Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Jo mo cne.. une jam delikate.. une pi vetem uje.. uje pusi natyrisht.. Me cfare e pin ujin e pusit? Me shishe birre?..
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Jo mo cne.. une jam delikate.. une pi vetem uje.. uje pusi natyrisht..
__________________ mir..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha raid Me cfare e pin ujin e pusit? Me shishe birre?.. Pse me cfare pihet tjeter?
Citim:Po citoj ato që tha raid Me cfare e pin ujin e pusit? Me shishe birre?..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Ta fillojme edhe nje here prej fillimit?.. lol
Ja te behet njehere dite se s'shoh mire naten.. qe u befsha lemsh u befsha
Regjistruar: 22/09/2004 Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote Mesazhe: 3736
gjume o gjume ku je........
__________________ Jeta nuk pati qellimin te na bente qenie perfekte.Kushdo qofte apo pretendon te jete perfekt,s'e ka vendin ketu,por ne muze....'''
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
ky malli ne shpirt qe me kishte kapur cishte
Citim:Po citoj ato që tha raid Me shishe e pike birren ti dylan? me than drejeten shpi time gjithmone me shishe dhe po te jem te ndonje shoqnie afert po jashte normal ne lokal diku me got po me shishe me shijon100 her me shum gota mja merr shijen
Citim:Po citoj ato që tha raid Me shishe e pike birren ti dylan?
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Pse ore nuk pihet birra me meze?
birra me shijon me shume pa asgja me than drejt po dhe me meze e pi pse jo e ty si te pelqen me shume apo se pin hic
Citim:Po citoj ato që tha dylan birra me shijon me shume pa asgja me than drejt po dhe me meze e pi pse jo e ty si te pelqen me shume apo se pin hic Une dua ambient dylan. Te jete gjysem erresire, mos na bezdise njeri dhe e di ti pastaj ja kshu.
Citim:Po citoj ato që tha dylan birra me shijon me shume pa asgja me than drejt po dhe me meze e pi pse jo e ty si te pelqen me shume apo se pin hic