~Enigme~
Simplexity
Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
|
S'kam kohe ti hedh frymezimet/mendimet ne forma shkronjash , s'kam deshire te shkruaj por pikerisht nje thenie qe e hasa rastesisht nga dikush ketu me beri te mbush kete faqe te bardhe.....
Keto rrjete shoqerore valle mos te japin kenaqesine te dembelosesh para kompjuterit, a po te japin mundesine te reflektosh apo te japin mundesine te genjesh, t'i japesh vetes shprese, t'i japesh vetes nje goditje ne shpatull?!
E kujt i behet vone!!!
Dikush vjen nga deshperimi, dikush nga malli, dikush te krijoje nje rrjet shoqeor, dikush te nxjere monotonin e dites. Thelbesorja eshte se ne dukje vihet re perplasja e kulturave, reagimet e sjelleve te ndryshme. Mgjs te gjithe i perkasin nje kombi, vlerat nuk jane njesoj. Me ka pelqyer gjithmone te veshtroj dhe te nxjer konkluzione ...qofte dhe per vendin tim qe i jam larguar ne nje moshe te re.
Nese kalojme nje sfide per te kuptuar veten tone dhe te tjeret atehere ketu pikerisht me ka terhequr bashkimi dhe ngjashmeria nga aktivetet dhe thurjet e debateve, shakate, por pikerisht "kontrolli", "fuqia" dhe ndryshimet paralele te virtualitetit shqendersojne perqendrimin.....
Per ata qe kane mare pjese ne kete forum dhe kane kontribuar kohen me materiale, mendime, debate te vlefshme, kane thurur poezi, kane bere analiza, kane shkembyer ndjenja, jane argetuar dhe na kane argetuar ju dedikoj nje falenderim kete nate......
Kaq per sot, magneti po me terheq drejt kuvendit republikan :p !