Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum? Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 5.00.
Goca Mo KLas ne forum osht:
Ky sondazh është i mbyllur.
analistja 21 12.65%
amor alucius 9 5.42%
LiL-TrEaSuRe (puc puc Ela) ihihihii 13 7.83%
sUgA_tIlOnCe 12 7.23%
durrsakja_topolakja 5 3.01%
ADELAIDA 6 3.61%
macekeqe 3 1.81%
hirushja 17 10.24%
..tjeter qe nuk eshte permendur me siper! 44 26.51%
Lela_dr 36 21.69%
Gjithsej: 166 votime 100%
  [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Re: Re: Re: Re: Re: VOTIMET U MBYLLEN!!!

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_

o yllo e re e ti plz thoje emrin se nuk me ze gjumi mua ne dark me te vertet dua t adi qe te ffle rehat naten e qet
ahahhahaha
se bej dhaka po deshe thuaje yllo nuk te detyroj jam demokrate ke te drejten tende e drejta e njeriut po te duash si ta kesh qefin
okay

muaq patriot
kiss kiss mizza me mini te car

ahhahahahah

o zemra po cpaske bere keshtu ?????
i paske bere lemsh te gjith ketu te forumit mesa po shoh
kisha te drejte kur thash se do derdhej gjaku lum
qe kur u hap tema se nuk e mbaj mend se kush e hapi
po ka bere nja gabim qe nuk i falet
nejse nejse
te puc foolt

ciaoooo edhe ju te forumit mos beni shume zhurme

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2005 17:06
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Talking

goca me e mire e forumit
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

vet mer,,,sdi pse e ve ne dyshim nje her.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2005 18:52
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 1011-008-84-1068.gif
Ky file është shkarkuar 123 herë.

hashashi thanks yllo
I lov you so much
and plz dont break my heart

Mesazh i vjetër 17 Mars 2005 00:32
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Ksenia, dhe e dini... me vjen keq qe nuk po e shoh me ne forum.

Mesazh i vjetër 15 Prill 2005 03:57
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

Nuk vecoj asnjeren nga vajzat.... te gjitha shume te mirka jane

Mesazh i vjetër 19 Prill 2005 02:09
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Orion
Student

Regjistruar: 04/11/2003
Vendbanimi: Italy ( Rome )
Mesazhe: 802

Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare
Nuk vecoj asnjeren nga vajzat.... te gjitha shume te mirka jane

Une them per Pogradecaren .... me duket cik si seksi :p

Mesazh i vjetër 19 Prill 2005 13:49
Orion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orion Kliko këtu për të kontaktuar me Orion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Orion't! Kërko mesazhe të tjera nga: Orion Shto Orion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

hihiihhiihhiihihihihihihiih

XOXOXO

Mesazh i vjetër 21 Prill 2005 23:15
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Thumbs down

mona shquhesh per nje shpirt te qete dhe te bilurt!?.

respekte per ty

Mesazh i vjetër 22 Prill 2005 18:14
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Hirushja !!! Se eshte si shpirttttttttt !! ka dhe te tjera po kjo e kryeson listen :p

Mesazh i vjetër 23 Prill 2005 03:59
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

me e mira

Me e mira eshte SABINA

Mesazh i vjetër 23 Prill 2005 17:45
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:16 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar