Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 321 322 323 324 325 326 327 328 329 [330] 331 332 333 334 335 336 337 338 339 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Olele barku!

Po na lini rehat tani se s'eshte as ora, e lame namin topa-topa e lame..

Ore eshte kurdohere, po lere thuaj se na bie ndonje termet.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 22:36
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Ej po sa gota sheqer me sa gota uje bohet sherbeti? - se du me bo i pastice..

2 gota uje e 3 gota sheqer, e shtoji pak hudher per arome..thone qe ben mire.. Recete sherbeti eksluzivisht per kadaif, po hajt se behen dhe leshime per pasticen tende.

Ja u zgjidh dhe kjo pune.

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 22:46
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha raid
E mire po rri larg..

ej cecilie.. ku je?

Paron. Ketu jam.

Nga humbe ti njehere?

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 22:53
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
raid
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/02/2012
Vendbanimi:
Mesazhe: 1139

Pse treten 3 sheqer ne 2 uje?
shelgu sa sheqer duhet per ta kthyer ujin ne tretesire te ngopur? he se ti mer vesh nga kimia

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 22:54
raid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të raid Kërko mesazhe të tjera nga: raid Shto raid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto raid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
raid
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Paron. Ketu jam.

Nga humbe ti njehere?

uu kush erdhi.. !
Une ktu kam qene..
Kendej ka plasur muhabet kadaifesh..

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 22:55
raid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të raid Kërko mesazhe të tjera nga: raid Shto raid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto raid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha raid

uu kush erdhi.. !
Une ktu kam qene..
Kendej ka plasur muhabet kadaifesh..

Une s'marr vesh nga embelsirat. Jam limon jam

Di ti te gatuash ndonje gje?

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 22:58
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
raid
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Paska patur te drejte shelgu qe s'ben kadaif ti..
Une di te bej pastice me sherbet, na e dha receten dulci

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 23:01
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

derisa nuk krijon lidhje intime me nje person edhe te kalon rreshqitshem keqardhja per ndonje fatkeqesi . kam krijuar lidhje me njerez qe jetojne mbi token qe dridhet edhe ju telefonova . mezi e gjeta numurin e ketij te fundit qe eshte nga Finale Emilia e mu pergjigj (per fat) shtepine ia ka rrrafshuar termeti e me thene te drejten mu mblodh nje lemsh ne gryke . ju uroj me te mirat kushdo qofte viktime e ketyre fatkeqesive. anima e coraggio!

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 23:05
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Paska patur te drejte shelgu qe s'ben kadaif ti..
Une di te bej pastice me sherbet, na e dha receten dulci

Aha,dulci ta ka dhene receten e mire do dali provoje kur te kesh kohe,mbi te gjitha bleji te shtrenjta ingredianet

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 23:06
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha al74
derisa nuk krijon lidhje intime me nje person edhe te kalon rreshqitshem keqardhja per ndonje fatkeqesi . kam krijuar lidhje me njerez qe jetojne mbi token qe dridhet edhe ju telefonova . mezi e gjeta numurin e ketij te fundit qe eshte nga Finale Emilia e mu pergjigj (per fat) shtepine ia ka rrrafshuar termeti e me thene te drejten mu mblodh nje lemsh ne gryke . ju uroj me te mirat kushdo qofte viktime e ketyre fatkeqesive. anima e coraggio!

Na treme ti mer dreq hajt se te veni qenit do ikim te gjithe..po me rradhe ishalla ti para une mbrapa teje dmth

Mesazh i vjetër 29 Maj 2012 23:09
Ora tani: 13:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 321 322 323 324 325 326 327 328 329 [330] 331 332 333 334 335 336 337 338 339 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar