Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 4.86.
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
TOEL
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 21/05/2007
Vendbanimi: ne pafundesi
Mesazhe: 223

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooo

doja te shkruaja te cfare ehste dashuria po me nje tingull ama qe po e bej tani po si ta shkruaj thuaj dicka qe te perpelit te copeton

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2007 00:59
TOEL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të TOEL Kliko këtu për të kontaktuar me TOEL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: TOEL Shto TOEL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto TOEL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- Jeta është më e madhe se sa vdekja ..... Dashuria j'au kalon të dyjave !!!

.... po shikoja filmin " Tristan dhe Isoldë " .... dhe mu kujtua kjo temë .

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2007 04:49
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Une se konceptoj fare

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2007 04:52
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

mua po ma beri zemra bam me te paren...edhe *mushke*marr

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2007 18:47
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

S'mund te pershkruash me fjale dicka kaq personale

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2007 19:36
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Jarigas
gigolò

Regjistruar: 08/05/2007
Vendbanimi: napoli
Mesazhe: 600

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
S'mund te pershkruash me fjale dicka kaq personale

Jo dhe aq shume personale.....(pervecse po te puthesh veten ne pasqyre )

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2007 01:35
Jarigas nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Jarigas Kliko këtu për të kontaktuar me Jarigas (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Jarigas Shto Jarigas në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Jarigas në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
Mendimtari të njoha dhe më bëhet qejfi që të shoh te japesh mendime te thella.

Nga diskutimet e mesiperme vura re se ishit perqendruar me teper ne shijet meshkujve dhe ne sjelljet e tyre. Vajzat ishin lene menjane pa llogaritur nevojat dhe shijet e tyre. Nuk jam dakort me asnjerin nga ju qe himnizon dashurine dhe ul shkesine. Per mua njohja mund te jete e cfaredoshme. Nuk besoj te quhet shkesi kur nje shoqe te prezanton nje shoqen e saj me qellimin qe tu afroje me te. Pra cdo njohje ka pak shkuesi ne vetvehte kjo nuk eshte e keqe perkunderazi u jep mundesi dy te rinjve qe te njihen me etapa dhe te studjojne njeri-tjetrin. Njohja eshte e domosdoshme ne periudhen e pare te dashurise pasi nga kjo njohje ti kupton nese ai person te intereson me te vertete nese idete tuaja perputhen, nese personi qe kini perballe eshte vertete ai qe ju deshironi te keni prane, apo ku ju mund te mbeshteteni. Eksperienca shqiptare ne keto drejtime eshte shume negative pasi shume femra jane bere pre e prostitucionit te shtyra nga dashuria. Dikush u ka rrembyer mendjen me fjalet e bukura dhe me premtime dhe nje dite e kane pare vehten ne trotuaret e Italiase, Greqise apo te ndonje vendi tjeter. Edhe me thene te verteten me vjen çudi se si nje njeri shpirtkazem si personat qe merren me kete pune mund te beje pas vehtes nje femer. Zakonisht persona te tille nuk kane kurrfare intelekti apo aftesie per te biseduar me nje femer apo per te qene romantike etj etj.
le te vijme tek dashurite e shkollave te mesme qe Fajtori na himnizon. Per mua brezi i ri qe po rritet nuk ka shume pretendime morale. Fajtori e quan mentalitet te hapur ate qe une do ta quaja degjenerim. Ndjenjat nuk i falen kujtdo. Brezi i ri perpiqet te jetoje momentin pa menduar aspak nga pasojat qe mund tu sjelli ky moment. Harrojne se cdo njeri duhet te jetoje moshen e tij dhe se ne jete ka kohe qe te perjetosh te gjitha eksperiencat. Qe te zesh te dashur qe ne shkolle te mesme apo me heret do te thote qe do te lesh shkollen, qe do heqesh dore nga mesimet dhe ti japesh vehtes shume me teper liri. keto ndikojne indirekt ne formimin e personit ne personalitetin ne intelektin dhe ne te ardhmen. Ndaj cdo gje ka moshen e vet nuk duhet kot te perjetojme qe 16 vjec ate qe duhet ta perjetojme 30. Hapat ne jete hidhen ngadale dhe duke menduar mire pasi mund te lene shenje tere jeten.

i lexova ato me siper dhe po e mbylli ktu. si fajtori edhe mendimtari kane shume idena te bukura dhe te sinqerta, po ti ja vune vulen si i thojme ne, se jemi popull shqiptar. nuk dua ta perseris veten kaq shume, po po e them prap, qe do traditat tona qe i kemi nuk na lejne mbrapa botes, edhe pse jane shume te vjetra.p.sh.ose me mire jane ne favorr per nje familje te suksesshme. e ndoshta i kuptoj se nuk jam ma 20 vjec. une jam larguar  tash 13-14 vjet pa u kthyer ne shqiperi, dhe nuk e kam pasur shansin te njoh vajza shqiptare ne vendet ku jetoj. por nga kujtimet e mia te rruges se kurbetit kam pare djem shqiptar qe i trajtojne vajzat e huaja edhe zhgarravina me ma shume rrespect se sa vajzat tona te bukura. taman langareca si i them une, kto i kam pare shume kur jetosha ne evrope. sodomos ne itali, ka hyre nje degjenerim ne kombin tone qe me fute nje urrejtje ne zemer kajhere. njerz qe i japin ngjyra te shemtuara kombit tone.nejse! mos ma merrni per t'keq se une besoj ne dashuri, beqar po kurr nuk  e humb besimin:)por me sa mbaj mend une ne rinine tone ka hyre nje tradhti, nje tradhti qe ka shkaterruar shume shpirta te mire, si ne itali. kam jetuar atje vetem 6 muaj por ktu ne amerike kur takoj ndonje shqiptar/shqiptare qe kane jetuar per shume kohe ne itali ose greqi, kam nje pershtypje te dyshimte ose keqardhje per disa, sidomos per ata qe jane te pafajshem e te drejte, por prape kane bere paqe me ate jete atje, frika se shpirti i tyre eshte i korruptuar ose nenshtruar nga jeta e perditshme ne nje vend ku imazhi i shqiptarit eshte ai qe une personalisht nuk mund ta duroja dot per aq kohe te gjate. nejse dola pak nga tema........- por kur vjen te shkusia!?! sma merr mendja se do martohem  ashtu, po per mendimin tim kjo nuk eshte gje e keqe per njerzit qe dojne nje familje me sukses....... dmth, kur nje vajze dhe nje djale e rrespektojn familjen aq shume sa te martohen ne ate menyre, sidomos sikur ta pelqejn edhe njeri tjetrin, kjo do jete nje martes e sukseshme per mendimin tim. se kto dy njerz do mundohen me shume se ne te tjeret ta bejne ket martese te sukseshme, edhe per asgje tjeter mos t'ishte, ata do tja japin edhe nje shans per rrespektin e familjeve se tyre. se ne qe kemi patur dashnore e dijme, se kur punet nuk jane ne rregul ikim ne rruget tone te jetes dhe mbaron muhabeti, por sikur te kishim familjet e njeri tjetrit ne mes te ksaj mardhenie, nuk do te ishte aq e leht. problemet shkojne e vijne po kur dy njerz i kalojne bashke, koha kalon, vitet kalojne, dy njerez rriten bashke, vijne femijet, pleqeria, dashuria rritet, jeta ka kuptim. po kshtu si  bejme ne sot copa copa, do kemi nje pleqeri jo aq te embel sa e kishin baballaret tone. maybe we're getting more action, but for sure we're not going towerds the light at the end of the tunel.  mendimtari ! po ta kam pak zili qe ti paske gjetur nje vajze te bukur shqipatre, nga fjalet qe lexova paske gjet nje gezim shpirtror, good for you. ju uroj te dyve lumturi ne jete.  

Mesazh i vjetër 27 Janar 2008 17:40
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
doli
nosferatu 4ever and ever

Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: Diku aty ku drita e ke veshtire te depertoj.......
Mesazhe: 236

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Une se konceptoj fare

mire ja bere
as une..........................................

Mesazh i vjetër 28 Janar 2008 07:28
doli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të doli Kliko këtu për të kontaktuar me doli (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të doli't! Kërko mesazhe të tjera nga: doli Shto doli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto doli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
por nga kujtimet e mia te rruges se kurbetit kam pare djem shqiptar qe i trajtojne vajzat e huaja edhe zhgarravina me ma shume rrespect se sa vajzat tona te bukura. taman langareca si i them une, kto i kam pare shume kur jetosha ne evrope. sodomos ne itali, ka hyre nje degjenerim ne kombin tone qe me fute nje urrejtje ne zemer kajhere. njerz qe i japin ngjyra te shemtuara kombit tone.

Me pelqen me te vertete kjo qe ke shkruajtur...sepse te pakten tregon realitetin, ate realitet qe shume meshkuj shqiptare e injorojne duke nenvleresuar femren Shqiptare.
Jam e te njejtit mendim, sepse shoh shume cuna shqiptare, (cuna edhe te mire, jo vetem ato qe merren me pislliqe) te te fejohen e martohen me femra (qe punojne neper night club). Nuk e ke idene se si i rrine para e mbrapa....duke i blere c'ti teket ketyre femrave (shumica jane rumene, ruse, polake) rrezik edhe ne shtepi vete i lajne pjatat keto djem. Por kur vjen muhabeti tek femra shqiptare e cila mund te kete pasur dhe ajo eksperiencat e veta me 2-3 meshkuj (lidhje qe kane perfunduar ne ndarje) keto femra shqiptaret ja vejne vulen K****. Ky eshte koncepti qe djemt tone akoma mendojne. Dhe nga nje ane me behet qejfi sepse keto femrat qe kane marre, po i rrujne nga leket me lloj lloj tekesh qe i vijne ne koke, duke dale pothuajse per nate me ngrene jashte.
Kur martohemi me te huaj, prap te shajne sepse zgjodhem nje te huaj (i cili mund te na trajtoje 100 mije here me mire se nje shqiptar).
Pra jane vete meshkujt ne kontradite me veten e tyre.

Sa per konceptin qe ke dhene per Italine e ke shume gabim, sepse nuk eshte aspak ashtu sic thua. Ne c'do vend te botes qe te shkosh edhe pse je i huaj, po i bere vend vetes, te rrespektojne qe c'ke me te, panvaresisht nga gazetat qe nuk pushojne se folur kunder shqiptareve. Nejse ky eshte muhabet tjeter qe mund te trajtohet shume mire neper temat perkatese.

Mesazh i vjetër 28 Janar 2008 15:08
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Jarigas
gigolò

Regjistruar: 08/05/2007
Vendbanimi: napoli
Mesazhe: 600

Drejt...

Mesazh i vjetër 28 Janar 2008 17:56
Jarigas nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Jarigas Kliko këtu për të kontaktuar me Jarigas (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Jarigas Shto Jarigas në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Jarigas në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:46 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar