Citim:Po citoj ato që tha cecilia
Sa e padrejte eshte kjo bote ndonjehere!!!!
--Cecilia qe eshte nje SUPER GIRL ne cdo aspekt qenka shume down , e merzitur, dhe e zhgenjyer ........dhe po i dergoj kete kenge --The Reason
.... qe kerkon te dije Arsyen ....Pse ?
Megjithse kuptohet pse ........
........dhe per te ngritur moralin e Cecilias po i dergoj edhe kete kengen ....
............Grease :....YOU are the One that I Want..--- nga filmi me John Travolten
-------Dhe me kete kenge pershendes edhe gjithe Elbasanllinjte dhe elbasanllovat
-Gezuar Diten e Veres .......-me Ballakume natyrisht --te pergatitura nga Bjondia ...
-------------Cheers !!!!!..........hahahahahahaha
........ midis detit dhe shtepise ku u ngrit flamuri nga Ismail Qemali
-Ndersa tani jam prane oqeanit --hahahahahahahah
------------Por sidoqfote zemren e kam atje............ tek deti , ndaj besoj se me takon kjo kenge
Por dua te thexoj dicka per sqarim se ne te detit te Vlores --Aty ku bashkohen dy detet ,---....
Vajzat nuki i quajme djemte e detit --por vajzat e detitit --loooooooooooooooooooooooool hahahahahaahahahahahahahahahahahahaha
By the way ---Kjo kenga juaj me kutjon kenget qe une kendoja kur isha student hahahahahahahahaha
--kendoja duke u ngjirur , me nja dy shoke elbasanllinj kenge te ketij lloji ku mbizoteronin fjalet ..--RRENQETHESE " :--Gabimi ...... vuajtja ..vajza miope ... pse me le ?...... etj te ketij lloji dramatik qe te keput zemren me dysh ;;looooooooooooooooooool hahahahahahahahahaaha
-----Por sidoqofte mendoj se duhet te te them faleminderit per pershendetjen qe besoj qe se me takon edhe mua si detar i hershem .qe kam qene duke lozur futbool e 5 kac ne plazh nga mengjezi deri ne mbremja ,
pa haruar ketu faktin qe kur kam qene i vogel desh jam mbytur ne det dhe me shpetoi nje cun i ritur qe rastisi aty prane se sot nuk do isha ketu duke ju care trapin , ..loooooooooooooooooool
---------Ndaj edhe une po te pershendes me kete kenge te Bruce Springsteen
--Dancing in the Dark--------Nuk e di nga je ti ---qe ta lidhja me qytetin tend,por s'ka gje
Kenga eshte e bukur , dhe eshte tamam si nje leter e bukur qe ja dergojme nje te panjohure (----ne kete rast nje te panohuri)