Noooooo solo (galina) Bianka ka Do me gjesh nje fustan me lule te gjate,se ti je ekspertja
Po a paragjykoni dike nga menyra e te veshurit?
Jo,edhe pse e pranoj qe ka ndonje nenqeshje ne Kampus ndonjehere,kur shikoj ndonje me taka 12 cm,qe ngec ne kalldrem Ngjyra e preferuar?
Me vite kam pelqyer dhe veshur vetem black. Tani te gjitha pervec jeshiles, nuk kam attach fare me te si ngjyre.. Je e fiksume mbas kombinimit te ngjyrave apo kombinimeve cante/kepuce?
Jo,jam ylber ne veshje Po nuk e teproj me ngjyra,ato qe vesh shkojne me njera-tjetren E ke siklet zgjimin ne mengjes?