Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ke kercy sot sikur me pas dasem o goc?! Ke feju cunin apo veten!? Per t'kercy ti, ne vend martohem une! jam feju vete perseri dhendri nga germani afer teje hahahaha 2 metra dhenderr hahahaha
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ke kercy sot sikur me pas dasem o goc?! Ke feju cunin apo veten!? Per t'kercy ti, ne vend martohem une!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Meqe ma kujtuan...si sdo me njeri te martohet...ngela tu i thene popllit do martohesh te me ftosh ne dasem...se marre vesh pse te gjithe me thone martohu vete...bohhh cudi cudi
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Nje gol qyl Drogba. Pff
Sono molto pazienti e difficilmente perdono la calma, ma quando succede è meglio non essere lì vicino. (Ehe mire e ke )
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
MC: Ca me ka ngel ne mend nje koment i forte ne youtube: "Gli italiani capirano di averlo preso in culo solo quando lo vedranno spuntare dalla bocca."
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori MC: Ca me ka ngel ne mend nje koment i forte ne youtube: "Gli italiani capirano di averlo preso in culo solo quando lo vedranno spuntare dalla bocca." Si qenka ki preshi ne culo kshu mi.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori MC: Ca me ka ngel ne mend nje koment i forte ne youtube: "Gli italiani capirano di averlo preso in culo solo quando lo vedranno spuntare dalla bocca."
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
qenka dita e te martuarve besoj
Na iku kjo dite si pa u ndier, valle dyshe ...kenge... kercim... dashni ...iku e diela ...
Iku Bjonde iku dhe s'e pa njeri. Po per te ngromne si ja bone. Mos e lere vendin bosh se nuk eshte mire thone
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Na iku kjo dite si pa u ndier, valle dyshe ...kenge... kercim... dashni ...iku e diela ... Me ca sebepi keshtu?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Na iku kjo dite si pa u ndier, valle dyshe ...kenge... kercim... dashni ...iku e diela ...
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.