Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha raid E mire na jep receten pra. Meret sheqeri.. dhe si vazhdon?... Edhe behet pastico Po ti ke librin, c'me pyet mua..
Citim:Po citoj ato që tha raid E mire na jep receten pra. Meret sheqeri.. dhe si vazhdon?...
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
Libri thote qe meret orizi dhe perziehet me margarine.. Kjo eshte? lol
__________________ mir..
Citim:Po citoj ato që tha raid Libri thote qe meret orizi dhe perziehet me margarine.. Kjo eshte? lol Aty mbaje mos e luj!
Citim:Po citoj ato që tha raid Libri thote qe meret orizi dhe perziehet me margarine.. Kjo eshte? lol
1 pyetje jashte teme Si e ka titullin ajo konga e Rones ta gjej icik ne utube..
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Shhhtttt kosovarce
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha raid 1 pyetje jashte teme Si e ka titullin ajo konga e Rones ta gjej icik ne utube.. Kush, une?
Citim:Po citoj ato që tha raid 1 pyetje jashte teme Si e ka titullin ajo konga e Rones ta gjej icik ne utube..
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Kush, une? Ti moj,... nderroje kaseten e manjetofonit..
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Kush, une?
Angel.. si e ka titullin e din?
Suuus e ka
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Suuus e ka Yep.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Suuus e ka