Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 322 323 324 325 326 327 328 329 330 [331] 332 333 334 335 336 337 338 339 340 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Parashikohet nje dite e bukur plazh dhe vetem plazh .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2011 13:25
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Bukur!

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2011 14:33
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ta them te verteten shelgu i kam dy komshij cifte te rinj te matruar me femije, dhe me dojn shume, se jam disi strange and quite.
grate e tyre gjithmone me buzeqeshin ne kalim, dhe burri i njeres nje nate me dha nje dhazanja se punonte ne nje italian restaurant.
po varja, kam hallet e mia, i kane punet ne terezi kta, kane njeri-tjerin:p

U pa puna do te gjej nje nuse.

Po duhet te heqesh dore nga gambling se me turperon me miqte. Qifute jane po do bejme si do bejme.

Qesh kurt mos i var buzet.

La vita e bella.

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2011 16:49
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Nuk ka emocion me t'bukur se kur sheh dy miqt e tu duke kercyer valesin e lumturise ne dasmen e tyre..Imazhi I mbremshem akoma me ben te buzeqesh..

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2011 17:47
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Me ne fund, fundjave! Por ce do se edhe neser po ne oren 3 do me dali gjumi vete, edhe pse pushim

...Tani duke pire nje Kafe per qejfin tim, per shtate pale qejfe

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2011 19:13
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

U pa puna do te gjej nje nuse.

Po duhet te heqesh dore nga gambling se me turperon me miqte. Qifute jane po do bejme si do bejme.

Qesh kurt mos i var buzet.

La vita e bella.

ok ma gjej nje cifute se andej nga nju jorku ka plot:dd

jo ore shelg nuk i var buzet, nuk jam person me turinj.
edhe kur jam miserable i like to think i got style:p
p,sh nje nate kisha humb shume gjithe naten, dhe me kishin ngel vetem 200 dolar perpara, ku te gjithe te tjeret kishin perpara me i pakti 1000.
ne no limit si rregull nese kundershtari pyet sa para kam perpara duhet ti tregosh, por nje numer kaq i vogel qe me kishte ngel eshte vizible dhe ska nevoje. por nje plakushe matufe dealer me ze te lart i lajmeron gjithe tavolinen: seat two has 2 hundred dollars, tre here e thote kte ne perseritje kjo matfuja that lacks adequte.
une ja ktheva: pse nuk del ne mikrofon dhe lajmero boten qe sonte me kane abuzuar komplet!!
gjithe tavolina kane buzeqshur...

por ke te drejte, kam menduar te marr pushim ose ta le for while
se jam burn out .
me ka humb shija deshira e lojes, prandaj edhe rezultatet i kam shkel e shko kohet e fundit, akoma nuk jam ne humbje, por tani per tani jam burn out.

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2011 19:14
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

you have reached "X Y". please leave a message at the sound of the beep...

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2011 06:58
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

sa mire, paskan hapur golf course ne shqiperi, afer durresit diku, shume bukur. bravo.

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2011 16:51
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

-Te kam menduar -me the, dhe zeri jot kishte nje nuance malli. E the me ze te ulet, gati peshperitje, por ajo te solli kaq prane. M'u duk sikur ishe shtrire me mua e une kisha zgjatur duart e te perqafoja. E di nuk shprehesh shume, por kjo me pelqen tek ty, sepse je i paparashikueshem dhe me ben gjithnje surpriza.
-Vertet? -te pyeta dhe syte me shkelqyen.
-Pse nuk me shkrove?
-S'e di. Me dukej sikur po te shprehja mendimet, do zhdukej ajo hapesire ku isha me ty.

Buzeqesha. te kuptova se per cfare po flisje. Po mesohesha me nje gjuhe te re komunikimi, ku fjalet ishin ndjenja.
Zeri jot, menyra si me flet, si me perqafon, si me puth, si me veshtron.
Mora fryme thelle dhe nje vale e ngrohte ma pershkroi shpirtin. Ndihesha e lire.

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2011 17:08
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

E shef sa koh e energji harxhon , kur dashuron mi?

S'me degjon ti, vuaj tashi..leqe me marion ja vlen tvuash

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2011 17:13
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 322 323 324 325 326 327 328 329 330 [331] 332 333 334 335 336 337 338 339 340 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar