Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha dylan hahahaha dweri te komshijte jam nigju duke qesh kesaj here shhshshsh mos bertit se le nam
Citim:Po citoj ato që tha dylan hahahaha dweri te komshijte jam nigju duke qesh kesaj here
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
snigjojn se dritaret mbyll po bie shi
Citim:Po citoj ato që tha dylan snigjojn se dritaret mbyll po bie shi shiu shiu.
Citim:Po citoj ato që tha dylan snigjojn se dritaret mbyll po bie shi
te paska shku emndja keq shelgu un jam me flamur per vete dhe per nja 5 it sbahet gja te bjer shi sa te doj hahahahhahahahhahhahahah
Citim:Po citoj ato që tha dylan te paska shku emndja keq shelgu un jam me flamur per vete dhe per nja 5 it sbahet gja te bjer shi sa te doj hahahahhahahahhahhahahah hahaha Ule pra at flamur ne ti.
Citim:Po citoj ato që tha dylan te paska shku emndja keq shelgu un jam me flamur per vete dhe per nja 5 it sbahet gja te bjer shi sa te doj hahahahhahahahhahhahahah
Citim:Po citoj ato që tha shelgu hahaha Ule pra at flamur ne ti. po e uli po spo don ka qetsin e tij
Citim:Po citoj ato që tha shelgu hahaha Ule pra at flamur ne ti.
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
dylan e shelgu me mekni ju mu Kot s'ju vuna çift un JU,,, po sdeshen kta ,si duket
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha lule dylan e shelgu me mekni ju mu Kot s'ju vuna çift un JU,,, po sdeshen kta ,si duket mundesh gjithmone me ba nje kerkes lule qy
Citim:Po citoj ato që tha lule dylan e shelgu me mekni ju mu Kot s'ju vuna çift un JU,,, po sdeshen kta ,si duket
po ju kisha von mi, apo se pe ti..biles shelgu deshi.