RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Dhe ku konsiston qendrueshmeria juaj qe keni patur familje te padivorcuar? Shiko pak ku je tani Raimond, shiko dialogun qe ben, sot ndihmon Enverin, neser Salen, pasneser Ramen. Sot thua femrat shqiptare te cajne koken, neser thua martohuni me shqiptare. Sot do shqiptaret, neser perbuz ato qe ke aty rrotull.
Cfare domethene qendrushmeri se nuk e kuptoj? Qe nejrezit rrine martuar me cdo kusht?
---Ti nuk di ca thua --Je i semure apo ben vete ?
Ca lidhje ka qendrueshmeria ne familje me faktin qe une pelqej Enverin, Salen , apo Ramen etj. ?
-- Njeriu ka mendimet dhe shijet e tij ne jete , dhe me kryesorja eshte se njeriu nuk mund te jete fanatik i dickaje , apo i dikujt qe te tregoje qendrueshmeri ._
Duhet te jesh pro dikujt qe ka drejtesine me vete ne veprimet e tij
--Jam me Enverin , apo edhe me Salen e me Edin kur e Drejta eshte ne anen e tyre --Ne te kundert nuk jam me ta
--Dmth qe ta kuptosh ti , Familja e qendrueshme te meson qe te Respektosh te drejten e tjetrit, dhe te duash vendin tend mbi gjitheshka
--Keto mesime nga familja i merr qe ne vogeli , pastaj kur shkon ne shkolle eshte shteti qe e merr persiper edukimin e femijeve ,
megjithate prape familja ka rol -ndikon ne shkollimin tend dhe ne edukimin tend patriotik dhe si njeri me norma morale
-Natyrisht po te jete familje e qendrueshme, ndersa po qe familje e ndare ,atehere femija do e kete jeten shume te veshtire .... dhe mund te bjere shume lehte preh e veseve te ndryshme te shoqerise ---
------ Ndaj ketu Ana ka te drejte kur flet per keta , sepse ketyre ju ka munguar HARMONIA PRINDERORE , por qe ketu per shkak te mireqenies dhe jetes moderne edhe kompensohet deri diku, ,por prape efektet e ndarjes se prinderve mbeten tek femijet dhe keta sot martohen,neser ndahen dhe pasneser martohen perseri me ate qe e kane ndare ne fillim ....
Kete stil e kane si formule keta ketu ne USA, te pakten ..
------- Familja e qendrueshme ka kete te mire-- :
Se duke qendruar prinderit bashke ne familje , femijet kane nje jete me te regullt
dhe e ardhmja e tyre eshte me e sigurte per nje jete nromale ---sepse prinderit sherbejne per femijen si nje model per tu marre shembull ,dhe ne te njejten kohe
prindeirt e mesojne femijen qe te mos bjere preh e ndikimeve kriminale, si dhe e orjentojne femijen ne jete -
--Aq me teper shtohet edukimi i femijeve nqs ka edhe gjysherit -sidomos po ti kete si gjyshet e mija, qe ishin edhe patriotike, por edhe shume te drejta ne cdo gje qe diskutonin me mua ...... dhe te gjitha keto veti ato i gdhendnin tek une duke perdorur Humorin hahahahaha
------ Dhe mbi te gjitha ka dicka :--Kur prinderit shkojne shume mire me njeri tjetrin,duke bere humor
dhe duke pasur harmoni te vertete
, femijet ne ate familje kalojne nje jete te shkelqyer, pavaresisht pasurise
-PSh tipa te tille jane :....... une dhe Cecilia , sorry per mugnesen e modestise -- loooooooooooooooooooooooooool hahahahahahahahahahahahahaahaha--Po me temrend e kam --Se une dhe Ceja jemi tipa me bon sense , qe bejme humor per gjitheshka ....dhe humori zbut kontradiktat qe jane te perjeteshme , pasi uniteti eshte i perkoheshem sic thote Marksi
--Hajde shifemi !lol i vogel
p.s. Sa i dhjere eshte ky kolopuci tek ikona --shif si nrotullohet ! uu dhi tuj qesh hahahahahahahahahaha
Modifikuar nga RAIMONDI datë 06/11/2011 ora 18:43
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|