diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381
|
Bashkangjitje: 14ra5[1].jpg
Ky file është shkarkuar 138 herë.
Momentet e kesaj dite me rreshkasin neper gishta porsi nje fllad qe s'arrij kurre ta kap.Porsi nuk arrij te kam dot castin per te jetuar edhe pa ty me te njejtin intensitet qe jeton cdo grimce e egzistences time kur ti je agimi i diteve te mia. Shikimin hedh pertej reales dhe atje tej ne nje cep te abstraktes gjej hijen tende e cila me therret.Cuditerisht gjurmet e tua nuk me cojn drejt hijes dhe imazhi yt nuk arrin dot te identifikohet me té. Jam konfuz...
Imazhi yt me thote mos shko...
Hija jote me therret.
Malli per ty thote imazhin mos e degjo
Deshira per ty nga pak me vret
O Zot ...
Smundem mé te luftoj me veten ,te shkoj ,te pres,deshiren valle ta vras,
mallin a mund ta le te vdes?
Momentet e kesaj dite me falen dyshimin ,dhe une fjalet i humba,i humba bashke me deshiren per hijen tende.
E cuditshme qe momentet e kesaj dite me kane lodhur ,larg botes time, larg familjes,larg vetes.
E vetmja arsye qe ditet e mia ketu marrin nje kuptim je ti, dua apo sdua ta pranoj une.
Dhe eshte eshte e veshtire te kaperdish cdo kafshat ajri qe marr me dashje pa dashur.Eshte e veshtire qe te kaluaren time mos ta identifikoj me lumturine megjithse ti me ben te lumtur cdo cast.
Me fal nese pasigurite e mia ndonjehere i hedh drejt teje si arme per tu mbrojtur nga vetja.Por smundem qe jeten time ta jetoj ketu ,ne kete vend ku momentet nuk jane kurre te miat sepse me rreshkasin nga duart si pluhur ne eré.Kot nuk thone guri i rende ne vend te vet.Dhe ky ajer ,kjo toke, ky pluhur qe me verbon syte nuk eshte imi .
Te mos ishe ti,ky vend,kjo tok,ky pluhur,ky ajer do te me mbyste ,do me vriste me hicin qe me ofron cdo dite si embelsire e hidhur qe vetes i qendroj larg.
Do te me thuash qe spo kupton asgje nga keto qe po te shkruaj.
Spo kupton asgje me fjalet e mia qe i humb e pastaj i gjej diku larg.
Mundohem te jem me ty ai qe dua te jem,ai qe ti meriton sepse e vetmja gje qe arrij te kuptoj ketu eshte...
Te kam shume xhan...
|