Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
torbestafulla
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
ca u ba kush u vra
Citim:Po citoj ato që tha dylan ca u ba kush u vra Irenka vrau 8 mesa di une. Kujdes ti mos rri afer pinxheres se ka rrezik
Citim:Po citoj ato që tha dylan ca u ba kush u vra
qetsi te ne ska rrezik
u lashe per tani a me von u kthej eprgjigje
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
C'paska qene kjo Irene.. nje uragan i vertete!
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
ju them kaloshi mir per sonte shifemi neser ose nigjohemi me mir do behem gati e ftume pra jam hrt cik po s anje dush thamje flokesh tjera tjera iken koha
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha dylan ju them kaloshi mir per sonte shifemi neser ose nigjohemi me mir do behem gati e ftume pra jam hrt cik po s anje dush thamje flokesh tjera tjera iken koha Mos harro, manikyrin e pedikyrin.
Citim:Po citoj ato që tha dylan ju them kaloshi mir per sonte shifemi neser ose nigjohemi me mir do behem gati e ftume pra jam hrt cik po s anje dush thamje flokesh tjera tjera iken koha
Citim:Po citoj ato që tha dylan ju them kaloshi mir per sonte shifemi neser ose nigjohemi me mir do behem gati e ftume pra jam hrt cik po s anje dush thamje flokesh tjera tjera iken koha Po depilimin?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po depilimin? ca ehste ai sen me epilu po mendon hahahhaha skisha nevoj mbrem mireidta per sot per temen si ju kam
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po depilimin?