nuk di fajtorin po mu me ke degedis te ato " mbremjet qendrore " qe pak a shume organizoheshin ne kte periudhe fundviti... te vetmet " dhurata" te femijerise qe kam marre atehere...skuq turp a emocion kte nuk e kam marre vesht ndonjehere
persh:
adventure of a lifetime - coldplay
Al,nje flm. do ishte pak per kete vertet . Me ngazelloi (kjo eshte fjala?, se po harrojme dhe shqipen).Ka muzike dhe permbajtje shume te bukur.Si dhe lidhja qe I kane bere me videon eshte fantastike fare, Majmun me sy bojeqielli te kerceje kaq bukur s'kisha pare ndonjehere . Aty te minuta4:43 kam qesh aq shume, aty ku eshte tu rane njoni Humba per 5 minuta ne tjeter bote, ndjenje e bukur.Falemnderit Al
Tani po degjoj kete sigurisht
Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha eliz
Al,nje flm. do ishte pak per kete vertet . Me ngazelloi (kjo eshte fjala?, se po harrojme dhe shqipen).Ka muzike dhe permbajtje shume te bukur.Si dhe lidhja qe I kane bere me videon eshte fantastike fare, Majmun me sy bojeqielli te kerceje kaq bukur s'kisha pare ndonjehere . Aty te minuta4:43 kam qesh aq shume, aty ku eshte tu rane njoni Humba per 5 minuta ne tjeter bote, ndjenje e bukur.Falemnderit Al
Tani po degjoj kete sigurisht
degjova diku neper lajme qe per te realizuar kete video jane dashur nuk di sa ore , dite a muaj ...nuk di.
Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706
Aty nga vitet 90 fitova nje CD te Battistit. Kenget i kishte aq merre me leng per moshen time saqe e kam marre inat qe atehere. Si ky si Pino Daniele me duket sikur cicerojne, jo sikur kendojne.
Te na fale kompetenti.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Aty nga vitet 90 fitova nje CD te Battistit. Kenget i kishte aq merre me leng per moshen time saqe e kam marre inat qe atehere. Si ky si Pino Daniele me duket sikur cicerojne, jo sikur kendojne.
Te na fale kompetenti.
Aty nga fillimi i viteve '90 im vella me hiqte kaseten e Take That per te degjuar nje fare Gary Moore. Kur degjoja ne sfond ate kitaren "shurdhuese" dhe ato kenget qe me dukeshin kaq gri, e urreva pa e njohur akoma mire.
Ishte disku i pare qe me dhuroi bashke me stereon e ri.
Dita te nderroj mendje.. Keshtu kot, sa per muhabet.
Modestesisht,
nga nje jo kompetente e apasionuar.