Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
E une qe e mbaja veten per nepsqare.. po jo o jo, une s'qenkerkerkam gje hic..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
Di te besh hallve ti? - se kadaifin e ben te mire me tha shelgu..
__________________ mir..
Citim:Po citoj ato që tha raid Di te besh hallve ti? - se kadaifin e ben te mire me tha shelgu.. Kush, une?
Citim:Po citoj ato që tha raid Di te besh hallve ti? - se kadaifin e ben te mire me tha shelgu..
E po s'ka njeri tjeter ketu, me ty po flas
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Kush, une? Pyetje me vend thomi na te Terbacit.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Kush, une?
Po pse o une do i bej te gjitha ketu?
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po pse o une do i bej te gjitha ketu? Nuk thom gje, mire e ke. Pse vetem Dulsi te beje embelsira? Na bej nje byrek atehere, se ke tepsi te mire.(kompliment medemek) Se mos me thuash qe eke tepsine te zene me kadaif.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po pse o une do i bej te gjitha ketu?
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po pse o une do i bej te gjitha ketu? E mire na jep receten pra. Meret sheqeri.. dhe si vazhdon?...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Se mos me thuash qe eke tepsine te zene me kadaif. .. ne fakt..
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Se mos me thuash qe eke tepsine te zene me kadaif.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo .. ne fakt.. Bej si te besh dhe ...vetem tepsi borxh mos merr
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo .. ne fakt..