Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Sot paskam qef te jem vulgare, te flas me gjuhen e meshkujve dhe te jem po e ashper si ata qe luajne gjithe diten biliardo me topat e tyre te vyshkura dhe vijne e behen trima neper forume.

Zakon shqiptar qe tregon shume. Sic u tha ne nje muhabet e siper fatkeqesia e kombit shqiptar eshte qe e ka bazen katundareske, qe sado te rriten ne qytete apo te kalojne nje jete te tere ne perendim ngushtesia e tyre mbetet e vogel sa nje gogel.

Sa qef do kisha te shprehesha si do doja por duhet te kem parasysh qe jam ne nje ambient publik. here tjeter.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2007 06:49
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
TOEL
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 21/05/2007
Vendbanimi: ne pafundesi
Mesazhe: 223

Mbreme te mendoja si i cmendur qendroja prane dritares dhe te therisja .Ti ishe shume larg po sikur u afrove dhe me trupin tend me mbeshtolle .Dhe pse shume larg degjoja trupin tend tek me ngrohte  dhe ageja dot fjalet te pershkruaja cfare ndjeja ne ate cast .KJo dashuri qe na lidh eshte teper eforte dhe sgjej dot fjale ta pershkruaj  .Ky pasion qe na lidh eshte me i forte se cdo gje dhe pse ne se arrijme dot shikuar qe jemi shume larg njeri tjetrit .Ti me mungon kam nevoje per ty

kur mund te jemi bashke..........

E mbarova mbremjen mbreme duke qare duke menduar per ty duke shpresuar ne nje dite me ty

KJo dallge qe me merr kur mendoj per ty ehste e vecante sdo e ndiej me vetem vetmia ma ka rethuar jane fotot e tua qe shikoj here pas here dhe me duket sikur me japin jete pakez drite jane syte e tu qe me shikojne dhe u besoj besoj qe me duan kam ndjehem pakez me mire .deshira e cmendur te jem me ty do me vrase besome per kete do me vrase kjo ehste cmenduri je unike per mua

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2007 17:53
TOEL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të TOEL Kliko këtu për të kontaktuar me TOEL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: TOEL Shto TOEL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto TOEL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

I asked God for strength that I might Achieve;
I was made weak that I might learn humbly to obey.

I asked for health that I might do greater things,
I was given infirmity that I might do better things.

I asked for riches that I might be happy;
I was given poverty that I might be wise.

I asked for power that I might have the praise of men;
I was given weakness that I might feel the need of God.

I asked for all things that I might enjoy life
I was given life that I might enjoy all things.
I got nothing that I asked for, but everything that I had hoped for.
Almos despite myself my unspoken prayers were answered.
I am among all men, mostly richly blessed.

----------

Mendoj qe e ka shkruar Rumi por nuk jam e sigurt. Sidoqofte ky eshte ditari im sonte.

Mesazh i vjetër 24 Nëntor 2007 09:44
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Besoj se cfare nuk eshte reale me kohen do vanitet, cfare eshte reale nuk do tronditet.
E degjova ne nje film japonez, pasioni im i koheve te fundit:

Ishte nje here nje burre qe mbolli fara plepi ne nje toke jopjellore. Pas shume kohe farat zune rrenje dhe plepi u be peme.

Do i le gjerat te mbulohen me petkun e bardhe te debores dhe do pres cfare ngjyre do kene lulet e para.

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2007 23:07
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Besoj se cfare nuk eshte reale me kohen do vanitet, cfare eshte reale nuk do tronditet.
E degjova ne nje film japonez, pasioni im i koheve te fundit:

Ishte nje here nje burre qe mbolli fara plepi ne nje toke jopjellore. Pas shume kohe farat zune rrenje dhe plepi u be peme.

Do i le gjerat te mbulohen me petkun e bardhe te debores dhe do pres cfare ngjyre do kene lulet e para.

Dhe ti shikon filmat aziatike? Me kujtove kete frazen tjeter :

Pse po qan pe nje enderr te keqe? Jo po qaj sepse endrra ishte kaq e bukur sa s'mund ta jetoj ne realitet ! Bittersweet Life

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2007 00:25
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Nuk e di se ku, nuk e di se si, nuk e di se kur ndodhi por humba veten. Para disa ditesh kuptova sa kam ndryshuar. Por dicka eshte ngurtesuar brenda meje. Dicka ka ngrire dhe nuk mundem ta shkrij qe te rikthehem ajo qe kam qene. Ose ndoshta nuk mund te rikthehem si kam qene njeqind per qind, por te pakten mos jem sic jam tani, e ndrydhur.

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2007 04:53
bebushi!!!
mace e eger!!!

Regjistruar: 18/10/2007
Vendbanimi: ATJE...
Mesazhe: 76

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Nuk e di se ku, nuk e di se si, nuk e di se kur ndodhi por humba veten. Para disa ditesh kuptova sa kam ndryshuar. Por dicka eshte ngurtesuar brenda meje. Dicka ka ngrire dhe nuk mundem ta shkrij qe te rikthehem ajo qe kam qene. Ose ndoshta nuk mund te rikthehem si kam qene njeqind per qind, por te pakten mos jem sic jam tani, e ndrydhur.

MOs e beso ate  te lutem ,sepse nuk mundesh te humbesh.Mund te ndryshosh ,por jo te humbesh.Beso se mundesh ta shkrish me egon tende.Provo dhe do me japesh te drejte!!!!

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2007 20:07
bebushi!!! nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bebushi!!! Kliko këtu për të kontaktuar me bebushi!!! (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bebushi!!!'t! Kërko mesazhe të tjera nga: bebushi!!! Shto bebushi!!! në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bebushi!!! në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Nje shoqja ime me pyeti, cila eshte peralla jote e preferuar. Sirena e Andersenit i thashe.

Pse-?
Sepse shpesh me duket vetja si sirena, qe donte princin e prej tij u be njeri, e dashuroi nga larg, por princi nuk e dalloi asnjehere qe ishte ajo ajo qe i shpetoi jeten kur u mbyt anija. Dhe sipas perralles se vertete ne liber, sirena ne fund vdes, shkrihet me detin ne forme vale.

Thone qe sekreti i thelbit tend gjendet ne perralle. Gjithmone kam kerkuar endrren, i jam dhene me mish e me shpirt te pamundures, iluzioneve, dhe kam vuajtur teper shume. Edhe kur nuk kerkova dashurine e endrres por dicka me te qete, nuk m'u realizua. Tani s'di c'te kerkoj me. Mesa duket asgje nuk funksionon nga ato qe deshiroj une.

NUk u besoj me as endrrave, as realitetit qe e prek, e shef, as races njerezore e as vetes sime..... kaq konfuze s'kam qene ndonjehere.

Po e ricoj trurin me pushime.

Modifikuar nga Klodel datë 14/12/2007 ora 07:25

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2007 07:18
Klodel
.

Gati per nje beteje te re. Kerkimet per te gjetur thesarin e fshehur vazhdojne. Kur te rikthehem si Monte Kristo njerezit do me shohin ndryshe.

Kjo eshte beteja ime qe e luftoj vetem per veten time.

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2007 20:49
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Klodel,
ne nje moment te caktuar te jetes time, shume kohe me pare, ti me ke thene diçka qe une s'do e harroj kurre. Pavaresisht shume gjerave qe mund te kene ndodhur nderkohe, une vazhdoj te te jem mirenjohese. Ndoshta tani eshte momenti qe une te te them fjalet qe ti dikur me ke thene" je e re, e shkolluar, e bukur...kush e di sa meshkuj do takosh qe do te te dashurojne". Rendesi ka qe njeriu te ruaje pastertine shpirterore e te besoje ne vete...gjerat vijne natyralisht, sidomos per nje femer te kompletuar si ti.

E.

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2007 23:50
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar